Bebek ismi konusunda eşimle anlaşamıyoruz ne yapmalıyım?

0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından

Bir isim kesin ama yanına ne ben istiyorum eşim istemiyor:( sizce 

📊 Çoklu Seçim Sona Erdi
Ömer
68.2% (15 oy)
Ömer Aslan
9.1% (2 oy)
Ömer karan
22.7% (5 oy)

7 Cevaplar

+1 oy
(1,343 puan) tarafından

Ömer tek başına güzel isim

(351 puan) tarafından

Teşekkürler :) 

-Reklam-
+1 oy
(1,910 puan) tarafından

Ömer tek başına daha iyi duruyo Ömer Ali olabilir belki

(351 puan) tarafından

Yok ali, asaf bunları sevmiyorim 

+1 oy
(34,366 puan) tarafından

Ömer tek başına güzel bence

(351 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(2,741 puan) tarafından

aslan ismini zaten sevmiyorum ben hayvan adı diye eşek ile aynı hissiyatı veriyor bana ama ömer tek başına çok hoş bence karana da gerek yok

(351 puan) tarafından

Haha eşim de öyle düşünüyor 😁

0 oy
(329 puan) tarafından

Ömer karan çok havalı iki isimli çocukları çok seviyorum ya

(351 puan) tarafından

Aslan nasıl eşim fanatik gs 😁oğluma da aşılar yani ben Aslan diyorum ama karasız kaldık 😁

(329 puan) tarafından

Ay bende Galatasaraylıyım 😂😂 bence çok çok güzel aslan 

(351 puan) tarafından

😁😁bilemedim 

0 oy
(756 puan) tarafından

Ömer Karan çok hoşuma gitti ama iki ismin çoğunlukla ilgi kullaniliyo ya

(351 puan) tarafından

Evet kısımında öyle aslında anne baba ne derse o kullanılıyor 

0 oy
(14,275 puan) tarafından

Ömer Karan çok güzel.

Ama ufak bir ekleme yapayım ne kadar karan adıni taşiyan çocuk tanıdığım varsa maşallah karı var ateş parçası gibi çok hareketli çok aşırı yaramazlar hircinlar 🤭

(351 puan) tarafından

Ayy vallaha Ömerler de çok hareketli 😁

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimle bebek ismi konusunda anlaşamıyoruz ne yapmalıyız?
Bebek ismi konusunda anlaşmazlık yaşıyorsanız öncelikle her iki tarafın da beğendiği isimlerden oluşan ortak bir liste hazırlayarak eleme yöntemini kullanabilirsiniz. En etkili yöntem her iki tarafın da kabul edilebilir bulduğu isimleri bir kenara not edip, üçüncü bir kişinin önerilerini de değerlendirmeye alarak ortak bir paydada buluşmaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebek ismi seçerken eşimi nasıl ikna edebilirim?
Eşinizi ikna etmek için ismin anlamı, kökeni ve kulağa hoş gelmesi gibi kriterleri detaylandırarak sunun. İsimlerin modernliği veya aile büyüklerinin hatırası gibi sizin için önemli olan noktaları sakin bir dille ifade edin ve gerekirse profesyonel isim sözlüklerinden faydalanarak ortak bir zevk noktası bulmaya odaklanın.
Çiftler arasında bebek ismi tartışması nasıl çözülür?
Bebek ismi tartışmalarında izlenecek en iyi yol, her iki tarafın da kesinlikle istemediği isimleri listenin dışına çıkarmaktır. Geriye kalan isimler arasından puanlama yaparak veya aile büyüklerinin isimlerini orta isim olarak kullanma gibi orta yol çözümleri geliştirerek süreci daha huzurlu bir şekilde yönetebilirsiniz.
İsim seçimi sürecinde ailelerin etkisi ne kadar olmalı?
İsim seçimi tamamen ebeveynlerin ortak kararı olmalı, aile büyüklerinin beklentileri süreçte ikincil planda tutulmalıdır. Karar verme aşamasında dış faktörlerden ziyade sizin ve eşinizin bebeğinizin ismini söylerken hissettiğiniz huzur ve mutluluk, doğru kararı vermenizde en temel belirleyicidir.
Bebek ismi kararında kura çekmek doğru mudur?
Bebek ismi konusunda tıkandığınız noktada, üzerinde anlaştığınız isimler arasında kura çekmek en adil ve pratik yöntemlerden biridir. Bu yöntem, her iki tarafın da eşit söz hakkına sahip olduğu bir süreci temsil eder ve uzun süreli tartışmaların yarattığı gerginliği azaltarak süreci tatlı bir heyecana dönüştürebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+12 oy
14 cevap 966 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 883 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Hanifem (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 539 göst.
5 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Bez bebek (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 343 göst.
4 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,028 soru

24,600,097 cevap

363,504 kullanıcı

...