Kızlar selam ben yılbaşından beridir hep çekilişlere katiliyorim birkaç tane kullanılmamış hesap bide bıkac arkadaşımı etiket ypyorim baya şeyler kazandım çok şükür ama yorum engeli hep yiyorum üç dört saate ancak açılıyor kızlar sadede katılan varmı merak ettim valaha
Yorum engeli şöyleki senin yorumunu görenler seni engelliyor bide yorumlarında farklı farklı emojileri bide yorumlarını övgü dolu kullanırsan uzun uzun yazarsan engel yemezsin
Kapanmış hesaplar beni nasıl engelesinki kullanılmayan hesaplar birkactanede arkadsimdir karşılıklı yapyoriz mesela emoji falanda koyuyorum inşallah çıkar falan dyorim engel.hep iki üç yorum yapinca engel
Nasıl katılıyorsunuz
Yorumlara arkadaslari etiket ypyorum cnm kuralara uyunca oluyor çok kazandim
Spam yiyorsun
Niye acaba birisimi spam ypypo kapalı hesaplar
Yok hayır üst üste benzer yorumları yapıyorsaniz otomatik spam yiyorsunuz bir süre yorum engeli de oluyor
Evet mesela 10 kişi yi etiket yapyorim bazen 15 kişi bunları iki yada üç kere etiket ypyorim ama bu 4 5 dakikada bir ypyorim üste üste olunca oda engel oluyor galiba
Yorum engeli neymiş ki.ilk defa duydum kim tarafından engelleniyor sin etiket yaptığın kişi mi engelledi anlamadim
Dondirumis kapalı hesaplar ama
Ben kimden kazandın ve ne kazandın çok merak etiim ben katılmadım hiçbirine çünkü eşimin hesabı onun arkadaşları falan gerek yok dedim
Bende merak ettim bak 😂 ben katıldım hiç kazanamadım
Benmi cnm Hac ve ravza kokusu bide oda parfümü iki elbise etekli ama çok güzel kazak tunik hikaye kitabı seti bide abajur ama adam daha göndermedi ama kazandım üç ayda bunları etiket ypuorim eyer kapanmış hesabınız varsa bna sylermisiniz adını etiket yapayım kullanmadiginiZ:)
Evet fenomenler den vesaire mi kazandın yoksa ürün satan sayfalardan mi
Yok sayfalar kız
Yorum engelini hic bilmiyordum kullanmayinca unutuyor insan galiba çok yorum atınca sistem spam veriyor inşallah daha çok sey kazanırsın şansın açıldı ise devam et demiştim bende tencere takımı ve rossman dan parfüm kazanmıştım
Kız bir kaç şaka bir yorum atyorim bende Allah razı olsun sen verdin eskisini etiket ypyorim ama zırt pirtt engel atyor
1,501,543 soru
24,518,359 cevap
359,347 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın