0 oy
226 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,872 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sizdede varmı merak ediyorum 😳

15 Cevaplar

0 oy
önce (17,870 puan) tarafından

Gittikleri mekana bağlı fiyat tabiki. Normalde herşey pahali gibi geliyor ama yemek fiyati fazla gelmedi bana. Bizde velilerle tanışma etkinliği yapmıştık. 1 Türk kahvesi, 1 magnolia ve 1 suya 1100 lira ödedim. Kazık bir mekan tercih etmişlerdi. 

Tabi canım önce velilere sormaları gerekir. Sonuçta akşam vakti. Herkes izin vermeyebilir bence. Birde bu fiyat sadece yemek parası mı yoksa servis ücreti falan da var mı. Çocuklar akşam eve kendisi mi dönecek. Bunları iyice netleştirip karar vermelisin. 

önce (1,872 puan) tarafından

Orasını söylememiş hiç aklıma gelmedi sadece yemek ucretiymis

önce (4,177 puan) tarafından

bu fiyat da baya yuksekmis bi tatli icin :(

Benimde içime oturdu valla. Haftalik market alışverişi yapardım o paraya. 

Sen yemişsin daha😂

-Reklam-
0 oy
önce (961 puan) tarafından

Parası olana az parası olmaya cok fiyat malesef bu zamanda.... 

Malesef öyle 

0 oy
önce (6,386 puan) tarafından

Fiyat gayet uygun

Tamam🙏

0 oy
önce (3,214 puan) tarafından

Gariban (işçi asgari ücretli )  çok... memur yada makul bir maaşa alana hiç onemli deilhatta  uygun derler.

Öyle galibada tartışma olsun diye sormadim aslında başka okullarda gidiyormu onu merak ettim 

önce (3,214 puan) tarafından

Tartışma yaratsın diye  söylemedim ama sonuc bu herkesin bütçesi  aynı değil maalesef...

0 oy
önce (723 puan) tarafından

Bana gore uygun bo fiyat ama. Velilere sormalari lazimdi ariyarak 

Yok şimdi okuldan gelince haberimiz oldu 

0 oy
önce (10,297 puan) tarafından

mekana göre değişir, burada da 500den başlıyor iftar menüleri 

Normal demekki

önce (10,297 puan) tarafından

ben dışarıda iftar yapmaktan gitmekten pek hoşlanmıyorum ya, oruçluyken gittiğimde e kalabalıktan servis gelene kadsr sıkıntı oluyor, bir şey de diyemiyorsun herkese yetişmeye çalışıyorlar. normalde çok güzel yaptıkları yemeği bile aceleden güzel yapamıyorlar. 

garsonlara da üzülüyorum iftar vaktinden 15-20 dk sonra yemek yiyebiliyorlar. 

e bi çorba 2 hurma var diye biraz fiyat da bindiriyorlar. 

hava güzel olsa piknik vari bir iftar daha güzel olurdu, herkes kendi yiyeceğini götürür falan 

Ben seviyorum etkinlik olarak ama gel gör ki kocamın yüzünden hiç giymedim ne gerek var ne yapacaksın küçük oğlumda toplantı oldumu şimdi gidiyorum ama vallabne diyosun ben gidicem diyorum sesini cikarmiyo bı toplantı belki ama oğlum dedi anne merdivenden iniyorum bütün çocukların annesi geliyo sen yoksun onu duydum dahada bunun sesi gelmedi bana

0 oy
önce (4,932 puan) tarafından

Genelde fiyatlar böyle 500 den başlıyor ne yedikleri ve nereye gideceklerine de bağlı tabiki 

0 oy
önce (347 puan) tarafından

Kardeşim de gidecek öğretmen menu vermiş fiyatlarda yaziliymis kim ne isterse seçsin parasini ona göre getirsin demiş... Fiyatlarda 350den basliyordu bilemedim..

0 oy
önce (164,351 puan) tarafından

cumartesi gunu oldu bizim okulda spagetti senede 1 gun oluyo menu hep spagetti oluyo fiyatta hep ayni 650 tl ne yedirceklermis oyle cocuk bu zaten ne kadar yiycekki

Valla bilmiyorum tavuk menü seçmiş öğretmen bana mı çok geldi anlamadimki

önce (164,351 puan) tarafından

fiyat bana normal gelmedi yetiskin olsa tamamda cocuk yani cocuklara yetiskin menusu soylemisler sanki

Valla arayıp sormak istemedim bende çok geldi yani haftalik alisveris parası benim içinde tavuk menü dedi oğlum neyse hayırlısı 

0 oy
önce (4,274 puan) tarafından

Eşim onlar lokantacı ıftar menuler 500den baslıyo

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Ablamların okulda yapacaklarmış iftarı 200 TL demişler lahmacun alacaklar mış gönüllü bir velide çorba yapabilir demişler bencede çok 

Keşke öyle olsaydı daha iyi

0 oy
önce (4,177 puan) tarafından

yemek menusu icin uygun geldi canim ya , corba , ana yemek tatli ve icecek vardir fiyatta , 650 iyi gibi , imkani biraz zorlayamaz misin gondermek icin

Evet öyle menü olduğu için demekki normal fiyat bakicam inş ya

0 oy
önce (11,603 puan) tarafından

Muhtemelen iftar menüsü olarak seçmiştir aşağı yukarı onların fiyatı böyle ama bir çocuk bu kadar yermi bilemem çocuk için biraz fazla haklısın velilerle önce konuşulmalıydı 

Yok valla hiç bize sormuyo burdaki okul çocuktan öğreniyoruz böyle olunca da olmuyor yani 

0 oy
önce (7,756 puan) tarafından

İstanbulda iftar menüleri kişi başı 1500'tl civRında . Gideceklerinde ne yiyecekler nasıl bir menü bilemiuorum . Böyle şeyler 1 kere olur gidebiliyorsa gtsin canm 

Öyle evet

0 oy
önce (27,396 puan) tarafından

Daha makul bir yer seçilebilirdi ben böyle şeylerden çok geriliyorum o yüzden pek bu tarz etkinliklere kalkışmıyorum 

Cano sıkıntı o değil aslında okulun dayatması yani veliler bu kaç gün önceden bilgilendirirse daha güzel olur yoksa herkes yapiyormus

Bizim öğrenciler lise o yüzden ailelere sormuyoruz ama daha alt kademede mutlaka sorulması gerekir kaldı ki öğretmen her çocuğunun maddi imkanlarını biliyor ve düşünerek hareket ediyor olmalı 

Öğretmenin suçu yok canım ben bir yol oldu taşındım tam tanımıyor bizi hakkını yemiyim genede gruptan yazsaydın iyi olurdu

Böyle şeyler önce Veli grubuna yazılır bakanlık Ramazan etkinlikleri yapılsın diye yazı gönderdi herkes ne yapacağını şaşırdı 

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 210 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 244 göst.
+1 oy
4 cevap 189 göst.
+2 oy
9 cevap 586 göst.
2 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler