Yaklaşık altı aydır diyet ve spor sürecindeydim. Doğumlardan sonra bir on kilo verdikten sonra 87 kilo ile diyet sürecine girdim. Boyum 1.72 bu arada. Şeker hastasıyım ben. En son doktorum 40lı yaşlarında obez olursun insülin direncin de olsa pikosun da olsa en az bir on kilo vermek zorundasın dedi. Ben de hırs ile girdiğim bu yolda şu an 56 kiloyum. 40 beden bir elbise aldım. Şu an 36 beden olmama rağmen geniş ve salaş giyinen biriyim. Elbisenin içine ben gibi biri daha girer resmen. O kadar mutlu oldum ki benim için zatıflamak mucize gibi bir şeydi ama ben başardım. Darısı isteyen herkesin başına. Ben zayıflayabildiysem herkes zayıflar. Size motivasyon bana mutluluk paylaşma postu olsun.
Helal olsun vallahi çok sevindim senin adına canım tebrik ederim 🥰
Teşekkür ederim🌹
Benim de mucizem gercek oldu valla 30 yasina kadar tartida 45'i bile goremezken iki doguma ragmen 50bile olamazken bu sene 55-56 arasinda gidip geliyorum gercekten kendimi guzel hissetmek cok iyi bir hismiş Allah herkese yaşatsin senin adina da sevindim bu kilonun fazlasi da azı da zarar.
Kesinlikle öyle. Yeter ki azim olsun. Psikolojik olarak da ciddi anlamda zayıflayamayacağıma inanıyordum artık ama çok şükür başardım. Tam tersi de öyle. Uzun süredir zayıf olup kilo alamayan biri de aynı şeyi hissedebilir. Ya da hayata dair herhangi bir konu. Yeter ki istek ve azim olsun. Nasipse olur...
Seni Kınım Kınım kınıyorum 🤣🤣 Allah başıma versin inşallah zayıflığı sjsj 🤣 zayıfım ama daha da zayıf olmak istiyorum 😅
İnanin kilo almak daha zor :) ama isteyen başariyor bir sekilde kadinin gücü diyelim 😍
Tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim
Ay maşallah yaa işte kadının gücü 💪❤️ keşke ben de bu motivasyonda olabilsem 🥹 doğum öncesi kiloma dönmek için neler vermezdim. O eski kıyafetlerimin içine girebilmeyi. Eskisi gibi özgüvenli olmayı. 52 kiloydum ve hamileyken 20 kilo aldım ve 71 ile doğuma gittim. Şu an halen kilo veremiyorum. 63 kiloyum ve giymeyi istediğim hiçbir kıyafetin içine giremiyorum. Göbeğim de var ama hiç gitmiyor. Dışardan bakan hamile misin diye soruyor. Bu da özgüvenimi fazlasıyla düşürüyor 😞 diyet sürecinde neler yaptığını anlatabilir misin canım bana da moral olur hem belki başlarım bi yerden ❤️
Ayy tebrik ederim canım seni 👏👏 Darısı bana olsun. Şuan emziriyorum o yüzden diyet yapmıyorum ama ramazan'da şunu anladım ben acıkmıyormuşum normal zaman olsa bu saate kadar kırk kere birşeyler yerdim. Allah nasip ederse ramazandan sonra hem kızımı memeden keseceğim hemde spora başlayacağım. Diyetisyene gitsem mi diye kararsızım. Özele gidemem devlette işe yarar mı bilemiyorum.
Bebeğin kaç aylık canım
Bebeğim 18 aylık ramazandan sonra filan bıraktıracağım emzirmeyi. O zaman hem daha rahat hareket edebilirim hemde rahat diyet yapabilirim
helal olsun masallh
Neler yaptın bizede anlat
Benimde kilom aldı başını gidiyor
Boyum 1 57 kilom 78
İşin garip tarafı sadece göbeğim var
Başka her yerim formda
Bu göbek bana yapıştı kaldı
60 kilo olmak istiyorum ama
3 saat aç kalınca elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum
Onun için korkumdan sürekli yiyorum
Helal olsun büyük nefis sınavı diyet
Bende yazın 4 ay felan yaptım diyetisyen eşliğinde ama yok gelmedi devamı hatta eski kiloma döndüm.
O sırada 5 6 kilo veremeyen ben 😓 çok sevindim sizin adınıza maşallah
Benimde bende ıstıtroum 38 bedenler :(((
Saaglm bır motvasyona ıstyıacım var ne yaptın nasıl yaptın
Helal olsun inşallah bende zayıflarım prediyabetim bar benimde
Maşallah banada motive oldunuz şuan dahada dikkat edeceğim beslenmeme
Senin adına çok sevindim 💐 Kendi adıma sevineceğim günleride Rabbim tez vakitte nasip etsin 😁🤲🏻
1,501,277 soru
24,514,608 cevap
359,118 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın