Kızlar 4 yaşında bir kızım var zaten zapzayıf 12 kg iştahsız gastroydu endokrinolojiydi her doktora götürdüm yedirin deyip duruyorlar şimdi bir de 6 aylık bebeğim var 6.5 kiloydu 3.5 aydır da meme reddi yapıyor sadece uyurken içiyordu Boğaz enfeksiyonu oldu iki haftadır bu sefer uyurken içtiğini bile içmiyor eridi gitti kızım yüzü bacakları falan eridi bu arada antibiyotiğe rağmen bugün iki gündür yine ateşi çıkıyor iniyor öksürüğü arttı süt içerken çok rahatsız oluyor elli kere bırakıp alıyor mama zaten yemiyor birkaç marka denedim ama içmiyor Allah aşkına kızlarıma dua eder misiniz birinin adı ecrin birinin adı ebrar çok uykusuzum çok yoruldum geçen sağlık ocağına gittim bana kızdı doktor evhamlı olduğumu takıntılı olduğumu söyledi eşim de orda olduğu için duydu ve doktora hak verdi halbuki o da görüyor bebeğim geceleri yarım saatte bir uyanıyor tabi bin şükür ciddi hastalık değil ama anne yüreği işte dayanmıyor
Tamamda artık gayet ek gida yiyebiliyor 6.5 aylik bebek süt emmeiyorsa ek gida takviyesi yapacaksiniz
Meyve kaynat havuçlu birlikte falan pureler yap onları çok seviyorlar..
Birde burnunu temizle simdi hasta iştahı azalmış olabilir
Burnunu sık temizliyorum ama süt içerken o balgam sesi yine de geliyor rahatsız ediyor onu havuçlu püre denedim beğenmedi maalesef yorumunuz için teşekkürler kimse geçmiş olsun bile demedi
nebilizatörle hava ver, balgamı çıkartsın yavru
Bugün aile hekimine gittim serum suyu ver buhar olarak dedi
işte benim dediğimi demiş
Birine sadaka verin Allah şifa versin inşallah anneniz çağırın yardımcı olsun size veya kaynana izi benimde bebeğim kilo almıyordu kaynanamin yanına gitmistim mama vermeyi bana ogretmisti öyle mama vermiştim cocuguma
Çok sadaka verdim gerçekten Rabbim iyisini bilir belki de hayırlısı böyle
Mama verdim içmiyor ya
ahh yavrularım benim çok geçmiş olsun.
büyük kızın için şu raporlu mamadan önermediler mi hiç?
Aldık asla içmedi
Canım genellikle ortalama sıraya bakıyorlar hani eğer ortalamanın altıda kalıyorsa tedirgin olman normal ama ortalama bazında ise kiloları hem de çok kafana takma ben dedim büyük kızımdan öyle dedim neden demiyor dediğin gibi daha gitmediğim doktor kalmadi ama hala öyle zayıf benim de kızım 4 yaşında 14 kilo ama sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Ya yemek yese kiloyu sıkıntı etmem ama yemek yemiyor
Burda bi doktordan duydum 6 aylık heleki sadece anne sütü alan bebek boğaz enfeksiyonu olmaz dedi.
Grip olmuş belliki . İştah kesilmesi gece sık uyanaması normal. Burun temizliği yap ama abartma günde bir yeter.
Yazında yazmışsın bukadar antibiyotiğe rağmen iyileşmedi die . Ozamn niye bukadar verme ısrarındasınız bu antibiyotiki anlamış değilim.
Ihlamur verebilirsin yoğurt çorbası sebze çorbası kemik suyu çok az katabilirsin
Çörekotu yağı sırtına 3 damla sürüp kapatabilirsin
Bağışıklığı kuvvetlendir antibiyotikle sürekli düşer bağışıklık
Bugün aile hekimine gittim doktor viral enfeksiyon geçirdiğini söyledi başka ilaç verdi
benim de kizlarim sukur cok guzel yemeklerini yiyiyoar o kadar yemek yemelerine ragmen zayiflar 4 yasindaki kizim 14 kilo iki yasindaki 2 kilo
Keşke yeseydiler de kilo almasalar da olurdu
1,501,521 soru
24,518,056 cevap
359,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın