Minicity alışverişi güvenilir mi ve ürünleri nasıl?

0 oy
204 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (482 puan) tarafından

Minicity Güvenilir mi? Alışveriş yapaniniz var mı kumaş kalitesi filan nasıl acaba ?

7 Cevaplar

+1 oy
(399 puan) tarafından

Evet güvenilir ben alıyorum gayet de kaliteli ürünleri

(482 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumunuz için 

(399 puan) tarafından

Rica ederim 

-Reklam-
0 oy
(2,384 puan) tarafından

Kalıpları dar ona göre al

0 oy
(131 puan) tarafından

En az 10 takım almışımdır ordan, hiç yanıltmadı kumaşı felanda baya kaliteli geliyor ama tabi yine sen bilirsin 

0 oy
(41,311 puan) tarafından

1 kere aldım güzel geldi ama kalıpları baya dar büyük al 1 yaş kızıma 18-24 zor olmuştu 

0 oy
(1,387 puan) tarafından

Guvenilir ama kucuk oluyo benim 4 yas oglan 6 7 tam oluyo 

0 oy
(3,328 puan) tarafından

Güvenilir site geçen hafta hatta sipariş ettim ama büyük beden al oğlum 1 yaşinda 3 /4 yaş arası aldım ancak oldu 

Kızım 5 yaşında 7/8 yaş arası aldım ancak oldu 

Kalıplar dar ama gorseldeki gibi güzeller kaliteli

(482 puan) tarafından

Hadi ya tamam ona göre alırım teşekkürler

0 oy
(2,597 puan) tarafından

Kalıp olarak küçük fakat ürünleri güzel fena değil 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Minicity online alışveriş sitesi güvenilir mi?
Minicity, Türkiye genelinde fiziksel mağazaları bulunan ve e-ticaret altyapısını SSL sertifikaları ile koruyan resmi bir bebek ve çocuk giyim markasıdır. İnternet üzerinden yapacağınız ödemelerde 3D Secure güvenlik protokolü kullanılmakta olup, alışveriş süreçlerinde kurumsal müşteri hizmetleri desteği sunulmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Minicity bebek kıyafetlerinde kumaş kalitesi nasıl?
Minicity ürünlerinde genellikle bebeklerin hassas cilt yapısına uygun pamuklu ve terletmeyen kumaşlar tercih edilmektedir. Ürünlerin üretim aşamasında kullanılan boya ve ham maddeler, bebek sağlığı standartlarına uygun test süreçlerinden geçirilerek satışa sunulmaktadır.
Minicity'den aldığım ürünleri nasıl iade edebilirim?
Minicity üzerinden satın aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren yasal iade süresi olan 14 gün içerisinde anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla ücretsiz olarak iade edebilirsiniz. İade işlemini başlatmak için web sitesindeki hesabınızda yer alan siparişlerim bölümünden iade talebi oluşturmanız yeterlidir.
Minicity siparişleri ortalama kaç günde teslim ediliyor?
Minicity üzerinden verilen siparişler, stok durumuna bağlı olarak genellikle 1 ile 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Kargo takip numarası, siparişiniz yola çıktığında kayıtlı olan e-posta adresinize veya kısa mesaj olarak cep telefonunuza otomatik olarak iletilmektedir.
Minicity mağazalarından değişim yapmak mümkün mü?
Minicity internet mağazasından yaptığınız alışverişlerin değişimini, firmanın belirlediği güncel iade ve değişim politikaları çerçevesinde gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden alınan ürünlerin fiziksel mağazalarda değişimi için öncelikle müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek mağaza stok durumunu teyit etmeniz önerilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 4,433 göst.
22 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
12 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 332 göst.

Kategoriler

1,506,023 soru

24,585,471 cevap

362,699 kullanıcı

...