Bugün ki iftar menüleriniz ne çalışkan ve hamarat hanımlar?? Benim menüm KURU FASULYE, BULGUR PİLAVI kendime de HİNGEL Yapacam. Çünkü Eşim sevmiyor hingeli
Çökertme kebabı
Domates çorbası
Un helvası (eşimden)
Salata olacak bizde
Ayy çok severim Çökertme ellerine sağlık şimdiden hayırlı iftarlar r
Ellerine sağlık afiyet olsun
Tarhana çorbam dünden var pırasa yapıcam ama yemeğinimi böreğinimi karar veremedim
Afiyet olsun. Böreğini yap bence daha güzel olur çorbanın yanına
Fırında patatesli tavuk nohutlu pilav peynir tatlısı ıspanaklı börek var
Afiyet olsun kolay gelsin 😃
Misafirim var yeter umarım.
Ezogelin çorbası
Tavuklu pilav
Patatesli sigara böreği
Sarma
Havuçlu tarator
Yalancı ekmek kadayıfı tatlisi .☺️
Yeter Allah bereket versin😃
Canım bu menüye bence bir sulu yemek lazım sarma tavuk börek karbonhidrat çokça olmuş hepsini çoook severim ama ramazan ya sulu yemek arayan olabilir
Sulu yemek de hiç huyları değil kuzum sevmezler ki bu tür sevdikleri için böyle yaptım 🥰 Bizde severiz aslında ama yenmez diye yapmadım ☺️
Amin cerencim teşekkür ediyorum ❤️
Afiyet olsun 😊 Yayla çorbası ve ıspanaklı börek var bugün 😊 yanına da turşu filan çıkarırım ayran yaparım yeter.
Afiyet olsun yeter zaten Allah bereket versin
Bezelye yemeği bulgur pilavı var
Afiyet olsun Allah bereket versin
Hepimizin sofrasına inş
Bugün iftarda kremalı kaparili somon balığı var nasıl olacağı hakkında hiç bir fikrim yok ilk defa yapacağım 😂
Eminim güzel yaparsın afiyet olsun şimdiden
Sağol canım 🌸
dünden kıyma paçası çorbası vardı ,etli Kuru fasulye pirinç pilavı salata bide acılı ezme yaptım kendime:))
Afiyet olsun
Mercimek çorbası
Patlıcan türlü
Pilav yerine biber dolması yaptım
Salata
Afiyet olsun :)
Karnıyarık pilav mercimek ve ıspanak çorbası dünden var bana bingöl yöresine ait mastuva var salata içecek
Afiyet olsun. Mastuva çok severim bol tereyağlı olacak mis gibi😋
Suan keyf yapıyorum en tembel benim misafirliğe gideceğim, geçen hafta çalışkandım full doluydu günlerim bu hafta tembel oldum 😀
Arada tembel olmak iyidir
Biz sıkıldık hep ağır yemeklerden bayağı bir davetliydik. 4 kaşık çorbası poğaça kısır ve buzluğumda sarma var onu pişmeye koydum.
Patatesli bezelye yemegı pilav salata
Bugün eşim nöbetçi diye dün fazla yaptı. Yemekleri bugün yemekle uğraşmamak için ☺️
Çorba spgatti fırında köfte patates var birde biraz patates püresi yapıyorum geceye de kalsın güzel oluyor sahurda ☺️
Ezogelin çorba biber patlıcan dolması cacık olacaktı eşimi ise erken çağırdılar orda yiyecek bunlar yarına kaldı kendime pırasa yemeği yaptım 😋😋
Afiyet olsun yarın ki menü belli senin en azından
1,501,142 soru
24,512,810 cevap
359,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın