İftardan sonra alışverişe çıkalım dedik evin eksikleri için ay yemin ederim alışveriş biraz daha uzasa saç baş girecektim adama nerdeyse daha yolda başladı çabuk olalım çok bakma şöyle böyle 5 aydır ilk defa birlikte alışveriş yapcaz burnumdan getirdi resmen gittiğimiz market büyük bir market ve ne ararsan var doğru düzgün bakamadım hadi hadi hadi ee ananın a.. getirmeseydin o zaman beni çocuğun bebek arabasını da almadı taşırım ben bişey olmaz diye kızı da market arabasına koyduk cinnet geçirmeme ramak kala ver arabanın anahtarını ben çocuklarla arabada beklerim seni ne alıyorsan al dedim çıktım marketten bencil adam aylardır evden çıkmıyorum doğru düzgün çıkınca da böyle oluyor işte sinir oldum akşam akşam hala geçmedi sinirim bogmamak için zor tutuyorum kendimi ...
Çıkmadan önce baştan anlaşama yapabilirsin, bak şimdiden söylüyorum söylenme diye.
Çokta dinliyor ya adam benle anlaşma yapıyor
O zaman temel, bilindik ürünleri(pirinç, bulgur, un gb)eşin kendi alsın. Sen de özel olarak bakmak istediğin şeyler olunca git onunla. Hem yine çıkmış olursun, hemde zaten sabit olan ürünler için zaman harcamamış olursun.
Ben aylardır evdeym çıkmıyorum diye çıktım bugün zaten yoksa kendi toptan marketten hallediyor herşeyi toplu alışveriş yapıyoruz
Kocayla ne alışverişe çıkılır nede gezmeye insanın burnundan getiriyorlar. En güzeli onlardan paramızı alıp kendimiz alışverişe sakin kafayla çıkmakta
Aynen öyle normalde böyle degildi 5 aydır bensiz çıkıyor
Sende onsuz çık kafa sakin oluyor insan alacağını unutmuyor alıyor
Nereye yetişecekmiş de acele ediyor. Eşim de böyle alelade vakit geçirmeye bile bir yere gitsek acele ettiriyor aşırı sinir oluyorum.
Bi bunlar çalışıyor zaten
Aynen benciller
Yanlış aklamayın benim de eşim öyle ama eşlerin hakkını yemeyin akşama kadar on aylık kolik gibi bebeğe elimde kaşıkla gezerek yemek yediriyorum üstüne düzen temizlik takıntısı olan biriyim bulaşık yemek ütü çocuk bakımı kendi bakımım vs vs her şey üst üste akşam 7 de bayılıyorum çalışanla bi tutmak olmamalı bence onların da hakkını ödeyemeyiz sonuçta evine karısına çocuklarına ekmek getirebilmek için çabalıyorlar kar kış kıyamet aç susuz demeden çalışıyorlar bir de benden geçmişten gelen takıntı var iç çamaşırları atletleri vs bile ütülerim alışkanlık o dümdüz jilet görüntü hoşuma gidiyor yani asla yoruldum bırakıyorum diyemem o gün yapmam lazım bir oraya koşarım bir buraya ama asla eşlerin çalışanın emeğini yok saymam ha kadınlar da evde durmuyor kelimesi doğru erkek dediğim eşine evde yardımcı da olmalı huzur bu sekilde olur sadece ben çalışıyorum dayatılarak evlilikler yürümüyor genel de aynı şey erkekler için de geçerli kadın evde yatıyor demek kadının hakkına girmektir
Ee bende evde çalışıyorum ve 5 aydır evden dışarı cikmamisim doğru düzgün bu ne olcak
Valla haklısın al benden de o kadar insan gezmek istiyor dediğim gibi eşi yok saymamak lazım evliliğin temelimi oluşturan şey birlik olup ailecek vakit geçirebilmek
Benimki de her seferinde sizle her çıkmama çok para harcıyorum diyor bende her seferinde markete geldiğimiz için olabilir mi acaba dedim. Keyfi mi alıyoruz eve alıyoruz hep birlikte yiyoruz getirme o zaman bir daha dedim. Erkeklerin şu acelesi beni sinir ediyor. Nereye gitsek hadi. Pazar günü bayramlık alacaktık çalışacakmış. Birde o kadar dedim son günlere kalmayalım diye yine son güne kalacak.
Bizimki de AVM sevmiyor otopark sorunu yüzünden km lerde kuyruk oluyor ya burada. Kaç kere gidelim dedik park edecek yer bulamayınca geri döndük. O yüzden dışarıdan alıyor. Şimdi Derepazarı AVM nin yanına kuruldu orada da güzel ürünler var aklında olsun orada da mağazalar yan yana
Hiç gitmedim oraya çok söylüyorlar çok uygun vs diye ama benimki gitmez de götürmez de merak ediyorum orayı
Kız piazza nın hemen yanı o piazza da gezinsin sen dere pazarına git öyle yani
Bidaha sizle bir yere çıkmam dedi ama bakalım 🤣🤣
Aman çıkmasın araba kullanmayı biliyormuşsun al arabayı çık. 😀 çocukları da bırak ona bende sizle bir yere çıkmak istemiyorum de 😆
Gülerek okudum niye biliyor musun kendimi gördüm 😂😂
Hepimizin ortak sorunudur bu zaten
Benmkide böyle istemsiz bir huyuszluk oluyor sebepsiz hevesimi kaçırıyor
Evde dese bunu gelmiyorum der gönderirim yolda diyor
Öylede zir ya bizde büyük alışverişe gideriz ben istediklerimi sepete atarım.neden attın demez
Almaya eşimde bişey demez ne alırsan al ama çabuk çok bakma oyalanma
Bizde hadi hadi diyen benim ya geçen Bim e girdik pirinç soda alıp çıkıcaz sepeti doldurdular hadi artık iftara az kaldı diyorum dur ya bakalım aktüel sepete ne gelmiş diyo 😅
Kız ne güzel işte deli sende 🤣🤣
Çıkmıyo ay gitsin yeter geçen avmye girdik yeminle tavaf etti en son obje kaldı bana diyo buraya baktıkmı alacağın varsa gel gezelim zıkkım artık dedim zorla çıkardım 😅
Bizde AVM girince çocuklara biseyler bak ihtiyaç varsa kendine bak yemeği ye çık çocukları biraz eglendirelim bir kahve içelim yok sen iç ben kahve sevmiyorum adam ev kuşu bayılıyor eve
Biz her ay gidiyorduk kiyma işlerini birde alınan meyve sebzeleri o tarttirirdi bnde elimdeki listeyle hızlı hızlı almaya calisrdim 2 Aydan bu yana online siparis veriyorum hem yorulma yok hem eş dırdırı mis gibi
Bende bebekten sonra gidemiyorum eşim hallediyor ama bugün gitmek istedim bebeklerle de zor oluyor
Aceleyle alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum
Zor olsa da ikiz bebek arabasıyla çocuklarla haftada iki üç kere gidip kendim alıyorum evin ihtiyaçlarını 😄
Bu büyük alışveriş ufak tefek için bende öyle yapıyorum da çocukları eşime bırakıyorum
Ah bu eşler çoğu böyle bende sinir oluyorum bu duruma
Sinir bozucu çünkü madem acele edioyrsun tek al bizi götürme
Valla öyle benim eşimde acele ettirir alışverişte sanki kovalayan var ben yavaş yavaş gezerek almayı seviyorum
Bende öyle bakayım işte zaten tek aktivite market biz ev kadınları için çocuklardan sonra
Ay benim herif in kolyasi alışverişe gittim mi tepemde bekler markette hadi yeter onu da al yeter der ben listeye göre alırım daha ilk bir iki adım.atarim.ucuncu de başlar hadi diye . Bende sen gibiyim hiç dışarı alışveriş neyim gitmem köyde yaşıyorum en son alışverişe eşimle elbise cart curt almaya 3 sene önce gitmiştim şimdi.mecbur pijama.kisa kollu almam gerekti bide bayramlık çocukları da bana verdi onlar da küçük kaybolacaklar diye doğru dürüst gönlümce bakamadım en son zar zor aldım bu sefer de gorumceyi salmış yanıma görünce dondum kaldım en çok konuşan görümcem gelmiş ne aldığına ne ettiğimi inceleyen görümcem . Bende herzaman alışverişe gelmiyorum diye 4 tsort 5 de boydan elbise aldım 3 üç gündelik için gözünün ucuyla bakıyordu dudağını isirdi kendielri sürekli alır bana gelince dudak isiriliuo ya sanki her hafta alisveris ediyoruz sinir ediyorlar insani
Deseydin ne oluyor diye sanki onun cebinden alıyorsun edepsizler
Benim eşim de tam tersi ikimiz de gezmeyi ve alışverişi çok severiz.
Bizde severiz 5 aydır tek yapıyordu ondan mı nedense
Benim eşim yaaa😃onunla çıkmıyorum ben. Çocuklara alış veriş yspılacak. Abinle mi gitsen diyor😃canıma minnet. Abimle gideceğiz🤣 oda bu duruma sinirlendiğimi biliyor. Ne kendisini strese sokuyor ne beni sinirlendiriyor. En iyisi abimle gitmek.
İyiki Bayram alışverişini internetten hallettim yoksa katil olurdum
Bütün erkekler aynı bence bu konu da eşim normalde sabırlı birisidir ama aylık alışverişe gidince adama bişey oluyor çabuk al gidelim vs diye aceleden alacağım şeyleri de unutuyorum hele de çocuklarla gidersek ekstra stres oluyor nereye yetişecekler anlamıyorum bayram için kıyafet alışverişine gittik geçen sene buraya bakacan mı ne var ki çabuk bak yoruldum demeye başladı daha 2. Mağazada kendisi avm ye girip iki üç mağazadan alıyor ben çarşıdan alıyorum ya yoruluyormuş :) sende oralardan al diyor ama bana göre bişey yok o markalarda bu senede annem kardeşim ve çocuklarımla birlikte gittim o kadar huzurlu stressiz geçti ki dediğim gibi normalde çok sabırlı sessiz sakin birisi ama alışveriş konusu olunca adam reset atıyor kendine
Benimkini anlatmışsınız resmen
Amannnn hepsi ayni halt. Doya doya birseye bakamam edemem. Böyle böyle devam ettikçe insan köreliyor. Binde bir böyle kendisinin işi olur beni avm ye bırak beni sonra al veya sonra yanıma gelirsin diyorum eee sonra bir bakıyorum tek basima bir halt ettiğim yok çünkü hep onunlayken hemen herseyi halledip çıkmaya alışmışım yokken de canım sıkılıyor birsey yapamıyorum 🤣🤣🤣
Ay yok onsuz tek çokta güzel hallederim öküzz yavrusu sinir etti
Anasına gitse kalkamk bilmezler ama
B.k çuvalı gibi yayıldıkça yayılır
😂😂😂
Yaa cpk üzüldüm böyle olmasina. Nurcum eşin işten geldikten sonra cocuklari ona birakip gitme imkanın varmi bakarmi yani cocuklara. Dışarı cikmadan insan icerde cok bunaliyor gerçekten. Bir gun bile cikmasam daraliyorum.
Ama alisveris konusunda sabırlı olan çok nadir erkekler var inanki . Benim esimin de hic sabri yetmez halbuki gitmek isteyen kendi olur. Ben artik onla sık sık gitmem.
Gündüz miniği arabaya koyup kızını da yürütsen cok zorlanirmisin. İnanki o hava bile cok iyi gelicek.
Olmassa bir azcik daha Sabirli ol yaz ayı geliyor. Kalin kat kat giydirme derdi yok soguk olur derdi yok her gun cikarsiniz inşallah.
Toplu alışveriş yapıyoruz tek yapabileceğim bişey değil
Yok sadece dışarı çıkmak dedim ben. Cocuklara o bakardi en azindan bir kahve icmek bile insana iyi gelir yalniz dışarda
O çok mümkün değil ya Pazar günü bile çalışıyor
Benm eski eşim hiç öyle değildi hiç karışmaz birşey söylemezdi . Zor ya her şeye bir laf söylemesi allah yardımcın olsun
Aldıklarıma değil oyalanmma kızıyor yoksa o benden daha çok alır
Tamam işte bende aldığına değil her hareketine birşey söylemesinden bahsettim canm
anasina bak oglunu al sen bunla nasi bi omur geciricen nereye kadar
hee nur sandim pardon o zaman
5 aydır evden cikmiyor değiliz tabiki o kadar da değil eşimle biseyler yapmadık birlikte alışveriş vs gibi .
Benim ufaklık dışarıyı hiç sevmiyor asla disarda durduramiyoruz bu yüzden çıkamıyoruz birlikte de o evdeyken ben çıkıyorum kızımla 5 aydır birlikte yaptığımız bir aktivite yok mesela kahvaltıya giderdik o yok alisveris yapardık yok o çıkarsa ben evdeyim ben çıkarsam o evde bunda bahsediyorum Sevda sende abarttın tamam koca tarafını hiç sevmiyorum ama eşimde onlar kadar anlayışsız kötü olsa senin demene gerek yok direk ben başarım
hayatim esiyle 5 aydir disariya cikip bi dolasmayan kahve icmeyen adam aylar sonra ilk ciktiginda bu sekilde davraniyosa benim gozumde anlayissiz ve gicikdir
Çocukların durmaması kalabalık derken gerildi ama bende geriliyorum yapcak bişey yok çocuklar bizim ve böyle böyle alışacaklar çocuk durmuyor diye ev gezmeleri dışında bir yere çıkmıyoruz anana giderken de durmuyor ablana giderken de idare ediyoruz dışarı çıkınca da edeceksin
sorun ne olursa olsun o cocuk onun cocugu gerilmeye sinirlenmeye hakki yok neticede 5 aydir ilk kez alisverise goturmus oda market yani
1,502,022 soru
24,525,332 cevap
359,720 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın