Merhabalar kendıme kıyafet alacam paltolon giymiyorum etek giyiyorum tesettürlüüm ya öyle bir tesettür değil 19 yaşındayım şimdi ben ne alacağım kendime çok kararsızım elbisemi alsam ceketimi alsam etek mi alsam bilmiyorum sizde bu durumu yaşıyor musunuz bayramda ne alacaksınız kendinize fikir verin babada
Pek abarti bişey olmasın dedim
Çok güzelmiş çok beğendim linki var mı nerden aldın
Guzelmis nereden aldin
Canlarım pazardan aldım 2.000
hic bisi almayanlar gelin yanima🫠
Bende alasım yok koydu zaten ıkı gun temizlik yapsam giymem bu sene ıkı görümce sadece gelir biz bi yere gitmeyiz hiç alasım yok
E Fransadayım çünkü 🤗 Hatta kızım gündüz okula gidecek, akşam toplanacağız büyük ihtimalle.
bizdede oyle olcak hatta aksam toplanacak kimsemizde yok 🤣
Hiç aklıma gelmedi yurt dışında olma ihtimali 😄
Benim taraftan kimse yok ama allahtan eşimin tarafı var. En azından bir bayram havası veriyor. Senin için üzüldüm, dilerim kendi öz ailenle güzel bir gün olur 🌸
Yeni kıyafetim olsa birisini takardım üzerime, Olmadığı için etekli takım aldım
Bu bayram almayacam. Bir yere çıkmayacaz
Hiçbişey almıcam canm
Ben bundan Bi kaç hafta önce etekli takım almıştım iki tane onlardan birini giycem ekstra bir şey almayacam zaten evden çıkmam büyük ihtimalle bu bayramda
Triko elbise aldım ben aslında
bunun acı yesılini aldım tabı ben 850 ye aldım bırde gene bu sekılde kolunda detay olmaya kahvesını o da 850 ıdı
Baya sık duruyor cok guzelmil güle güle kulanın tesekkür edrrim bakıcammm
Bende geçen ay bunun bordosunu aldım 900 e çok güzel ya. Soğuk iplik ama kumaşı triko değil bunlar . Diğer adıyla merserize
Kız ben trıko dıye bılıyordum benımde hosuma gıttı uzerıne sal mı yapıyon esarp mı ben evden uydururum dıye bırsey almadım
Sırf bayram dıye bır sey almam hıc bır zaman kendıme. Çocuklarım için aldım takım.
Eşim asla izin vermez ve kısa sanki biraz ama modeli vs çok güzelmiş
Ay hu etekler çok moda şuan, kahve tonlarında olan var, çok güzel bence.
Modeli Güzel ama etek boyu kısa
Evet tesettürlü biri için kısa ben tesettürlü değilim ama
Kısa ama size cok yakışır güle güle kullanın
İkili takım almıştım bir iki ay önce sanırsam hiç giymedim krem rengi yazlık gibi kışın indirim den almıştım onu giycem üzerine en fazla bir şal alırım belki
Ben çok kararsızım krem cok zarıf bi reng
Tesettürlü müsün?
Evettttt
19 yaşındaymış bu daha çok 35 üstü gibi
Evet bencede
Küçükmüş daha ben 40 yaşında olunca tabi
Ne guzel kıyafetler varmış bayıldımm cok guzel güle güle kullan cnm
Tesekkur ederim 🫶🏻
Az once siparis ettm bakalm ,bej pantolon yandan yirtmacli yuksek bel ,icine kirmizi crop uzefine siyah kot ceket ,bej spor ayakabi bu bayram spor takilcam her bayram elbise giyordum
Gecen yil kot jile almistim sonra hic giymedim yine onu giymeyi dusunuyorum hamileyim bir sey alasim yok
2 gün önce gezdim etekli bı takım beğendim ama eşim etek elbise giymemi istemiyor.. daha 1 ay önce alışveriş yaptım baya bı tarafim alma diyor bu tarafim al n'olacak diyor arada kaldim 😂
Bundan bitane aldım gercekten verdiğin paraya yazık kumaşı çok ince çok çabuk karışıyor ya düzgün durmuyor üstünde
Bende o sebepten kumaş alıp diktircem önümüzde bir sürü düğün vs var giyerim
Yazlık kumaşlar genelde ya ağır durmuyor ya da çabuk kırışıyor-tomurcuklanıyor. Krep kumaştan dikilse ya da polis kumaş da olabilir hem kullanışlı olur hem de daha güzel durur.
Tuz hakkı olarak bunları aldım ben:-)
Bunlar giymeyi düşünüyorum🙂
Bayram için kot bir elbise almaya niyetim var bakalım
1,501,822 soru
24,522,090 cevap
359,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın