Hanımlar ben ailemden arkadaşlarımdan uzakta yaşıyorum. Aramızda 3.5 4 saatlik bir mesafe var. O yüzden ayda bir kere anca eşimle beraber gidebiliyorum yoksa yol çok yoruyor. Evlenmeden önce çok sosyal bir insandım. Part time çalışıyordum, hobi kurslarına fitness a gidiyordum, sürekli arkadaşlarımla buluşurdum. Yani hareketli ama çok sevdiğim bir hayatım vardı.
Evlenince maalesef hepsi sona erdi. Evlendiğim için pişman değilim tabi ki eşimi seviyorum onunla da güzel vakit geçiriyorum ama böyle her şeyin sona ermesi o kadar canımı sıkıyor ki. Burada gidebileceğim bir kurs yok çevre yok olan birkaç yerin saatleri bana ters, komşuluk hiç yok. Böyle eve tıkılıp kaldım. Bazen eşim mecburen mesai yapıyor saatlerce tek kalıyorum evde inanılmaz sıkılıyorum. Hobilerimi evde devam ettirmeye çalışıyorum ama tek başıma olmuyor, yine sıkılıyorum. Keşke bir çevrem olsa burada, ya da arkadaşlarım yanımda olsa diyorum. Böyle birkaç aydır hayat enerjim yok, gebelik düşünüyorum o da olmuyor bir senedir. Yani her şey üst üste gelmiş duruma.
Sizce hayattan nasıl keyif alınır? Tek başıma evet bazı şeylerden keyif alıyorum ama bir yere kadar, eski hayatımı özlüyorum.:(
Kader ortağım aynıyız birebir ayni yapacak birsey yok malesef iş imkanı da yok küçücük saçma sapan bir yerdeyim
Rabbim yardımcımız olsun. Bugün yine tektim iftardan sonra gözlerim doldu resmen bunları düşündükçe
Zamanla alışıyorsun 5 sene oldu . Yapacak birsey yok
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Sen yine 3.5-4 saatlik mesafe desin ben arabayla gitmeye kalksam 12 saat sürüyor 1000 km. Market bile yok gideceğim ona bile hasretim.
İnan ramazandan önce tek gideyim dedim yollarda pert oldum:( Kafam estiğinde gidemedikten sonra ister 12 saat olsun İster 4 saat yol yine zor bacım. Ben çok şükür arada markete uğrayabiliyorum o kadar
Bende uçakla gidince hemen hemen 4-5 saat harcıyorum sanırım 2 çocukla 15 saatmiş gibi geliyor. Ben kafam estiğinde markete bile gidemiyorum işte. Her yere eşimle gitmek zorundayım. Onu beklemek beni boğuyor.
1,502,228 soru
24,528,301 cevap
359,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın