0 oy
243 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,958 puan) tarafından

3 yıl geçmesine rağmen çocuklarım hala korkuyor gece bin kere anne diye kalkıyorlar ha küçük değiller 17.15 bide 12 yasindalar karanlıktan dışardan gelen sesten tuvalete gitmekten istemiyorum akşam olsun onlar için.

Rabbim çok büyük şu sahur vakti bizim içimizde bu korkuyu koyanlar benim çocuklarımdan helallik almadan can veremesinler 🤲🤲🤲🤲🤲

7 Cevaplar

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Konu hiç birden anlamadım 

önce (1,958 puan) tarafından

Evimizi taradilar çocuklarım hala korkuyor az önce ortanca oğlum kalktı tabak kırıldı biri arkamda duruyo diyo Rabbime havale ettim onları can veremesinler vermesinler 😔

Niye taradılar nasıl insanlar bunlar çocuklar evdeyken bide 

Gece taradılar onlar uyurken tarla davası 

Çok zor ama bedua etme Allah’a havale et Allah büyüktür çocuklarına çok ama çok üzüldüm bi anne olarak 

Allah biliyor içimi çok yaktılar Allah yaksın onlarida saol canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,384 puan) tarafından

İnsan toprak, toprak insan alma derdinde insan bir karış toprak için neler yapıyor bilmiyor ki sonu da toprak hemde istemediği kadar işte o zaman alsın tepe tepe hayrını görsün 

Rabbim size sabır versin inşallah abla çocuklarının kaderi iyi güzel hayırlı olsun bir derstek al istersen çocuklar için 

0 oy
önce (638 puan) tarafından

Çocukların psikolojisi açısından baska bir eve mi taşınsanız durumunuz iyiyse 

18 ay oldu o şehirden taşındık canım rabbim bin şükür 

önce (638 puan) tarafından

O zaman cocuklar icin destek al iyi gelebilir 

0 oy
önce (1,716 puan) tarafından

Beddua etme, beddua döner dolaşır başa gelir , Allah korusun çoluk çocuktan çıkar , Allah zaten biliyor. Ya bu dünyada yada öbür dünyada hakkınızı alacak yapma etme çok tehlikeli beddua 

0 oy
önce (1,967 puan) tarafından

Ay canım yorumlarda okudum çok kötü bir şey bu . Allah'ım nasıl insanlar bunlar.  Dünya malı için birbirlerini öldürüyorlar. Bizim Kürtlerde çok var bu malesef. Nerelisin

0 oy
önce (7,070 puan) tarafından

Buz büyükler bile böyle tramvayı unutmayınız onlar daha çocuklar bunları yapanları bedua değilde Allaha bırak o zmaan gercekten rabbim zamanı gelince yapıyor beddua etmeyi sana dönmesin geri

0 oy
önce (16,534 puan) tarafından

Gittiğin yeri biliyorum maalesef kırsalı kör cahil insan dolu. Çok sevdiklerim de oldu orada ama tiksindiğim de çok oldu. Kolay bir şey değil zamanla azalır inşallah endişeleri canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 218 göst.
0 oy
9 cevap 451 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Es25 (4,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 713 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu