0 oy
295 göst.
önce Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

arkadaşlar o kadar çok daraldim ki son çareyi buraya derdimi anlatmakta buldum kızım 18 aylıkken geçen sene Ekim ayında zature geçirdi ondan beridir o kadar sık sık tekrarlıyor bronşite bi çare bulamadım çok yoruluyorum Rabbime sığınıyorum kalbim artık dayanmıyor 2 kere yoğun bakımda yattı 6 yaşında oğlum var annem gil yakın olmasına rağmen bakmıyorlar başka çarem olmadığı için oraya yine mecbur bırakıyorum ama oğluma bagiriolar banada kardeşim video atmış aglatmislar ben şuan yine hastanedeyiz giderken bile gelip almadı kardeşim komusya bıraktım gittim artık çok caresiszim ailem ne doğum yaptım bir gün geldi destek oldu sonra taşındım yine gelmediler bizi hiç istemiolar iki cocugumle ne yapacağımı şaşırdım sürekli hastanede yatyrz hiç yanımda destek olmuyorlar ancak telefonla arayıp gülüp annem yani nasıl vicdan merhamet ben anlamıyorum Rabbim çok daraliyorum artık daha 24 yasindayim yani çok yoruldum su mubarek gün yüzü suyu hürmetine Allah rızası için bana dua edermsnz bidaha hastanede yatmayalim kızım iyilesisin Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin bunların hepsini ağlayarak yasyrm lütfen siz benim yanımda olun

10 Cevaplar

0 oy
önce (6,489 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Allah Allah ne pislik insanlar var ya. Bebeğinin bronişiti belki alerjiktir. Hiç çocuk alerji bölümüne götürdün mü? 

-Reklam-
0 oy
önce (4,232 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun Şafi adıyla yavruna şifa versin 🤲

önce (112 puan) tarafından

amin amin Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,718 puan) tarafından

Rabb'im bu mübarek günlerde evladına kalıcı şifa versin inşallah 🥺 😢 ailene de vicdan merhamet versin inşallah 

Aminn Allah razı olsun binlerce kez amin

Allah razı olsun binlerce kez amin

0 oy
önce (11,837 puan) tarafından

Keşke komşu olsaydık ben bakardım oğluna benimde oğlum 6 yaşında arkadaş olurlardı

Allah razı olsun cnm sen bizim için dua etsem yeter kızımın ismi Umay şifaya kavuşması için çok ama çok teşekkür ederim 

önce (11,837 puan) tarafından

Canım benim Rabbım acile şifalar versin bian önce sağlığına ve birbirinize kavuşursunuz inşaAllah 

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle kızına şifa versin tez vakitte 🤲

0 oy
önce (8,343 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun evlanıda şifalar versin inşallah maalesef bazıları sıfat olarak anne baba oluyor doğurup evlat sahibi olalım sevelim koruyalım düşüncesinde olmuyorlar halbuki torun evlat dan tatlıdır bize canımın canı yavrumun yavrusu diye sevilir seninkiler ebeveyn olamamış ki ananne olsunlar annesi yanında olmayan bir çocuğa bağrılıp bide video atıyorlar

0 oy
önce (748 puan) tarafından

Oğlum amalıyst oldu okı yaş kızımla zor ıkna ettik hemşirelerı doktorlar ı Benimkilerde destek olmazlar

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbim inşallah yardımcın olsun. Aklıma geldikçe dua edeceğim sana. Lütfen çocuğunu çocuk alerji bölümüne götür muayene ettir. Alerjik astım i falan varsa en azından ilaçlarla tedavisi yapılır. Oğlum da böyleydi. Astım çıktı ama uzun sürmez geçer dedi doktor çok şükür o kadar azaldı ki astım ataklari. Senin de çocuğunun mutlaka bir sıkıntısı vardır. Hem alerji bölümune götür hem de bağışıklık testi yaptır mutlaka

0 oy
önce (14,357 puan) tarafından

Ah canım benim ah kıyamam sana kalbinin yarısı orda yarısı yanında Allah'ım bu mübarek günlerin hayrına yavruna şifa versin senı bir daha onlara mecbur etmesin of çok üzüldüm gerçekten

0 oy
önce (577 puan) tarafından

Oğlunu da hastanede kabul etmezler mi 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 540 göst.
0 oy
13 cevap 384 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
8 cevap 382 göst.