0 oy
156 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Görümcem umreye gidicek Allah izin verirse bayram sonu herkesi düşünmüş kızıma yüzük kolye bileklik almış daha gitmeden gittiğimde de bakıcam diyor (bayramda takalım diye erken verdi)

eşim para verelim 1000 lira diyor ben de para taraftarı değilim açıkçası onun dışında ne alınır ne verilir çay şeker dışında ona özel bişey olsun istiyorum çünkü o da bize özenle seçmiş hiçbir şeyi atlamadan....Ben de hiç anlamam bu işlerden

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,076 puan) tarafından

Gitmeden hediye verildiğini ilk defa duydum ve okudum bencede para vermek en doğrusu olur ama 1000 TL az gibi miktar yükselebilir 

önce (1,121 puan) tarafından

O zaman artırırız ya miktarı

-Reklam-
0 oy
önce (3,590 puan) tarafından

Bence para ver benim eltim gitti 2000 TL verdim 

O zaman para olsun 2 olsun 

0 oy
önce (4,170 puan) tarafından

Orada giymesi için ferace, elbise, kaymaz tabanlı patik(kâbe'de tavaf yaparken kaymasın diye) sandalet gibi şeyler alabilirsin. Görümcem kaynanama elbise almıştı birkaç tane çok işine yaramış. 

O kendine her şeyini aldı baştan ayağı şu da eksik diyeceği hiçbir şeyi yokmuş hep almış

önce (4,170 puan) tarafından

İllaki herşeyi tamdır zaten hediye gelir diye almamazlık etmemiştir ihtiyaçlarını. Ama orada yıkama işlemi zor oluyormuş bildiğim kadarıyla fazladan bir elbisesi olması kötü olmaz. Sizin düşünmüş olmanız yeter. Başka ne alınabilirki havlu yazma lif koyacak değilsiniz görümceniz sonuçta. 

0 oy
önce (1,933 puan) tarafından

Neden para verirler senin paran oralara nasip olsun diye başkada giyebileceği bı elbise yazma olabilir 

Bilmiyorum gidene para verilirmiş eşimin memleketinde ya da çay şeker neyse

önce (1,933 puan) tarafından

Çay ve şeker şöyle geri geldiği zaman ziyarete gelenler oluyorya yardım amaçlı alınır bizde cenazede felan götürülüyor eve destek olmak icin

Anladım canım teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 397 göst.
0 oy
16 cevap 722 göst.
+1 oy
3 cevap 198 göst.
10 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Penguen (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
10 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifylmz0660 (1,472 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,658 soru

24,519,657 cevap

359,438 kullanıcı

...