0 oy
478 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (611 puan) tarafından

3 senedir boşanma davam sonunda kabul edildi bugün istinaf mahkemesinden haber geldi boşanmam oldu çok ama çok zorlu bir süreçtir Allah yardım etsin herkese, davada kazandığım miktarı pazartesi ödeyeceğini soylemiş sonrada  ödeyemem 5 aydır nafaka vermiyor onları veremem çalışmıyorum pskolojim bozulmuş evdeyim demiş benim avukata bayramdan ailesi yatıracakmiş ama yalan tabi yatirmaz ise nafaka için icraya verilcek 

7 Cevaplar

0 oy
önce (611 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çocuk mallarının korunması davası nedir bilen bilgisi olan varmı , benim kendi hakimim yapmış uyapda gördüm her boşanma sonrası mecbur biseymi başina gelen varmı  bu ne oluyor acaba 

önce (2,073 puan) tarafından

Bu davayı boşanmada bilmiyorum ama babam öldüğünde kayıtlı olduğumuz şehirden mahkeme kâğıdı gelmişti çocuk haklarının korunması davası yazıyordu reşit olmayan kardeşlerimin ismi yazıyordu kâğıtta miras ve velayet durumu için demişti tanıdığımız birisi bence sizin duruma göre de velayet görüş günleri nafaka gibi şeyleri korumak amaçlı açılan bi dava olsvişei 

Anladım canm çünkü Aralık ayından belli nafakayı felan yatirmiyor ondan belkide hakim yaptı bunu çalıştığı halde calişmiyorum demiş çünkü e devlette sigortası gorunuyor bende ,

Bide 25 gün süre verilmiş 25 gün sonra bu dosya kapanacak ozaman davadan kazandiklarimin korumaya aldılar 25 gün içinde vermez ise bakalm nolacak

-Reklam-
0 oy
önce (164,422 puan) tarafından

ozel degilse miktar ne dir

Normalde 200 olcakdi.ama 

Şuanda 100 ama net bi rakam söylemediler bana 

önce (164,422 puan) tarafından

odenmiycek bi rakamda degilmis ne zirliyo gii

Cimri bu adam bana evliyken 1 lira vermezdi

0 oy
önce (186 puan) tarafından

kurtuldun tum kurtulmak isteyen srkadalarimida Allah kurtarsın 

Amin inşallah 

0 oy
önce (4,237 puan) tarafından

Gözün aydın canım. Bundan sonraki hayatın bundan öncekinden çok daha güzel olsun. 🤲

Amin saol cnm.cok.sukur ya sence çocuk yatılı verilir mi ya ama karar çıkmadı çok şükür 

önce (4,237 puan) tarafından

Hiç bir fikrim yok o konuda canım yalan söylemiş olurum ne desem. 

Tamam cnm

0 oy
önce (2,181 puan) tarafından

Gözün aydın canım sevindim senin adına :) 

Evet ya zaten adam düzgün olsa kimse bosanmaz ben çok cekdim şehir değiştirdim biraz şikayet etti ugrasdi sonra birakdi bı senedir cocuguda aramıyor telefonda

Çok rahat ettim her hafta sonunda çocuk gorusunda olay kavga cikariyodu 2 senedir kafam rahat  

Üzüldüm canım ya Dualarım Seninle 🥺🤲

Bana değilde oğluma dua et babası pis insan inşallah gidip dilekçe veripde yatılı almaz çocuğu ayrı şehirlerdeyizde almaz belki

Ay İnşAllah evlat denince sular durur 🤲🤲

+1

Aynen öle cnmm

0 oy
önce (146 puan) tarafından

bişey sormak istiyorum çocuklar olunca çocuk kime verilir 

Nasıl yani anlamadim

0 oy
önce (2,981 puan) tarafından

Hayırlı olsun bundan sonraki hayatınız daha güzel olur inşallah

Teşekkür ederim inşallah sağol 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 219 göst.
+1 oy
0 cevap 113 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 562 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,092 soru

24,526,397 cevap

359,790 kullanıcı

...