Sitede session_start hatası alıyorum ne yapmalıyım?

0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (1,646 puan) tarafından

Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7fc2d108d596f8afdd0a10acbc11446d, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Içerik olmadan bir dosya yüklenemez.

​Kizlar bu uazi en ustte cikiyo sizdedemi var sadece bendemi

-

18 Cevaplar

+1 oy
(6,144 puan) tarafından

Ever bende de var

(1,646 puan) tarafından

İnsallah duzelir ya

(3,322 puan) tarafından

Niye böyle sorun var galiba 

-Reklam-
0 oy
(15,055 puan) tarafından

evet çıkıyor, düzeltirler

0 oy
(914 puan) tarafından

Evet bende var 

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Ben de de var bu

0 oy
(2,037 puan) tarafından

Evet post paylaşılırken resimde yüklenmiyor şuan

(1,646 puan) tarafından

Evet bende ekran aldim ama boyle cikti yine yazi olarak

0 oy
(2,898 puan) tarafından

Evet bendende var noluyor dedim kendi kendime yazmıştım editörlere 🤷

0 oy
(433 puan) tarafından

Yeni gırdım bendede var 

0 oy
(3,496 puan) tarafından

Evet var bildirimlerde açılmıyor 

0 oy
(2,079 puan) tarafından

Evet cnm var. Teknik bi sıkıntı var anlasilan

0 oy
(777 puan) tarafından

Bende de var hatta post açacaktım sen açmışsın mesajları bildirimleri gördüğüm halde görülmemiş gibi ya da gelen mesajları okuyamıyorum var ama açamıyorum 

0 oy
(10,237 puan) tarafından

Bende sayfa yenilenmiyor neden acaba @sanalAnne

(138 puan) tarafından
Merhaba gulistaN_18, Evet canım, senin gibi başka arkadaşlar da sayfa yenilenmesi veya bildirimlerle ilgili benzer sorunlar yaşıyor. Görünen o ki genel bir teknik aksaklık var, sadece seninle ilgili bir durum değil. Ekibimiz bu durumun farkında ve eminim en kısa sürede düzeltmek için çalışıyorlardır. Biraz sabır rica edelim, düzelecektir.
0 oy
(4,315 puan) tarafından

Bende de çıkıyor sorun var heralde sitede

0 oy
(1,852 puan) tarafından

Bende de var ve postu zar zor açtım.

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Evet ve bugun site cok yavas 

0 oy
(575 puan) tarafından

Evet bende vardı dün o yüzden sayfa yenilenmiyordu. Ve sorduğum soruya gelen cevapları görmedim 

(133 puan) tarafından

Ne olmuş sayfaya hep aynı gösteriyor

0 oy
(812 puan) tarafından

Hala var gecmedi kaç gündür anlamadım 

0 oy
(365 puan) tarafından

@admin ilgilenir misiniz uygulamaya gıremıyoruz bu yüzden 

0 oy
(7,985 puan) tarafından

3/4 gündür bendede var

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Web sitesinde session_start hatası neden kaynaklanır?
Web sitesinde görülen session_start hatası genellikle sunucudaki geçici dosya depolama alanının dolmasıyla oluşur. No space left on device uyarısı, sunucunun oturum verilerini yazacak disk alanı kalmadığını gösterir ve bu durum genellikle hosting sağlayıcınızın sistem kaynaklarını temizlemesiyle düzeltilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
PHP oturum açma hatası nasıl çözülür?
PHP oturum açma hatasını çözmek için öncelikle hosting paneliniz üzerinden disk kullanımınızı kontrol etmelisiniz. Eğer disk alanı doluysa gereksiz dosyaları silmek sorunu anlık olarak giderebilir, ancak sunucu tarafındaki oturum dizini doluluğu için mutlaka hosting firmanızdan destek almanız gerekebilir.
Sitede çıkan session_start failed hatası ne anlama gelir?
Session_start failed hatası, PHP betiğinin oturum bilgilerini tutan dosyayı sunucuda oluşturamadığı veya okuyamadığı anlamına gelir. Bu hata mesajı, sunucu disk kapasitesinin dolması veya klasör izinlerinin yanlış yapılandırılmış olması gibi teknik altyapı sorunlarından kaynaklanan bir yazılım uyarısıdır.
Sunucuda No space left on device hatası neden olur?
Sunucuda No space left on device hatası, hosting paketinizdeki disk limitinin tamamen dolması sebebiyle meydana gelir. Bu hata oluştuğunda, sistem oturum açma gibi kritik işlemleri gerçekleştiremez ve web sitenizde bu şekilde teknik hata kodları görünmeye başlar.
Sitede sürekli teknik hata yazısı çıkması normal mi?
Sitede sürekli teknik hata yazılarının çıkması normal değildir ve web sitenizin dosyalarının veya veritabanının düzgün çalışmadığını gösterir. Bu tür kod hataları ziyaretçi deneyimini olumsuz etkiler, bu yüzden hatanın kaynağı olan sunucu veya yazılım dosyasındaki kısıtlamaların teknik ekip tarafından incelenmesi gerekir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,062 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (5,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 383 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busra_yasar123 (133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 856 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sukufe (9,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 556 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Semragunes (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,895 soru

24,689,246 cevap