Diğer tarafta da yazdım ama henüz yazan olmadı doktor nst Sonrası hemen detaylı ultrasona gönderdi ağrılarım devam ediyor hatta nstdekinden fazla oldu gibi ultrasonla Bi böbreklerine felan bakılsın dedi acaba endişe etmeyim diye bişey mi demedi 37+1
Var kac haftaliksin
Yaa 37+1 doktor kasılmalar normal birde başka göz görsün gel yanıma demişti sancı demedi sanırım panik olmayım diye
Sancin varda cok degil hende duzenli degil zaten kasilmalar cikmis olabilir doktor o yuzden baska goz gorsun demistir dogum sancisina benzemiyo bu senin sanci hissetmemene bakma benim 37+5 te sabah nst cekildim doktor normal dogum sancisi gibi sancin cikmis dedi ama ben hic bisey hissetmiyodum hafif kasilmalar vajinaya baski disinda doktor temkinli ol kendini dinle bebegin hareketlerini hissetmezsen ya da sancin cikarsa muhakkak gel dedi cunku makat gelisti ve sezeryan olmak zorundaydim dedigi gibi de oldu aksam baktim bebek bi tuhaf geriliyo falan o hafif hissettigim kasilmalara dk tuttum 5 dkda bi yokluyo 1 dk suruyo doktoru aradim hastaneye git dedi gittim doguma aldilar senin normal dogum mu olcak sezeryan mi
Normal doğum sancı düzenli değilmiş suyum azalmış doktor azalmış ama iyi Bi tarafında dedi bebek çişini yaptıkça artar inşallah ağrı felan olursa gel hemen açıklık yok perşembe tekrar kontrol dedi eğer su azalmaya devam ederse suni sancı ile doğum başlatılacak 😔 çok kötü oldum moralim bozuldu o kadar da su içiyorum sanırım son zamanlarda çok yordum kendimi yatıyorum şimdi evde teşekkür ederim yorum için
Aynen normal dogum icin o sancilar varya nstde en azindan 5 dkda bi yuksege cikmasi lazim dikkatli bakarsan uzayan cizgileri gorur sende anlarsin baya bi bosluk var sonra sanci yukselmis sonra kisa bi sure sonra tekrar sanci yukselmis onlar daha sık olmasi lazim suyun azaldiysa gunde 2 tane havuc ye benim de suyum azalmisti biterse dogcak mecbur dedi 2 tane havuc ye dedi ama havucu yerken limon sık cunku sekeri yukselte bilir o da saglikli degil ama limonla yersen hem sekerini yukseltmez hem suyunu artirir acilman yoksa korkma dinlem bol bol zaten en gec 2 haftaya dogurursun saglikla gelsin inşallah hareketlerini iyi kontrol et cocugun korkma surecinde korkulacak bisey yok her gebelikte olan ufak tefek aksakliklar
Evet var ama cok duzenli degil duzenli olursa sıkıntı duzensiz olunca yalancı sancı oluyo yokluyo arada
Teşekkür ederim düzensizmiş
Evet sancın var hayırlısıyla kucağına al inşallah özledim nst günlerini ben😄 böbrek kısmı nereden anlaşılmıştır bilmem ama kontrol amaçlı demiştir. Varsa bişey genelde dan diye söylüyor doktorlar.
1,501,750 soru
24,521,084 cevap
359,519 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın