Akşam akşam sinir oldum yine..
Az önce aradı herkes birbirini davet ediyor sizde davet işi yokmu diyor.
Yok dedim olur mu öyle herkese gittiniz şimdi sıra sizde diyor
Herkes kim senle oğluna gittik sizimi davet edeyim yani onumu diyorsun dedim
Et tabi diyordu eşim aldı telefonu
Pazar günü evde olursam bakarız dedi
Pazar günü de çalışıyor
Nedir yani bu zorla gelme isteği aklım almıyor gerçekten 😏
beni bezdirdi seninki valla 🤢
Kızzzzz
Birde beni düşün daha ne kadar yuzsuzlesebilir gerçekten merak ediyorum sınırı yok
laan zeynooo
Napıyon canımmm
Bayadır yokum buralarda dua postu açtım onun için geldm ama kimse yorum bile yapmadı🥺
Benim iki küçük çocuğum var sen yemek yap getir birlikte iftar yapalım deseydin keşke 😄
Kocan güzel cümlelerini hissetmiş olmalı 😄
Muhakkak ki aldı telefonu 🤣🤣 derin düşünceler içinde şuan izni yok banada bişey diyemiyo nasıl ederiz nasıl ederiz diye 🤣 lahmacun mu yaptırsam dedi az önce yaptır da dışarda ver daveti eve niye çağırıyoruz o zaman dedim 🤣🤣
Bak buda mantıklı ya evde niye uğraşıyorsunuz. Ama bu sefer ona da laf ederler. Ben dışarda yaptırdım yemeği diyince kaynanamın yüzü düştü, az yedi yemeği yaptırdığımız kişide kendi yeğeniydi. Bana da eltim dedi beğenmemiş yemeği pilavı diye. Halbuki sabahta aradı tava kaldıysa gönder de kahvaltı da yiyelim diye. Eltimde mi bir numara var kaynanam da mı çözemedim zaten 8 yıldır. 😀
İkiside iş birlikcidir 😁😁
O da mümkün tabii 😄
başlığı görünce senin olduğunu anlıyorum 😅
kaynananın değişik problemleri var😅 burada hepimiz bezdik seni düşünemiyorum
eşim kendi babaannesi için böyle derdi. bıkmış, yan yana evlerde yaşamışlar senelerce, tek ev gibi, bıkmış.
görümcem üniversiteden eve gelirken gizli gizli girerdi, önce annemle babamla hasret gidereyim hemen dalmasın diye🤦🏼♀️
gerçekten ağzından duydum ben eşimin, ölsede kurtulsak diye🤦🏼♀️
depremde hayatını kaybetti, eşim o zaman da ölürken bile rahat vermedi kadına bak dedi🤦🏼♀️ kaç gün enkaz başında beklediler, morg morg cenaze aradılar🤦🏼♀️
ama anlatılanları dinliyorum, ister istemez hak veriyorum. kaynanam iyi sabretmiş.
Ne olursa olsun kimsenin ölmesini istemem eşimin annesi sevmesem de saygı duyuyorum elimden geldiğince ama özel alanıma girince deli oluyorum zaten senin evinde 2 kere kendimiz getirip pişirip tasirip yedik hep beraber neden bu anlayışsizlik istemiyorum desem kavga çıkar gelsinler desem nasıl hazırlayım bu haftasonu da alışverişe çıkacaktık oda yalan olur
ben de istemem canım ama işte bu lafları da hak edecek şeyler yapmasalar keşke🤦🏼♀️
pide, lahmacun tarzı bir şey yaptırırsın, yanına çorba salata tamam.
2 çocukla daha fazlası yazık günah, sadece yemeği değil temizliği vs de var.
Zaten yemeği düşünmüyorum elim pratiktir yaparım ama temizlik vs dip köşe girmem lazım inceler evi baştan aşağı birde 2 aile 2 aile olarak çağıralım bitirelim diyor eşim 10 kişiden fazla oluyoruz bakalım nasıl olcak ee misafir gitcek diğer misafirler için yine temizlik yemek benim çocuklar arada ihmal olcak uyku saatleri bozulacak duzeltene kadar anam ağlayacak
dip bucak bakacak olan gelince insan daha strese giriyor 🤦🏼♀️
Bitmez bunların istekleri seninki kendini davet ettirir.benimkide temizlik yaptırmak ister.ben 2 çocukla kendi ev işi yemeğimi zor yetiştiriyorum birde rahatsızım.kendisi benden sağlam geçen gelmiş diyor canlarım silinecek tek silemiyorum hepi topu 8 cam o da küçücük .kızları var yakınında aramız düzeldiya hemen iş kalamayacak.oğlu olacak insansa annesigili çağıracam diye zorla bacısınıda davet ettiriyor.yapmam dedim bişey.çok istiyorsan sen yap hizmetlerini ben çıkmam odadan dedim.akıllar kullanacak avel arıyorlar
Benimki de temizlik vs isterde kimsede o hatri bırakmadı ki kızları yapsın.
Değişiklikler ya ne desek boş artık
Şu kadini çağırda rahatlasın yoksa catliycak
Cidden catlayacak
Ona inat cagırmam 😁
Bende öyle düşünüyorum da oğlu deli gibi çağırmak istiyor dursun evde hazırlıklara yardım etsin o zaman napim
Davat etmeyeceğim kimsenin davetinede gitmem
Davet edilip üstüne yemeği kendimiz yaptık buda davetse davet etti işte ..
Oruçlu kişiye iftar ettirmek sevaptır kız nolcak çağır gelsin Allah yardım ediyor
Benim 2 küçük çocuğum var ve kalabalık gelcekler tek başımayım çocuklara bakacak biri olsa bende hazirligimi güzel güzel yaparım özellikle kimse davet etmesin bende edemiycem bu sene dememe rağmen hala diretmesi beni kızdıran
Ağzın ile söylediğin halde emrivaki yapması hiç hoş değil gerçekten.
aa olurmu oyle senin ellerinden tatlı yemeklerı yemeden ramazanı bıtırırmı valla çağırmazsan ölene kadar konusur bızı iftara davet etmedı dıye kız bı kere cagır hem o cagırmadı dırdırından kurtulursun bu kaynanalar adamı yer bıtırır bı tanede benım basımda var 😂 dogum yaptıgımdan berı emzırırken mama ver dıye basımın etını yıyordu sımdı kızı dogurdu bıze dıyor ne maması emzırsın süt içsin falan filan gercekten içimden geceni sen düşün
Her türlü konuşuyor zaten birde böyle diretince yuzsuzluk yapılınca hiç cagirasim gelmiyor konuşan konuşsun benimde kulağıma gelirse çok güzel cevaplarını veririm
Başlıktan post senin olduğunu anladım ☺️
Çilekeş ben 😏🙂
Kaynanalı başlıklar gördüm mü bende Nur olabilir mi ki diyorum içimden affet 😄😄senin kaynana bizim de ömrümüzü yedi ishal ilacı kat bari az da öyle Gülek kız
İshal ilacı hiç bir işe yaramıyor ya , biz kuzenler dayıma şaka olsun diye yemeğine koymuştuk hemde 2 paket ama bana mısın demedi ya , en son sorduk dayıma birşeyim yok demişti bizde itiraf etmiştik 🤣
Kız hastayım diye yine bana gelir bumerang gibi karı dönüp dolaşıp bana kitliyor kendini
Aşkım mübarek günlerdeyiz, normalde biz her zaman senin arkandayız kaynananı sevmeyiz ama bu sefer maalesef arkanda değilim 😁 eşinin hevesi var belli canım bu seferlik kırma eşini bence , hem sevap kazanırsın. Gücün yetiyorsa al yemeğe, yetmiyorsa maddi durum el veriyorsa dışarıda verin yemeği . Kaynananı savunduğumdan değil de eşinin ailesi neticede ve Ramazan ayındayız sevaptır bacım
Kız her Ramazan o sevaba nail oluyorum zaten ama bu sene ben ben değilim ve evim ne ben çocuklar yeni yeni kendini topluyor korkuyorum hasta ederim hasta biri gelir diye birde zaten yapacağım şeyi yani yapmak zorunda olduğum şeyi isteyerek yapmıyorum da biri diretip yuzsuzluk yapınca hiç yapasim gelmiyor inadına
Benimkini dün çağırdım kavgayla bitti iftar yemeği yemeği değil intihar yemeğiydi benim için 😂😂
senden nefret ediyorum dedim yinede ben oğlumun evinde kalicam burdayim bu gece dedi yüzsüz yüzsüz yüzsüz başkada bişey demiyorum Allah'ından bulsun post açmaktan yoruldum😐
Ne oldu ki derdi neymiş . Kavga ettiği gelininin yemeğini yiyecek verme kız çay çorba
Ben hiç arayıp sormuyorum ya gitmiyorum ya işte niye bizi aramıyorsun sanki hiç gelinimiz değilmişsin gibi falan filan ben de dedim ki sen de benim fesatlığımı yapma arkamdan beni kötülemek ki ben de seni arayıp sorayım dedim ki seni sevmiyorum nefret ediyorum senden dedim isteseydim demek ki arar sorardım değil mi dedim o da dedi ki seni aldığımıza çok pişman olduk bilseydik bize bakmayacağını asla seni almazdık ne yapardık seni dedi düşünsene ya kim böyle bir şey kabul eder anında evden kovardı başka biri olsa ben de dedim ki 40 yıl geçse sana bakmam Bir tek benim kocam mı var başka oğulların da var git onlar baksın sana onlara niye böyle söylemiyorsun dedim yok diyor Bir tek benim bu oğlum çok iyi biz bunu seviyoruz bunun yanında kalmak istiyorduk Ben de dedim ki bir tek o iyiydi onu da ben kötü ettim hadi bay bay dedim neyse sonra bir türlü gitmiyordu ben burada kalacağım diyordu düşünsene onca şeye rağmen senden nefret ediyorum seni sevmiyorum istemiyorum gelme dememe rağmen artı kalan bütün yemeklerimi hepsini toplayıp götürdü hiç demedi yarına kalır da sen ye diye dolabımdaki etleri kıymaları görünce sen bunları Ne yapıyorsun hepsini sen yiyorsun dedi
Senmi yiycen deseydin ya pes gerçekten pes
Eşin iyi cevabını vermiş koca koca olacak işte... senin kocan kadar olamayıp herseyde annemde annen diyenler var birde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kız ne eşi ben dedim onları 🤣🤣 oda demez ki derde böyle konularda demez daha önemli seylerde sesini çıkartır
1,501,752 soru
24,520,973 cevap
359,508 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın