19 yaşındayım bayramda tesettür için ne giysem?

0 oy
680 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (293 puan) tarafından

Merhabalar kendıme kıyafet alacam paltolon giymiyorum etek giyiyorum tesettürlüüm ya öyle bir tesettür değil 19 yaşındayım şimdi ben ne alacağım kendime çok kararsızım elbisemi alsam ceketimi alsam etek mi alsam bilmiyorum sizde bu durumu yaşıyor musunuz bayramda ne alacaksınız kendinize fikir verin babada 

17 Cevaplar

0 oy
(1,272 puan) tarafından

En İyi Cevap

Pek abarti bişey olmasın dedim

image

image

şunu aldım canım bende 24 yaşındayım 
(293 puan) tarafından

Çok güzelmiş çok beğendim linki var mı nerden aldın 

(337 puan) tarafından

Guzelmis nereden aldin

(1,272 puan) tarafından

Canlarım pazardan aldım 2.000 

-Reklam-
+5 oy
(186,761 puan) tarafından

hic bisi almayanlar gelin yanima🫠

(5,129 puan) tarafından

Bende alasım yok koydu zaten ıkı gun temizlik yapsam giymem bu sene ıkı görümce sadece gelir biz bi yere gitmeyiz hiç alasım yok

(5,635 puan) tarafından

E Fransadayım çünkü 🤗 Hatta kızım gündüz okula gidecek, akşam toplanacağız büyük ihtimalle. 

(186,761 puan) tarafından

bizdede oyle olcak hatta aksam toplanacak kimsemizde yok 🤣

(9,848 puan) tarafından

Hiç aklıma gelmedi yurt dışında olma ihtimali 😄 

(5,635 puan) tarafından

Benim taraftan kimse yok ama allahtan eşimin tarafı var. En azından bir bayram havası veriyor. Senin için üzüldüm, dilerim kendi öz ailenle güzel bir gün olur 🌸

+1 oy
(1,760 puan) tarafından

Yeni kıyafetim olsa birisini takardım üzerime, Olmadığı için etekli takım aldım 

+1 oy
(39,477 puan) tarafından

Bu bayram almayacam. Bir yere çıkmayacaz

+1 oy
(7,989 puan) tarafından

Hiçbişey almıcam canm

0 oy
(10,441 puan) tarafından

Ben bundan Bi kaç hafta önce etekli takım almıştım iki tane onlardan birini giycem ekstra bir şey almayacam zaten evden çıkmam büyük ihtimalle bu bayramda 

0 oy
(8,915 puan) tarafından

Triko elbise aldım ben aslında 

imagebunun acı yesılini aldım tabı ben 850 ye aldım bırde gene bu sekılde kolunda detay olmaya kahvesını o da 850 ıdı 

(293 puan) tarafından

Baya sık duruyor cok guzelmil güle güle kulanın tesekkür edrrim bakıcammm

(2,415 puan) tarafından

Bende geçen ay bunun bordosunu aldım 900 e çok güzel ya. Soğuk iplik ama kumaşı triko değil bunlar . Diğer adıyla merserize 

(8,915 puan) tarafından

Kız ben trıko dıye bılıyordum benımde hosuma gıttı uzerıne sal mı yapıyon esarp mı ben evden uydururum dıye bırsey almadım

0 oy
(226 puan) tarafından

Sırf bayram dıye bır sey almam hıc bır zaman kendıme. Çocuklarım için aldım takım. 

0 oy
(39 puan) tarafından

image

bende bunu almak istiyorum ama kararsızım sanada fikir olur belki 
(293 puan) tarafından

Eşim asla izin vermez ve kısa sanki biraz ama modeli vs çok güzelmiş 

(5,635 puan) tarafından

Ay hu etekler çok moda şuan, kahve tonlarında olan var, çok güzel bence. 

(440 puan) tarafından

Modeli Güzel ama etek boyu kısa 

(39 puan) tarafından

Evet tesettürlü biri için kısa ben tesettürlü değilim ama 

(293 puan) tarafından

Kısa ama size cok yakışır güle güle kullanın

0 oy
(14,267 puan) tarafından

İkili takım almıştım bir iki ay önce sanırsam hiç giymedim krem rengi yazlık gibi kışın indirim den almıştım onu giycem üzerine en fazla bir şal alırım belki

(293 puan) tarafından

Ben çok kararsızım krem cok zarıf bi reng

0 oy
(7,439 puan) tarafından

Tesettürlü müsün?

(293 puan) tarafından

Evettttt

(7,439 puan) tarafından

image

image

tesettürlü olsam kesin bunu alırdım 
(41,387 puan) tarafından

19 yaşındaymış bu daha çok 35 üstü gibi 

(293 puan) tarafından

Evet bencede 

(7,439 puan) tarafından

Küçükmüş daha ben 40 yaşında olunca tabi 

0 oy
(831 puan) tarafından

image

bunu aldım canım ☺️
(293 puan) tarafından

Ne guzel kıyafetler varmış bayıldımm cok guzel güle güle kullan cnm

(831 puan) tarafından

Tesekkur ederim 🫶🏻

0 oy
(1,755 puan) tarafından

Az once siparis ettm bakalm ,bej pantolon yandan yirtmacli yuksek bel ,icine kirmizi crop uzefine siyah kot ceket ,bej spor ayakabi bu bayram spor takilcam her bayram elbise giyordum 

0 oy
(337 puan) tarafından

Gecen yil kot jile almistim sonra hic giymedim yine onu giymeyi dusunuyorum hamileyim bir sey alasim yok 

0 oy
(432 puan) tarafından

2 gün önce gezdim etekli bı takım beğendim ama eşim etek elbise giymemi istemiyor.. daha 1 ay önce alışveriş yaptım baya bı tarafim alma diyor bu tarafim al n'olacak diyor arada kaldim 😂

0 oy
(41,387 puan) tarafından

image

bunu beğendim ama yorumlarına çok güvenemedim kumaş alıp kendim mi diktirsem diyorum emziriyorum da kolaylık olur bana
(293 puan) tarafından

Bundan bitane aldım gercekten verdiğin paraya yazık kumaşı çok ince çok çabuk karışıyor ya düzgün durmuyor üstünde

(41,387 puan) tarafından

Bende o sebepten kumaş alıp diktircem önümüzde bir sürü düğün vs var giyerim 

tarafından

Yazlık kumaşlar genelde ya ağır durmuyor ya da çabuk kırışıyor-tomurcuklanıyor. Krep kumaştan dikilse ya da polis kumaş da olabilir hem kullanışlı olur hem de daha güzel durur. 

0 oy
(3,131 puan) tarafından

image

image

image

Daha bayramlık almadım ben 

Tuz hakkı olarak bunları aldım ben:-)

Bunlar giymeyi düşünüyorum🙂

Bayram için kot bir elbise  almaya niyetim var bakalım

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

19 yaş tesettürlü gençler için bayramda ne giyilir?
19 yaşındaki genç tesettürlü kadınlar için bayramda en çok tercih edilen kombinler arasında pileli etek ve üzerine uyumlu bir gömlek veya şık bir elbise yer alıyor. Eğer daha modern bir görünüm istiyorsanız pastel tonlarda tek parça elbiseleri, belden bağlamalı ceketlerle kombinleyerek hem rahat hem de şık bir bayram stili oluşturabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Tesettürlü kombinlerde etek ve ceket nasıl uyumlu hale getirilir?
Etek ve ceket kombinlerinde dengeyi sağlamak için zıt dokuları veya uyumlu renk paletlerini kullanabilirsiniz. Uzun eteklerin üzerine kısa kesim ceketler tercih ederek boyunuzu daha uzun gösterebilir, aynı renk tonlarında seçeceğiniz parçalarla monokrom bir şıklık yakalayarak güncel moda trendlerine uygun bir görünüm elde edebilirsiniz.
Günlük tesettür giyimde şıklık nasıl yakalanır?
Günlük tesettür giyimde şıklığı yakalamak için kaliteli kumaş seçimi ve doğru aksesuar kullanımı oldukça önemlidir. Pamuklu veya keten gibi nefes alan kumaşlardan üretilmiş elbiseleri, minimal takılar ve rahat ayakkabılarla tamamlayarak hem genç hem de modern bir tarzı kolayca oluşturabilirsiniz.
Bayram için genç tesettür giyimde elbise seçimi nasıl olmalı?
Bayramda elbise seçerken hem rahat hareket edebileceğiniz hem de bayramın ruhuna uygun olan hafif dökümlü modelleri tercih etmelisiniz. Özellikle kendinden desenli veya düz renk şifon elbiseler, ince bir ceketle tamamlandığında hem yaşınıza uygun hem de zarif bir görünüm sağlamanıza yardımcı olur.
19 yaş tesettür kombinlerinde renk seçimi neye göre yapılır?
19 yaş tesettür kombinlerinde renk seçimi yapılırken ten renginize uygun olan pastel tonlar, toprak renkleri veya canlı bahar renkleri tercih edilebilir. Bayramın enerjisini yansıtmak için soft pembe, mint yeşili veya pudra tonları hem genç bir görünüm sağlar hem de diğer kıyafetlerinizle kolayca kombinlenebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,585 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (33,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 311 göst.
3 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,745 göst.
28 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ezgibbb (531 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,812 soru

24,596,759 cevap

363,344 kullanıcı

...