Kızlar bu Hıv ve Hpv nedir Allah aslına bana biri açıklayabilir mi
Smdi ikisi temiz çıktı da , dudaknkenarın da iyi huylu ben var iç kısmında ruj sürülende ise nokta kadar beyaz siğil dedi doktor yaktı biraz
Kızlar bu hiç virüsü esinin biri ile cinsel teması olup sana geçmedi değil mi Hpv de mi öyle ? Ben anlamadım bişey
Kızceler yani hiv cinsel yolla bulaşıp sende başka birine bulastrrsın değil mi hbv ise , enfeksun türü mü yoksa oda cinsel temas yapıldı onda mı demek
Canım HIV İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü bağışıklık sistemine saldıran bir virüstür özellikle vücudu enfeksiyonlara karşı koruyan CD4 hücrelerini hedef alır tedavi edilmezse ileri aşamada AIDS (Edinilmiş Bağışıklık Yetmezliği Sendromu) gelişebilir. HIV pozitif olmak hemen AIDS olmak demek değildir. Günümüzde düzenli ilaç tedavisiyl HIV kontrol altında tutulur Bulaşma yolları da Korunmasız cinsel ilişki Kan yoluyla (ortak enjektör kullanımı gibi) Anneden bebeğe (gebelik doğum veya emzirme sırasında
HPV insan Papilloma Virüsü, çok yaygın bir virüstür ve 200’den fazla tipi vardır. Bazı tipleri genital siğillere neden olur. Bazı yüksek riskli tipleri özellikle Rahim ağzı kanseri başta olmak üzere bazı kanser türlerine yol açabilir. Çoğu HPV enfeksiyonu bağışıklık sistemi tarafından kendiliğinden temizlenir. Bulaşma yolu Genellikle cinsel temas yoluyla (tam ilişki olmasa bile cilt temasıyla bulaşabilir)
Yani hıv aids de Hpv hepatit b de ikiside cinsel yolla bulaşan hastalıklar değil mi yani eşin de getirmiş olabilir toplu yerlerde girilen tuvalrtlerden de olmuş olabilir mi
Kanda onlar normal çıktı ama bekım bekarlıkta mı vardı bilmiyorum dudagımın ruj sürülen kısmında bugün gittim siğil dedi nokta kadar
Bide üst dudağımın dış kısmında hafif belli belirsiz iyi huylu et beni dedi o yüzden sordum testlerim normalccıktı
Birde grnital bölgem de kaşık tarafımda ip gibi sarkan et beni sanırım var aldırmak istiyorum bu virüslerden cıkmıs olamaz değil mi
Aklıma çok takıldı
Birde zamanında agdaya gitmiştim oradaki batan kuşları çıkartmak için çok sıktı kan oturmuş gibi kara bişey var orda yani aklıma takıldı
O dediğin siğil genital bölgede oluyor
Hiv aids anlamına geliyor
Hpv genelde siğil yapiyor kanser turudw olanlar var
Ikiside cinsel yolla bulaşan hastalıklardır.
Hpv tıvalet klozet falan diyor da
Hpv hepatit b hiv de aids diye mi geçiyor eyis
Hpv kanda göründü sokıntıvyok ama genital bölgemin kasık tarafında çıktı ip gibi cerrahi işlem ile alınabilir dediler de
Bide üstünde kan oturmuş şeklinde var sanki ağdaya gttigimde orayı sıka sıka öyle kan oturducgibş
Bunun için test yapıyorlar sana yapılıp temiz çıktıysa sorun yok
Hpv cinsel ilişkiden bulaşır bide açık yaradan bulaşır kız kardeşiminde öyleydi doktor öyle demişti
Ya açık yara mı hastane de çalışıyorum yani korktum birşey çıkmadı da
Evet doktor öyle demiş kandan bulaşmış ama Bi kaç ay sonra farklı Bi doktor a giti o virüs falan yok demişti kız kardeşim ağır ilaç kulandı bide rahimden parça istedi direndi vermedi şimdiki. Doktor virüs falan yok dedi Vala halada yok diyo bilmiyorum artık siz Bi kaç doktora gidin
Toplu alanlardaki wclerden falanda bulasıyormus oylr duymustum
Evet o şekilde de bulaşıyor
1,501,210 soru
24,513,707 cevap
359,057 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın