0 oy
293 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından

İyi akşamlar kizlar iftari sahuru nasıl yapıyorsunuz hafifmi yoksa her canınızın istediğini yiyor musunuz az yiyip kalkiyormusunuz yoksa tıka basa yiyip kalkanlardanmisiniz ?

Yoksa cani yemek isteye isteye uyumaya gidenlerden misiniz ?

İftardan sonra erken uyuyup sahura kalkıp daha uyumayanlarmi yoksa sahura kadar uyanık kalıp ezandan sonra uyuyanlardan misiniz ? 

10 Cevaplar

0 oy
önce (2,797 puan) tarafından

Uyku ince çizgimiz bizim yemekleri hafif yeriz ekmek tüketmeyiz hiç akşam çok geç olmadan uyur gece kaçta uyanirsak suyumuzu içer geri uyuruz yemekle arası iyi olan bi aile değiliz yani 

önce (11 puan) tarafından

Rutininiz güzelmiş peki sgalik durumu kilo durumları nasıl 😄

önce (2,797 puan) tarafından

Çok şükür herhangi bi sağlık problemimiz yok kilo derdimiz de yok valla almıyoruz da vermiyoruz da halimizden memnunuz :) 

-Reklam-
0 oy
önce (10,379 puan) tarafından

hiçbir zaman tıka basa yemedim, yiyemem de sonuçta kapasite belli. 

ağır şeyler de yiyemem dokunur. 

sahur da daha çok kahvaltılık

sahura kadar oturamam 12-1 gibi uyurum 

0 oy
önce (26,712 puan) tarafından

Ben her istediğimi yerim. Ama ekmek yemem ve az azar azar yerim. 

Saat 23 13 ve ben yataktan kalkıp yemek yiyip geri yatdim. Sahura kalkmıyorum 

Kilom zorla 57 olmuştu 55 ölçtüm dün malesef çok üzüldüm.

0 oy
önce (7,593 puan) tarafından

Diyet surecınde oldugum için lısteme uyuyorum 😇😇

0 oy
önce (19,237 puan) tarafından

İftar değişiyor. Sevdiğim bir yemek ise çok acıktım ise tıka basa yerim. Ama genelde çok yememeye çalışırım. 

Sahuru eskiden beklerdim. Daha doğrusu beklerdik eşimle beraber. Sahura kadar oturur bisiler izlerdik..genelde Ramadan ayında çiğ köfte partisi gecesi yapardık. Ama çocuk olduktan sonra gün içi çok yoruldugum için ben artık sahuru beklemiyorum. Özellikle okullu olduklarından beri güne erken başlıyorum. Sahurdan sonra mecbur namazında bekliyorum namazdan sonra uyumak için 1 saat vaktim kalıyor onda da uykuya dalmam yarım saati buluyor..sonra geri kalkıyorum 

0 oy
önce (5,198 puan) tarafından

Ne kadar çok soru 😄

Sahuru da iftarı da hafif yapıyorum. 

Sahurda kefir meyve kuru yemiş yiyorum. 

İftarda ise ne yemek pişirdiysem genellikle ekmeksiz porsiyonlu yiyorum. 

İkisi arasinda bolca su çay kahve içiyorum sekersiz.. 

Sahura kalkar karnımı doyurur teheccudle vitri kilarım ezana kadar da kuran okur namazdan sonra uyur yine sabah 9 gibi kalkarım. Çok şükür düzenimi oluşturdum Ramazan sonuna kadar devamlı olur inşaAllah 

0 oy
önce (132 puan) tarafından

İftarda doysam bile şu salata falan kaldimi dayanamıyorum. Onun dışında doyacagim kadarini yerim. Sahura da kalkariz, kahvaltılık şeyler klasik. Şimdilik 57 kiloda sabit kaldım. Ben zayıflarım diye düşündüm ama  kilo alayımda vermek orda kalsin:)

0 oy
önce (2,387 puan) tarafından

İftardan sonra temizlik yapıyorum genelde

Yatsıyı kılar yatarım eşim 4 te uyandırır o saate kada uyumaz çünkü. Gece hafif kahvaltı türü yeriz ama bugün hünkar beğendi yedim 😂

Kalmasın tabakta diye koca bi tabak yedim eşim ile oğluma tava böreği, haşlanmış yumurta ve hoşaf yaptım hamdolsun yedik çay içiyoruz 

0 oy
önce (6,968 puan) tarafından

Doyuncaya kadar yerim kapasite belli zaten 😅 çayada yer ayırırım 🤭gecede kahvaltılık yumurta yada börek yaparım 

Sahura kadar beklenilmez ya saatler çok  4.20 de kalkarım..Yaz mevsiminde beklerdik ama sahuru 

0 oy
önce (16,532 puan) tarafından

Ne yemek yaptıysam az porsiyon ile yerim 

Sahur da da kahvaltılık bazen gözleme yapıyorum yada lavaş 

Eşim sağolsun güzel yiyor 😃

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 623 göst.
+2 oy
4 cevap 285 göst.
+1 oy
2 cevap 352 göst.