Kızlar hâlâ bayramlık bulamadım kendime fikir atın ya 😂 Hemde Kim Ne Aldı
Ben de her bayram bayramlık alıyor musunuz diye şaşıranlara hayret ediyorum. Niye almayalım. Ben çocukken en çok heyecanlandığım şey
1.bayram alışverişi
2.okul alışverişiydi
Şu yaşımdayım hâlâ çok severim bayram alışverişini ve evet 3 kişilik çekirdek aileyiz her bayram bayramlık alıyoruz
Vwlla ben bu yaştayım hala heveslendim yeni giymek hoşuma gidiyor
İçimdeki o çocukluk bayram sevincini hep yaşatacağım eski bayramlar olmasa bile mesela çok sevinçliyim bayram için ama bakıyorum kimse bahsetmiyor sanki hiç bayram yokmuş gibi birine bayramlık alcan mı bişey diye soruyorsun ne Bayramı diyor sanki bayram yokmuş gibi
Eskiyle kıyaslayıp o hevese girmemiş olabilirler
Onunda Hevesi Heyecanı Zevki Başka Ya İmkan Oldukça Kızıma Da O Heyecanı Yaşatmak İsterim
Bende imkanlarımız el verdikçe her bayram almak isterim farklı bir heyecan bu ve küçükken çok olmadı gözüm hep kalırdı geçmişte yaşayamadığımı şimdi imkanlar dahilinde yaşıyorum ha illa alınacak diye asla tutturmam fırsat varsada boş geçmem ☺️çocuklarımıda o şekilde yetiştiriyorum ilerde muhakkak olması gereken birşey diye düşünmesinler. Yeni eşyaları da çok severim beni mutlu eden bir kokusu oluyor ☺️
Allah'ım imkan verdikce bin çeşit kıyafette olsa bayrama özel birşey almak isterim.bayram bayramlık başka birsey
Tabiki De Güzel Heyecanı Var Çocuğuma Da Aynısını Yaşatmak İsterim
Ben evde ki kıyafetlerimden giyeceğim ne gerek var yeni almaya param var çünkü.
Deliye her gün bayram derler sırf bayram diye de bişey almam doğrusu.
Onun Da Heyecanı Var Ya Küçüklükten Kalma
Kızımın dolabı dolu kıyafet birini giydircem. Kendime de aynı şekil
Varsa Tabiki Giydir Canım
Oglanın kıayfwtı var almıcam yazık günah yaz geldi zaten 1 ay gıycek sonra olmıcak seneye
Kendime bırsey baktımda bulamadım
Sonbaharda Da Giyilir Canım
Ben çocuklara bayagidir bişey almiyordum birer takım alacam mecbur kendime hiç bişey almicam zaten kış günü 1 ay sonra hava ısınır kurban bayramina alırım hem yazında giyerler zaten fiyatlar uçmuş maddi durum desen bu kış sıkıntı
Son Baharda Da Giyilir
Valla hayatım çok isterdim almayı ama gurbetteyim kimsem yok ama kurban Bayramı için İnşallah alacam belki annemler gelir ben çok seviyorum bayramlarda alışveriş yapmayı çocukluğuma gidiyorum resmen ayakkabımı yastığımım altına koyardım bayramlığımı geceden giyerdim
Aynı kaderi paylaşıyoruz bende gurbetteyim kimsem yok …. Kendimize almıyoruz ama oğluma hep alırım 🥹🙏🏻.
Ahhh Ah Ne Zor Ya:( Kimsesizlik
Çok elbisem var diye almadım birini giyerim diyorum 2 tane giyilmemiş var
En iyisi o zaman
Ben bi klasik bir de Spor tarz takım aldım
Ne güzel canım aslında ben daha önceden 2 kombin yaptım şimdi talım aldım ceketli
Güzelmiş Canım Güle Güle Giy
Henüz hiç birşey almadık inşallah Çarşamba yada Perşembe bakacağız eşimle
Biz perşembe köye gıdıcez ondan acele
Benimde eşim o günler de evde olacak ondan
Anladım Canım Bulursun İnşallah
Eşime kendime birşey almaya gerek yok var herşeyim çoçuklara alıp gelelim dedim. İlk mağazaya girdiğim gibi kendime aldım😁. Çoçuklara aldım eşim kaldı sadece. Ben mavi bir gömlek al Ekim'de mavi al aynı giyelim de ı'm bakalım
AhahahahA Öyle Olur Zaten Ya
Bugün çocuklarıma aldım. Fırsat bulursam yarın da kendime bakmak isterim 😊
Bende Herkesi Dizip Kendimi Bıraktım aslında 1 etekli takımım
1 İspanyol ve ceket içi bordo var yine de krem ceket takımı aldım pantolonlu
Bende aynıyım bendeee❤️
Buldum Buldum Buldum Ben
Çocuklara önceden aldığım şeyleri vardı onları giydiricem. Kendim de kafamda kombin yapmıştım ama eşim kendi beğenip sipariş vermiş elbise bakalım onu bekliyorum kargoda gelsin diye
Henüz hiç giymediğim kıyafetlerim olduğu için bayramlık olarak kıyafet almayacağım ama şu an giyilmeyecek bir alışverişi kendime Bayram hediyesi adı altında yapmayı düşünüyorum :)
1,502,203 soru
24,527,904 cevap
359,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın