3 senedir boşanma davam sonunda kabul edildi bugün istinaf mahkemesinden haber geldi boşanmam oldu çok ama çok zorlu bir süreçtir Allah yardım etsin herkese, davada kazandığım miktarı pazartesi ödeyeceğini soylemiş sonrada ödeyemem 5 aydır nafaka vermiyor onları veremem çalışmıyorum pskolojim bozulmuş evdeyim demiş benim avukata bayramdan ailesi yatıracakmiş ama yalan tabi yatirmaz ise nafaka için icraya verilcek
Çocuk mallarının korunması davası nedir bilen bilgisi olan varmı , benim kendi hakimim yapmış uyapda gördüm her boşanma sonrası mecbur biseymi başina gelen varmı bu ne oluyor acaba
Bu davayı boşanmada bilmiyorum ama babam öldüğünde kayıtlı olduğumuz şehirden mahkeme kâğıdı gelmişti çocuk haklarının korunması davası yazıyordu reşit olmayan kardeşlerimin ismi yazıyordu kâğıtta miras ve velayet durumu için demişti tanıdığımız birisi bence sizin duruma göre de velayet görüş günleri nafaka gibi şeyleri korumak amaçlı açılan bi dava olsvişei
Anladım canm çünkü Aralık ayından belli nafakayı felan yatirmiyor ondan belkide hakim yaptı bunu çalıştığı halde calişmiyorum demiş çünkü e devlette sigortası gorunuyor bende ,
Bide 25 gün süre verilmiş 25 gün sonra bu dosya kapanacak ozaman davadan kazandiklarimin korumaya aldılar 25 gün içinde vermez ise bakalm nolacak
ozel degilse miktar ne dir
Normalde 200 olcakdi.ama
Şuanda 100 ama net bi rakam söylemediler bana
odenmiycek bi rakamda degilmis ne zirliyo gii
Cimri bu adam bana evliyken 1 lira vermezdi
kurtuldun tum kurtulmak isteyen srkadalarimida Allah kurtarsın
Amin inşallah
Gözün aydın canım. Bundan sonraki hayatın bundan öncekinden çok daha güzel olsun. 🤲
Amin saol cnm.cok.sukur ya sence çocuk yatılı verilir mi ya ama karar çıkmadı çok şükür
Hiç bir fikrim yok o konuda canım yalan söylemiş olurum ne desem.
Tamam cnm
Gözün aydın canım sevindim senin adına :)
Evet ya zaten adam düzgün olsa kimse bosanmaz ben çok cekdim şehir değiştirdim biraz şikayet etti ugrasdi sonra birakdi bı senedir cocuguda aramıyor telefonda
Çok rahat ettim her hafta sonunda çocuk gorusunda olay kavga cikariyodu 2 senedir kafam rahat
Üzüldüm canım ya Dualarım Seninle 🥺🤲
Bana değilde oğluma dua et babası pis insan inşallah gidip dilekçe veripde yatılı almaz çocuğu ayrı şehirlerdeyizde almaz belki
Ay İnşAllah evlat denince sular durur 🤲🤲
Aynen öle cnmm
bişey sormak istiyorum çocuklar olunca çocuk kime verilir
Nasıl yani anlamadim
Hayırlı olsun bundan sonraki hayatınız daha güzel olur inşallah
Teşekkür ederim inşallah sağol
1,502,092 soru
24,526,397 cevap
359,790 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın