0 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından

Babamdan 600 milyar istedik eşime tamam dedi annemlerede parama göz diktiler vereyim kurtulayım demiş ödemez geri falan akşamdan beri ağlıyorum siz olsaniz napardiniz

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,877 puan) tarafından

Eşine guvenmiyo olabilir ağlanacak ne var az bir para değil ailende olsa

önce (553 puan) tarafından

Babamın öyle demesi zoruma gidiyor göz diktiler yesin kurtulsunlar demesi

önce (1,877 puan) tarafından

Göz diktiler derken sen evladisin tabiki yardım edecek durumu varsa etsin ama böyle laf olacaksa hiç istemezdim

önce (553 puan) tarafından

Durumu var öyle işte insanın zoruna gidiyor

-Reklam-
0 oy
önce (6,392 puan) tarafından

600.000tl çok para

0 oy
önce (1,399 puan) tarafından

Almayın bence miktar çok fazla bir de ödeyemezseniz işler dahada kötüye gider gönlüde yokmuş zaten gönülsüz verilen paradan hayır gelmez

0 oy
önce (2,634 puan) tarafından

Peki eşin öder mi bu parayı sen güveniyor musun eşine 

0 oy
önce (27,404 puan) tarafından

Ne zaman geri ödeyecek ödediğinde o paranın ne değeri kalacak TL ile borç almak karşı taraf için haksızlık belli ki gönlü yok mecburen evet demiş annende muhtemelen almayın diye size duyuruyor. Ben öyle anladım. Tabiki ailesiniz aranızda paranın lafı olmamalı ama meblağ büyük geri ödemesi hemen olmayacağına göre siz geri ödediğinizde 600 bin de bir işe yaramayacaktir 

0 oy
önce (7,760 puan) tarafından

Annenizde kalkıp bunu sizemi söyledi ... babanız böyle birşey dese bile annenizin gelip size söylememesi gerekir . Orta yolu bulması gerekir 

0 oy
önce (2,779 puan) tarafından

Canım az bi miktar değil ya eşin ödeyemezse sen ödeyebilecegine inanıyor musun boşuna üzülme bence. Keşke annende getirip sana demeseymiş ama dediğine göre almasınlar diyelim de gibi bir yolda izlemiş olabilirler. Rabbim kimseyi dar duruma düşürmesin bu ailen de olsa maddi manevi sorun canım 

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Ayıp etmiş parası varsa vermesi gerekirdi yoksa zaten kimse istemezdi baba sonuçta sen zorda iken o rahatsa onun vicdanı herkes ödüyebilcen mi demiş ama zaten onun senden beklememesi gerekir baba olmak anne olmak böyle bişey değil hem bu devirde çok parada değil 

0 oy
önce (270 puan) tarafından

Vallaha Türk parası ne zaman ödenir ne değeri kalır bilmem ben almam Okadar fazla heleki nakit hiç almam , dolar altın neyse de vicdanım el vermez yani, biz de araba alurken 60 gram bilezik aldık 4-5 ay içinde eşim kredi çekip verdi bir sene diye anlaştık ama rahat edemedik 

0 oy
önce (4,179 puan) tarafından

600 bin yüksek para , eger oyle dedigini duymus olsam asla almazdim o parayi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
10 Şubat 2026 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (4,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 396 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 496 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 318 göst.

Kategoriler

1,500,835 soru

24,509,510 cevap

358,814 kullanıcı

...