3 yıl geçmesine rağmen çocuklarım hala korkuyor gece bin kere anne diye kalkıyorlar ha küçük değiller 17.15 bide 12 yasindalar karanlıktan dışardan gelen sesten tuvalete gitmekten istemiyorum akşam olsun onlar için.
Rabbim çok büyük şu sahur vakti bizim içimizde bu korkuyu koyanlar benim çocuklarımdan helallik almadan can veremesinler 🤲🤲🤲🤲🤲
Konu hiç birden anlamadım
Evimizi taradilar çocuklarım hala korkuyor az önce ortanca oğlum kalktı tabak kırıldı biri arkamda duruyo diyo Rabbime havale ettim onları can veremesinler vermesinler 😔
Niye taradılar nasıl insanlar bunlar çocuklar evdeyken bide
Gece taradılar onlar uyurken tarla davası
Çok zor ama bedua etme Allah’a havale et Allah büyüktür çocuklarına çok ama çok üzüldüm bi anne olarak
Allah biliyor içimi çok yaktılar Allah yaksın onlarida saol canım
İnsan toprak, toprak insan alma derdinde insan bir karış toprak için neler yapıyor bilmiyor ki sonu da toprak hemde istemediği kadar işte o zaman alsın tepe tepe hayrını görsün
Rabbim size sabır versin inşallah abla çocuklarının kaderi iyi güzel hayırlı olsun bir derstek al istersen çocuklar için
Çocukların psikolojisi açısından baska bir eve mi taşınsanız durumunuz iyiyse
18 ay oldu o şehirden taşındık canım rabbim bin şükür
O zaman cocuklar icin destek al iyi gelebilir
Beddua etme, beddua döner dolaşır başa gelir , Allah korusun çoluk çocuktan çıkar , Allah zaten biliyor. Ya bu dünyada yada öbür dünyada hakkınızı alacak yapma etme çok tehlikeli beddua
Ay canım yorumlarda okudum çok kötü bir şey bu . Allah'ım nasıl insanlar bunlar. Dünya malı için birbirlerini öldürüyorlar. Bizim Kürtlerde çok var bu malesef. Nerelisin
Buz büyükler bile böyle tramvayı unutmayınız onlar daha çocuklar bunları yapanları bedua değilde Allaha bırak o zmaan gercekten rabbim zamanı gelince yapıyor beddua etmeyi sana dönmesin geri
Gittiğin yeri biliyorum maalesef kırsalı kör cahil insan dolu. Çok sevdiklerim de oldu orada ama tiksindiğim de çok oldu. Kolay bir şey değil zamanla azalır inşallah endişeleri canım
1,501,986 soru
24,524,837 cevap
359,696 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın