Arkadaşlar annem ve babam için iki yaşlı oturacak kiralar ucmus ev bulamıyorlar Allah aşkına bildiginiz varsa 10 15 bine kitalik ev 1+1 de olur bana yazın evler uçmuş çöp evlere 20 25 bin istoyorlar ya bu insanlar nasılsa yaşasın asgari ücret ile. İstanbul bahçelievler Bağcılar Güneşli İkitelli Şirinevler civarı varsa bildiğiniz lütfen yazın
Borç batağına düştük sırf ev alabilmek için. Allah ev sahiplerine vicdan merhamet versin inşallah 🥺
Aminn 🥺
Sahibşndende falan yok mu
Bakıyoruz sürekli ama küçücük mutfağı olmayan evler 20 den basliyor
1+1 ler var bağcılar merkez mahallesi diyor yeni mi bakıyorsunuz bilmiyorum ama baktımda baya uyguna var amaç sadece başlarını sokmaksa
Canim metrekaresi biraz büyük olsun onun dışında temiz olsun ben de baktım onlara
vala biz 4arti daireye 10veriyruz da esim gotunu yirtyor çok diye
İstanbul değildir sizin orasi
Vala çok zor canım öyle 15e bulmak Allah o ev sahiplerini ıslah etsin bari düzgün ev olsa onada yanmiycam ya evlerde köpek bağlasan durmaz ha
biz 4 sene önce Şirinevlerde 13 e oturuyorduk dediğiniz semtlerde o fiyata bulamazsınız bulduğunuz ya çok eski bakımsız olur ya da Bodrum katları 1+0 olur ama Esenyurt Beylikdüzü tarafları ya da Avcılar'da bulursunuz
Avcılarda nerde bulacak kız 30 dan aşaya daire yok eski bina kalmadı çünkü
Eskidem sosyal konut kavramı vardi devlet geliri dusuk olanlara ucretsiz oturtuyodu varsa öyle bisi ona bakın
İmkansız bu fiyatlara bulman İstanbul da
1,501,715 soru
24,520,324 cevap
359,476 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın