Oruç nasıl gidiyor hanımlar şurada az kaldı bitmesine ne çabuk geçiyor yeni başladık bitecek rabbim bayrama kavusmayi nasip etsin🤲
Oğlum yatmadı hala öyle bakam dedim sizler nasılsınız 🌚
Bol uykular olsun paşaya 🙏
Amin inşallah canım biz geç yatıyoruz zaten ya sahur yapıp davulcuyu geçirip öyle yatıyorum ben ☺️
Bende öyleyim zaten uyku sıkıntım vardi hep şuan uyutmaya çalışıyorum uyursa banyoyu temizliycem saat 3bgibide sahuru hazırlarım işte🩷
Allah kabul etsin 🙏
Çok şükür güzel gidiyor tek sorunumuz uyku 😴😴 benim çocuklar uyudu ama kız birazdan uyanır heralde emmek için. Belli olmuyor bazen oğlumda uyanıyor hep birlikte sahur yapıyoruz 😀 oğlan sıkıntı değil geri kendi uyuyor ama kızı sallamak gerekiyor. Yiyip yatıyoruz bizde birazdan hazırlar yer yatarım..
Uyku evet sıkıntı oluyor bende bebeğimi yatırıp saat 3 gibi hazırlıyorum ye yat sabah oluyo dişim agriyo Perşembe randevu aldım gündüz biraz zorluyor ama elhamdülillah genede güzel geciyo
Diş ağrısı da çok kötü ben birkaç ay önce çektim onu. Kaç kere gittim geldim dişçiye 1 diş kırıldı diye gittim 6-7 dişimde sıkıntı çıktı. Biri daha kötüydü gidemedim onun için kaldı. Allah yardım etsin sana da oruç oruç.
Benimkide dolguydu hamileyken düştü dk yapmadı öyle öyle kırıldı hep hava aliyo galibaki çok agriyo gidicem inş
Hamilelik emzirme derken vücutta vitamin mineral kalmadı 🤭
ben bi 10 gun tutabıldım sanırım sonra grıp olunca dayanamadım hem cocuk hem ev ısı hem yemek hemde grip uykusuzluk cok zorluyordu sımdıde kızımda hasta geçmek bilmeyen grip sardı şu sıralar bizi
Geçmiş olsun salgina yakalanmissiniz sanirim
tesekkur ederıım evet ya kaynanam mekkeye gıttmıstı geldıgınde grıptı baya sonra kızla bana gectı antıbıyotık verdık 1 2 kere ishal yaptı 1 gunde 7 kere falan sımdıde balgamı var istahsız falan
Bide çocuklar hasta oldugu zaman bir günde eriyor bizde atlattık
bizde yaptik uyucam
1,501,673 soru
24,519,946 cevap
359,455 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın