Ablam diyor ki mamalarda mikrop var içine ne koydukları belli değil zaten bebeği de mama içmiyor da sürekli mama içmiyor diyor kendi sütü çok az bebek de 4 aylık ne yapabilir gerçekten bu Bebek aç ben ona dedim yoğurtla başlayın iyisi bana dedi ki inek sütü vermişim ben de ona vermemesi gerektiğini bir yaşa kadar iyi olmadığını söyledim inek sütü vereceğine yoğurt vermesinin daha sağlıklı olacağını söyledim ama gerçekten bebek çok zayıfladı nereden çıktı bu mamalardaki mikroplar ya
mamalarda mikrop yok. haberlerin hiçbirinde de mikrop var demiyor, üretim bandında olan bir aksaklık sonucu bazı seriler toplatıldı, diğerlerinde sorun yok. sadcee bazı bebeklerde kusma sorununa yol açmış, sıkıntı yok yani
4 ayda ek gıdaya da her bebek başlayamaz
ablanın yapacağı şey iyi bir çocuk doktoruna götürmek bebeği.
en çok kilo alması gereken dönemde bebek zayıflıyorsa sorun vardır.
ek gıda ile kilo alamaz bebek, yazık bağırsaklarına bebeğin
Sonuna kadar katılıyorum canım çocuk kilo almıyorsa mama verecek ek gıdaya geçse bile ek gıda kilo aldırmaz zaten ne cahilce düşünceler ya
elimizde telefon, bilgi her yerde, kulaktan dolma şeyler veya insanı panikletecek saçma sapan haberler yerine, gerçek bilgiye ulaşacağız, bu da zor değil, ne aradığını bilmen yeterli.
1000tane şeyden 1i kusurlu çıkınca 999tanesini çöpe atamazsın. yapılacak şey belli, o çocuğun en acilinden doktora gitmesi gerekiyor. 4 aylık bir bebek kolay kolay zayıflamaz.
Vallahi kızlar bayağı zayıflamış bebek hiçbir şekilde mama içmiyor ben de doktora gitmesi gerektiğini söyledim zaten gitti de Doktorlar da bir şey demiyor ki
o zaman araştırma hastanesine gitsin hiçbir bebek durduk yere zayıflamaz
Valla çok şey söyleyesim var da işte sonra banlanıyorum. Allah yardımcısı olsun sabinin bu daha ilk sınavı.
Açık konuş bakalım merak ettim ne dicegini
hip.mama kullansın bizede doktor onerde
Onu aldı bebek içmiyor
biberonu değiştir cnm benim kızda öyleydi farklı biberonda icti
Başlığı nasıl canım seninkinin
Mama da mikrop var diye kim diyor . Bilinçli olun lütfen küçücük bebeğe inek sütü verilir mi asıl. Ek gıda hiç olmaz zaten. Ablan önce bebeği bir doktora götürsün çocuk da başka bir sıkıntı var demek ki.
Ben de öyle düşünüyorum canım haklısın
Mamalarla ilgili bilgim yok ama . 4 ay 10 günlüktü benim oğluma ek gıdayı tattırmaya başla artık demişti doktorumuz
Havuç püre yoğurt çorbası çay kaşığı ile tattırarak başlanıyor. Yoğurt ve yumurta sarısı da veriliyor
Ev yapımı yoğurt ve organik yumurta olsa daha iyi olur tabi
Tabi önce doktara gitmeniz lazım bu benim oğlum için geçerliydi. Sadece anne sütü alıyordu ozamn
Tadım yalnız canım doyum değil seninki ana gıda anne sütü ya da mama bir yaşına kadar
Kesinlikle haklısın
Evet tadım oluyor çay kaşığı ile
Bebek zayıfladı mı? Ablan bebeğe bakmıyor ile eşdeğer bu yorum cehalet korkunç bir şey ya vallahi. Ben okuldayken aptamil veriyorlar bir kez ben değiştirmedim de. Anlamadığı noktadan yorum yapıyor ablan. Üretimle ilgili sorun var belli partiler toplatıldı. Yoksa rafta mama mı olur bebek zehirlese. Ya vallahi deli çıkıcam. Dr a götürün yavruyu göz göre göre elinizden kayar gider hepiniz kendinizi suçlarsınız Allah muhafaza
Ben o kadar çok dil döküyorum ki gel beraber bakalım diyorum gelmiyor
inek sutu verecegine mamanin mikrobunu versin. aklinida basina alip vocugu zebil ziyan etmesin . doktora gtmiomu bu bebek . soraun diktora sutum yetmio ne vereyom hangi mamayi verim diye.
Benim de doğduğumdan itibaren sütüm yoktu hep mama içti bebeğim şuan 10 aylık olacak haala mama veriyorum. Evet çorbalar yoğurt yumurta bazı şeyleri yiyebiliyor ama ben 1.5 yaşına kadar mamayı kesmeyi düşünmüyorum. Küçücük bebek aç mı kalsın 4 aylık diyorsunuz. Üstelik 6 aya gelmeyene kadar ek gıda verilmez. Mamalarda da mikrop yok iyi araştırın yazık bebeğe aç mı kalsın bir an önce doktora götürün
Keci sutu verebilir
Kilosu 150 TL idi 1-2 ay önce 😅🤣
Kusura bakma ablana gülmem geldi nerden çıkardı mamalarda mikrop olduğu.
Çocuk aç bence karnını doyursun
Yo her mamada bu olay yok açlıktan bebegi oldurcek
Bebeğin kilo almaması ayrı kilo kaybı çok korkunç. Beslenmeyle olmayabilir kan değerlerine bakılması gerekebilir ne yap et ikna et. Olmadı sen doktora götür Allah yardımcınız olsun...
Bu salgına yakalandı bide
Bebek emdikçe çoğalır sütü bol bol emzirsin, ve bol su ve dengeli beslensin
Kusura bak veya yanlış anla ama ablan zır cahil. Cehalet akıyor paçalarından. Allah beyin vermiş kullan diye, onu beceremiyor bari elinde telefon var onu kullansın . Mamalar mikrop olsaydı şuan dünyada bebek olmazdı . Çok sinirlendim . Allah akıl fikir ihsan eylesin ablana.
Allah sana da akıl vermiş kullan diye dil vermis.
İnsanları kırma diye
(Peygamber efendimiz s.a.s bir sözü var
Dilleri ile insanları kiranlari ibadetleri temizleyemez)
Çok kabasin.
Haklı olman,
Hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyor ki karşıda ki benim ablam sozlerine dikkat et.
Herkese böyle atıp tutma senin için iyi olmaz sert birine denk gelirsin sonu da iyi olmaz.
Başka marka mamalar denesin biri olmazsa öbürü olur.
1,501,516 soru
24,517,960 cevap
359,322 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın