Sizi de darlamadan anlatmak istiyorum. Daha önce de burda bahsettim ama postu sildim. Aralıkta babaannemi kaybettim daha önce de dediğim giBi, babaannem değil annem gibiydi. Aynı evdeydik hep o büyüttü zaten. Yani anlicanız benim için çok büyük bir kayıptı bu. İki çocuğum var cenazeye köye gittim annemlerde kaldım. Salı günü vefat etti ben pazar akşamı evime döndüm. Neyse o zamanlar çocuklardan gelenden gidenden rahatça içimi dökemedim. Evet ağladım ama içimdeki şeyi atamadım işte. Neyse pazar akşamı gelirken müzik açtım, çocuklar da uyudu. Yarım saat 40 dklık yolu sadece ağlayarak geldim. Ama ne ağlama. Astımım var tıkandım hasta oldum. Bi de o üzüntüye adet de olmuşum. Konu eşim. Eşim asla yanımda olmadı. Arabada ağlıyorum insan Bi elimi tutar ağlama der bir şey yapar. Yapmadı. Eve geldik çocuklar uyumuştu ben duş aldım. Saçlarımı tararken eşim "arabada neye ağladın o kadar" dedi. Kan beynime sıçradı. Kızdım neye ağlicam başka diye. Neyse aradan 1saat falan geçti ilişki istedi. Adetim bir de. Kılımı bile kıpırdatmadım tek cümle edecek halim yoktu yattım uyudum. Aralık ayından beri iyi değilim. Acındırmak için söylemiyorum. Her akşam ağlıyorum istemsizce geliyor. Babaannemi özlüyorum alışamadım. Açıp açıp videolarına bakıyorum. Allah rızası için eşim bir kez olsun gelip de başımı okşamadı. Kendi yaşımı kendim sildim. Çoğu gizli gizli ağladım zaten, onlar uyuduktan sonra. Ama ağladığımı bildiği zamanlar da oluyordu. Hatta daha bu akşam. Eski bir video buldum. Çok ağladım mutfağa gittim çocuklar görmesin diye. Videoyu kaç kez izledim bilmiyorum, eşim geldi aynı şeyi kaçıncı izleyişin sesi içeri geliyor diye. Ben kötü oldum dedim ağladım. Tamam neyse dedi kapıyı kapadı gitti. Ondan önceki akşam da ben ağlarken güldür güldür izleyip gülüyordu. Ben dayanamıyorum artık bu duruma. Ben mi abartıyorum. Çok uzun oldu yazı da. Güya sizi sıkmayacaktım
1. Si ozelinizi bu kadar açık yazmanız güzel değil 2. Si durup durup aglamkta iyi değil alışmak gerek bide erkekler o akdar ince dusunmuyordur
Doğru söylüyorsun canım sildim o cümleyi
Ayrıca sana tavsiye eşinin anlayisli olmadığını düşünüyorsan yada onunla ilgili ne hissediyorsan kendisiyle açık açık konuş içinde biriktirme aksi halde çok ypranirsin konuşmak ise yarar
Yani canım eşin tam bir dağdan inme orası ayrı ama sen de hergün ağlama işini abartmıyor musun? Kendini hasta edecek kadar bırakma . Hayat devam ediyor herkes bir gün ölümü tadacak bu dünyaya gelen hergün ölüme biraz daha yaklaşıyor kimse ölümsüz değil . Ama dediğim gibi eşin adam olamamış
Orası tabi ki öyle ama bilmiyorum yemin ederim istemsizce geliyor. Ama alışmam lazım tabi
Ölü senin değilse helvası tatlı gelirmiş 🥺
Rabbim sabır veriyo ama nasıl....
Gerçekten öyle. Zor sabrediyorum sabredemiyorum gerçi. Aklımdan çıkmıyor. Ama beyefendi de bir gün gelip halimi sormuyor
Allah büyük bunu unutma ölüm onun başına da gelecek
mukemmel bir sozmis gercekten oyle. insan yakinini kaybetmeden anlamio olumu aciyi yasi.
Malesef öyle babamın kırkında çay kaşığı sesi geliyordu gözüm dönüyordu o yüzden bı cenazede ne yemek ne su bişey yemem içmem elimden geliyorsa yemek yaparım o kalabalikta o acida herkes yapmalı bence
Gerçekten erkekler bizim gibi düşünmüyor. Şevkat istediğimizi farkedemiyorlar. Bende ağustos ta kaybettim babaannemi hala alışamadım. Hala ara ara ağlıyorum. Aynı senin gibi içimdekini hala atamamış hissediyorum. Çocuklarım etkilenmesin diye içimde yaşadım acımı. Hep sessiz sessiz ağlıyorum. Rabbim sabır versin. Psikolojik destek alabilirsin. Eşimin tavrı da seni kötü etkiliyor.
Zor valla gerçekten yaa dediğin Bi şefkat arıyoruz fazla geliyor
Şevkat verecek yaratıklar değil erkekler arama boşuna. Ancak gidip biraz saçımı okşa dersen okşar. İçinden gelipte yapmaz yani. Hiç üzme kendini o yüzden.
Okşarsa karşılığı vardır net öyle olmayanlar da var o ayri
Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun ben yakın derece kimsenin acısını görmedim Allah gecinden versin bi dayımı kaybettik onda da küçüktüm acın zordur anlaşılmaya ihtiyacın var boşluktasın en yakının anlamıyo derdine dert katıp eşini düşünme anlamıyosa bırak bugün sana yarın ona başına gelmeden anlamaz Rabbim gönlüne ferahlık versin inşAllah 🙏 ağlayıp ağlamamak senin elinde değil ama toparlanmaya bak ağlayınca babaannende yerinde rahat edemiyodur dua et kuran oku hem sen ferahla hem rahmetliyi ferahlat ağlamayla giden geri gelseydi keşke onun ihtiyacı olan senin duan
niye demiosun esine bukadar ökuz olmak zorundamisin genetikmi sonradan mi yüklendi acaba diye. arabada neye agladin deyince insan cinnet gecirir eski sevgilimi ozledim onun hasretiyle yanio tutusup aglicak degilimya diye.
bukadar duysuzz ruhsuz anlayissiz olmayi nasil beceriyorsun diye durup dururken bi sor bakalim ne dicek
1,500,820 soru
24,509,302 cevap
358,805 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın