Görümcem umreye gidicek Allah izin verirse bayram sonu herkesi düşünmüş kızıma yüzük kolye bileklik almış daha gitmeden gittiğimde de bakıcam diyor (bayramda takalım diye erken verdi)
eşim para verelim 1000 lira diyor ben de para taraftarı değilim açıkçası onun dışında ne alınır ne verilir çay şeker dışında ona özel bişey olsun istiyorum çünkü o da bize özenle seçmiş hiçbir şeyi atlamadan....Ben de hiç anlamam bu işlerden
Gitmeden hediye verildiğini ilk defa duydum ve okudum bencede para vermek en doğrusu olur ama 1000 TL az gibi miktar yükselebilir
O zaman artırırız ya miktarı
Bence para ver benim eltim gitti 2000 TL verdim
O zaman para olsun 2 olsun
Orada giymesi için ferace, elbise, kaymaz tabanlı patik(kâbe'de tavaf yaparken kaymasın diye) sandalet gibi şeyler alabilirsin. Görümcem kaynanama elbise almıştı birkaç tane çok işine yaramış.
O kendine her şeyini aldı baştan ayağı şu da eksik diyeceği hiçbir şeyi yokmuş hep almış
İllaki herşeyi tamdır zaten hediye gelir diye almamazlık etmemiştir ihtiyaçlarını. Ama orada yıkama işlemi zor oluyormuş bildiğim kadarıyla fazladan bir elbisesi olması kötü olmaz. Sizin düşünmüş olmanız yeter. Başka ne alınabilirki havlu yazma lif koyacak değilsiniz görümceniz sonuçta.
Neden para verirler senin paran oralara nasip olsun diye başkada giyebileceği bı elbise yazma olabilir
Bilmiyorum gidene para verilirmiş eşimin memleketinde ya da çay şeker neyse
Çay ve şeker şöyle geri geldiği zaman ziyarete gelenler oluyorya yardım amaçlı alınır bizde cenazede felan götürülüyor eve destek olmak icin
Anladım canım teşekkürler
1,501,658 soru
24,519,657 cevap
359,438 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın