0 oy
468 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,239 puan) tarafından

Gece muhabbeti olsun varmı başlığı görünce girmediginiz postlar mesela ben cinsiyet postlarina hic girmiyorum birde gebelik testim pozitif mi postlarina 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (1,556 puan) tarafından

Yorumlara cevap vermeyen bazı tipler var NEFRET EDERİM yorum yazdıysam silerim banada çok yorum gelir hepsine cevap veririm bunlar dağdan gelmiş bide bazılarına cevap veriyorlar bazılarına vermiyorlar o ayrı 😂  pinpirikli 1 2 anne var bebekle ilgili incigini cıncıgını 100 kere soran onlara da artık cevap vermiyorum😂

Ya ama bazen sinir oluyorum bazı soru ve yorumlara dün kadın gelmiş diyo evliyim çocuğu var aileden tanıdık birinden hoşlanırım sonra da tamam en namuslu sizsiniz diyor 😂

önce (5,239 puan) tarafından

Bunu soran herşeye açık olmalı iyiye de kötüye de  ama yok

önce (644 puan) tarafından

Her yoruma da cevap verilmiyor ki takılmayın böyle şeylere bence yaa gereksiz yani.  

@Esra177 teşekkür ederim demek de yetiyor

+1

Ya ne alaka post açıyorsun kac kişi cevap veriyor teşekkür etmek zor değil bu bir nezaket kuralıdır aksi halde öküzlük. O zaman açmayın post

-Reklam-
+2 oy
önce (7,051 puan) tarafından

Cinsiyet postlarına girmem .bazen çok uzun olan yazıları okumam çıkarım. Bazen başını okurum merak edersem devamını okurum

Aynen bnde girmiyorum  cinsiyet sorularına 👍👍 yalnız değilsin

+1 oy
önce (4,192 puan) tarafından

Var benimde 😅genelde elti kayın görümce postlarına girmem cevap vermişliğim var ama tercihim değil genelde 

Saygı duyarız 😁😁 seçicilik heryerde ben okurum basit birseyse yorum yazmam hiç  

önce (4,192 puan) tarafından

Bende öyleyim 😅

+1 oy
önce (296 puan) tarafından

Davranıyorm uzun uzun yazsam da anlamayacak olan insanlara yazmıyorum sevmediğim insanlara yazmıyorum ben burda 2018 den. Beri varım herkesi tanırım . Ondan ötürü seçerim tabi

önce (296 puan) tarafından

O guruplar sona çok birbirine girer . Boşver olsunlar 

Denk gelmedim daha

Var var geçen admine yazdım bu hesap erkek diye hani haberiniz olsun engelleyin vs mudahale etmedi önüne gecemeyiz diyor 

önce (48 puan) tarafından
+1

Aynen yasemince16 bende erkek üyeyi yazdım ne engellendi ne hesabı silindi 

@Brokoli aynen silmiyor

+1 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Ben ailesini çekiştiren kişilerin postlarına cevap vermiyorum genelde. Bir daha halinden tavrından hoşlanmadığım bir kaç kişinin postuna cevap vermiyorum. Bunların içine bir kaç kişi daha eklendi bu günden sonra sohbet dahi etmem. Yoksa konuşmayı bilmeyen bir kaç kişi yüzünden ben sinir oluyorum burda:) 

Bunlara ek olarak kibar ve saygı çerçevesinde cevap almak bazılarına fazla geliyor. Ben naif ve kibar cevap veririm kişi ayırt etmeksizin ama cevaplarda bunu farklı bir şekilde algılayıp komik bir şekilde büyük len enleri görünce sinirleniyorum:) 

İşte orda diş çıkartmak lazım 🫠🫠

Diş çıkaracağım bir mesele ya da kendimi kanıglayacağım bir mesele değil canım işte. Öyle karşılık versem benim de onlardan farkım kalmayacak. Yapım böyle. Üslup bilmeyen insanlarla bir arada olamamak gibi bir huyum var benim de. Bu huyum yüzünden çoğu zaman ben huzursuz olmuşumdur ama:) Gece gece iyi dertleştik. Sohbetin sardı🌸

Benimde dertli olduğu konular o yuzden anlaysbildik birbirimizi ama malesef ki bir iyi konuşurum iki iyi konuşurum sonra sertlesiyorum kendini bilmezlere ezdirmem kendimi üstünlük kurmaya kalkanlara heleki 

Ezdirme söz konusu olamaz zaten ama sanal ortamda hele ki laf dalaşına giremem ben. Karşındaki insanın seviyesi ve algılayış biçimi neyse sen de konuşurken o'sundur. Ben o seviyeye inemiyorum. Ortalama bir cevap verip konuşmayı sonlandırırım direk. 

+1 oy
önce (3,986 puan) tarafından

Bilmediğim bi konuysa girip bakmam. Bazı postlara bi gidiyorum o kadar uzun ki okuma gereği duymadan çıkıyorum. O kadar uzun yazı beni sıkar 😊

Evet geçenlerde 4-5 sayfalık bir yazı vardı kaydırdıkca gidiyor mübarek onu okuyacagima başka bir şey yaparim daha iyi

önce (3,986 puan) tarafından

Aynen öyle o kadar uzun yazıyı okumaya üşeniyorum 😊

+1 oy
önce (1,973 puan) tarafından

Bazı postlar gerçekten çok ergence ve günlük tutar gibi oluyor bende işime gelene cvp veririm bildiğim yada başıma gelen bı soruysa

Kız deme öyle birisi zirt pırt soru soruyordu sacma postlar dedim günlük tutar gibi post acının hersey de sorulmaz ki hemen savunucular atladı ankaticak kimsesi yok buraya yazıyor oda diye kimseye birşey denmio 

önce (1,973 puan) tarafından
+1

Benimde etrafımda deetlesecegim kimsem yok alakası yok yani evlenmeyi bilmiş eee bu bulaşık nasıl yıkanır diye soruyor yav bı gett😂

+1 oy
önce (11,842 puan) tarafından

Evet ilgimi çekmeyen postlara bakmam bazende sadece başlığa göre kısa cvp veriyorum içeriği çok çok uzun okuyamıyorum.

Birde aşırı gıcık oluyorum post açıp cvp vermeye tenezzül etmeyenlere bugünde birine yazdım hanfendi cvp vermeye tenezzül etmeyip alta kızlar cvp verin diye yazmış.

Elti kaynana cinsiyet ve cinselik postlarına bende bakmayı sevmiyorum 

Senin yorumu beğenmemiş demekki 😁

önce (11,842 puan) tarafından

Ama isim soruyordu hangisi diye neyini beğenmedi acaba 😏

+1 oy
önce tarafından düzenlendi

Valla başlığa göre giriyorum dikkatimi çeken ona göre cevap verip çıkıyorum ama her yoruma cevap vermiyorum Her başlığa cevap yazmıyorum. Öyle bir zorunluluk varsa haberim yok benim. Çünkü her verilen cevap, cevap verilecek türden olmuyor. Kimisi resimli kan lekesi filan atıyor girsem kusarım haaa o yüzden girmem cinsiyete girmem cevap verebileceğim türden birseyse girerim fikrimi sunar çıkarım o kadar yani olmasi gerekende bu degil mi 

Her yorum değil galiba yanlış anladınız bazı kişiler post açıyor haliyle yorumlar yazılıyor ama postu açan kişi o yorumlara cevap verne gereğinde bulunmuyor arkadaslar bundan bahsetti buda hoş olmuyor bnde dahil o kişi tekrar post açarsa görmemezlikten geliyorum 

Ayy valla kusura bakmayın ama şurada tanımadığım birinin cevap verip vermemesi yazıp yazmamasını umruma takacak kadarda degilim. Konuyla alakalı düşüncem veya bilgim varsa yazar çıkarım. O da yazdığima cevap  veriir veya vermez takar yada takmaz sallamam bile. 

Kiz sen anlamiyorsun kimse sana zorla yorum Yaz demiyor yorum yazana post sahibi cevap vermiyor diyoruz evet kimse kimseyi tanimiyor ama birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz yazilana da tesekkur ederim demek çok zor olmamali

+1 oy
önce (6,516 puan) tarafından

Hepsine bakmıyorum 

Bildiğim merak ettiğim postlara giriyorum 

Normal bi yazı soruysa girmiyorum

Evet sıkıyor bazı sorular tekrar tekrar 

+1 oy
önce (338 puan) tarafından

Evet bazı postları bende es geciyorum dini sorulara bakmıyorum artık fetva sayfasina ceviriyorburayi 

Birde üst üste aynı soruyu sorduklarindaokuyup geçiyorm

Bnde dini sorularda bilgim yokssa bakmiyorum  

+1 oy
önce (1,729 puan) tarafından

Burda değil de diğer uygulamyi açınca geliyo ya sürekli cinsiyet tahmini yapın dinlyenlere sinir oluyorum sürekli uyariliyo burada değil diğer sohbet yerinde yapın yasak post  diyor bı saat sonra gene cinsiyet postu görüyoruz sinir bozmaya başladılar iyice .tamam merak ediliyor ama orasi normal aciliyetlik sorular için var burası sohbet için var gel burda paylaş niye orda ısrarla paylasiyorsun ki demi o insanlarinkine girmiyorum 😄

Hamile sayfasını diyorsun sanırım arada geçiyorum oraya belki birine yardımcı olurum diye bildiğim birseyse yaziyorum ama cinsiyet postlari heryerde sıkıntı bnce %50 ihtimal var az beklese gorecek burdakiler da sallamasyon yazıyor zaten 

+1 oy
önce (37,288 puan) tarafından

Bende aynı şekilde o postlar girmiyorum bişey desen başlıyorlar linç ettin o bu demeye çift çizginin gebelik olduğunu çocuklar bile biliyor cinsiyet postu da aşırı sinirimi bozuyor dr muyuz kız  erkek desek inanacak mısınız yani gerçekten 

Heh öyle işte ama ters cevap verince de seni tersliyor bilmişler merak etmis sormuş diolar degusuk insanlar var kaset testi de eve süs diye aliolar kullanım kısmında neyin ne olduğu yazıyor nasıl çocuk yapiolar yapılır diye sorcaklar 

+1 oy
önce (4,740 puan) tarafından

Evet seçerek cevap veriyorum. Uzun yazılar, cinsiyet postları, argo ve üslupsuz post açıp-yorum yazanlara da cevap yazmıyorum. Özellikle bilmediğim bir konu ise, o kişiyi tanısam - bilsem bile cevap yazmıyorum. Sırf yazmak için yazmaya gerek yok. 

Sizin yorumlarinizi beğeniyorum ben güzel yazıyorsunz dediginiz gibi birde kullanicilar postlar var sacma sorular soran insan ciddiye alamıyor 

önce (4,740 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🍀, her çeşit insan var işte. Bazı postlar gerçekten bakıp geçmelik. 

+1 oy
önce (27,581 puan) tarafından

Ah evet kesinlikle test atıp gebelik var mı diye soranlara bakıyorum ama üç beş haftalığım cinsiyet aşerme ile cinsiyet yazan postları okumuyorum bazen düzen dekor bazen giyim kuşam postlarını es geçiyorum 

Sürekli ayni seyler sıkıyor insanı ben giyim kuşam da fikir belirtiyorum 

önce (27,581 puan) tarafından

Anladığım şey ise evet ama ben tesettürlü değilim mesela onunla ilgili ise yanlış yönlendirmeyeyim diye pas geçiyorum 

Bende degilim ama hoşuma giden neyse söylüyorum takdir kendisinde 🙂

+1 oy
önce (26,746 puan) tarafından

Ben ilk once postun icine girip post sahibinin cevap verip vermedigine bakiyorum. Zaten son zamanlar neredeyse herkes soru soruyor bir kisiye bile dönüp cevap verme zahmetine girmiyor. Çok büyük saygisizlik. Eger biz 2 dakikamizi ayirip o postlara cevap vere biliyorsak onlar da karsilik olarak en azindan teşekkürler diyebilir. 

Evet yukarda bir arkadas vermek zorundaligimi var dedi demekki böyle düşünüp vermiyorlar genelde Yeni hesaplar cok yapıyor 

0 oy
önce (992 puan) tarafından

Hepsine girsek aksam olur kiz tabiki var saglik sorularina girmiyorum mesuliyet alamam cinsiyet postlarina bende girmiyorum baslik ilgimi cekmediyse ona da girmiyorum kaynana elti gorumce postlari hic ilgimi cekmiyo onun icin bos vaktimin olmasi lazim mesela cocugu falan uyuturken dizi izlemekten de sikildiysam o zaman girerim oyle iste 

Sen çok bakmiyorsun anladım canım yeriye yemek postları ve bayramliklar kalıyor 😀😁

Ahahah anlik postlari ve menuler dikkatimi cekiyo en cok onun icin giriyorum siteye ama ramazandan mi storylerden mi ne bi durgunluk var post acilsa bile dogru duzgun cevap gelmiyo nerde o eski gunler wp grubu gibiydi burasi 

Ha bi de guncel haberlerle ilgili postlara bakmamaya karar verdim uzun zamandir aldim bu karari ama uygulamaya gecmek zor oluyo haber izlemiyorum tv acmiyorum mumkun oldugunce gundemden uzak kalmak istiyorum cunku psikolojim bozuldu kaldiramiyorum cinayetler istismarlar dogal afetler savaslar cok yorgunum artik kaldiramiyorum uzun zamandir bakmak istemedigim halde onume illaki dusen haberlerden bile etkilendim epstein olayi beni mahfetti mesela gecen oldurulen ogretmen perisan oldum narini hic unutamiyorum aklimda hafizamda o ksdar cik sey var ki icim dolu resmen en ufak olumsuz bi haberde kahri perisan oluyorum cocuklarima bakip bakip uzulmek cok kotu aglayamiyorum da aglasam belki atarim dusarda gunes doguyo bahar geliyo balkona cikip bi nefes almak bile icimden gelmiyo artik Rabbime teslimim 

Ben o epstein olaylarini ne bilirim ne de bakıp okudum öyle kulaktan dolma bilgiler çünkü kafaya takarım diye bakmiyorum artık bünye kaldırmıyor ağır geliyor insana vede niye kendimi uzeyim algısına giriyor insan senin gibi yapıyorum bende  savaslar kim kimi vuruyor bilmem bakmam 

Valla oyle insanin dayanacak gucu olmuyo bakmadigimiz gormedigimiz halde bile ne kadar korkutucu seyler oldugunu bilmiyo muyuz mesela bunlara bile dsyanamiyoruz bi de burda pistunu acip okumak istemiyorum gercektrn 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sevde3490 (3 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 484 göst.

Kategoriler

1,502,193 soru

24,527,683 cevap

359,846 kullanıcı

...