+2 oy
155 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,794 puan) tarafından

Kızlar herkese iyi akşamlar.

4 gündür hastanedeyiz maalesef 1 yaşındaki oğlum rotavirüs olmuş aşısını yaptırmadığım için çok pişmanım hep sorunsuz babası yüzünden erteledik kaç gündür çekiyor yavrum çok şükür bugün biraz daha düzelme var damar yollari bulunamıyor kaç defa deniyoruz kaç hemşire denedi asla bulamıyorlar bilmiyorum çok kötüyüm İnşallah bayrama kadar toparlanırız çocuğu rotaVvirüs olan oldu mu kaç gün sürüyor toplam iyileşme süreci bugün ishalimiz günde 3'te kaldı çok şükür yarın taburcu isteyeceğim doktordan bakalım

image

image

😢😢😢

14 Cevaplar

+3 oy
önce (390 puan) tarafından

Aşı karşıtları baksınlarda Feyz alsınlar . Allah ım kıyamam ben onun küçücük kollarına ellerine yaradanına kurban olurum Allah ım şifa versin bir an önce inşallah inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim oğlumunda öyle canım bulamıyorlar aynı böyle oluyor 

önce (3,794 puan) tarafından

Bir de benim büyük kızımda geçirdi ben eşime söyledim  bak bu sefer yaptıralım diye yok dedi keşke ben kendim gidip alıp yapsaydım onu dinlemeseydim 2. çocuğum geçirmedi ama bunda olduk maalesef 🫤

-Reklam-
+1 oy
önce (225 puan) tarafından

Gecmiş olsun yavrum kuzum 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (5,240 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bnde bundan korktuğum için rota virüs yaptirmistim menenjit kaldiydi inşallah başımıza gelmez zorlu süreçler 

Sağolasın canım inşallah Rabbim yavrularımızı korusun

0 oy
önce (4,242 puan) tarafından

Ay çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Ama doktor taburcu etmeden sen taburcu isteme bence iyice düzelsin. 

Sağ olasın canım ablalari evde kimsenin yanında durmıyorlar ne annemin ne eşim in hastane ile bırakmıyorlar e ondan çıkmak istiyorum Bir an önce  doktor kanlar düzelmeden bırakmam dedi ama bakalım

önce (4,242 puan) tarafından

Bir an önce iyi olur inşallah

0 oy
önce (1,263 puan) tarafından

Rabbim şifa versin

Sağolasın canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Çok şükür başımıza gelmedi ama geçmiş olsun demek istedim. Hastanede olması çok iyi daha çabuk toparlar inşallah. Sağlıkla evine gitsin minnos

İnşallah canjm sağolasın 

0 oy
önce (1,551 puan) tarafından

Ah yavrum içim gitti yerim o ellerini rabbim şifalar versin inşallah 

Sağol canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (587 puan) tarafından

Eşinizi suçlamanız size hiç bir şey kazandırmaz. Damar bulunamıyor diye bir şey yok acemidir onlar çünkü bulan şak diye buluyor. Rabbim şifa versin dr çıkış veröeden sen diretme benim oğlum rota virüs olmadı ama ishal olmuştu bir gece de 3 buçuk kilo kaybetmişti rabbim tekrarını yaşatmasın fakat en iyi yer hastane şuan.

Birşey katmaz ama suçlu olan o kızım dada yaptırmadık öyle 2 hafta çektik dedim bunu yapalım yok ne gereği var dedi ama cocukla rezil olan benim hastanelerde 🤷🏼‍♀️

Artık iş işten geçti artık ama

Teşekkür ederim ablaları evde aklım onalrda ondan çıkmak istiyorum 

0 oy
önce (10,569 puan) tarafından

oy yavrum kıyamam, o minicik ellerine 😍

çook geçmiş olsun canım en kısa sürede sağlığın kavuşur inşallah

bebeklerde damar yolu bulmak biraz zor oluyor, iyice kasıyorlar kendilerini incecik damarlar iyice kayboluyor. 1 tüp kan için 3-4 kez deldiklerini biliyorum benim kızımın

Teşekkür ederim canım Aynen öyle bizde 9. Denemede buldular 

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Aşı karşıtları okusun görsün bakalım. Ben merak ediyorum bu aşı karşıtları kuduz aşısıdamı yaptırmıyorlar  acaba? 

🤷🏼‍♀️ öyle gerçekten ben normalde hepsini yaptırırım ama beklenmedik yerden geldi 

0 oy
önce (1,972 puan) tarafından

Ah yavrum . Allah şifa versin inşallah canım. Baktın damar yolu bulunamıyor. Yoğun bakım hemşiresi istet onlar iyi buluyor 

Sağol canım bugün zaten artık 8 denemede dedim başka birini çağırsanız diye diyor bizimle alakası yok oğlan kilolu bir bebek ishal olduğu için damarları iyice inceleşmiş ondan bulamıyoruz aşırı sinir oldum ama yapabilecek bir şey yok diğer hastanede bize yoğun bakım dedi zaten direk oraya alalım biz onu kabul etmedik çıkış yapıp başka hastaneye geldik

önce (1,972 puan) tarafından

Yoğun bakım servisindekiler daha iyi damar yolu açar . Diğer servis odalarından daha hijyenik olur . Daha ilgili olurlar. Siz de yanında olabilseniz daha iyi olurdu 

0 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Ah yavrum benim kızım gibi olmuş damar yolu mahvettilerdi bide acildeydik gecen aylardı çok gecmiş olsun canım çok üzülüyor insan ya İnşAllah şifa versin Rabbim Dualarım sizinle 🤲🤲

Sağolasın canım Allah razı olsun 

önce (2,198 puan) tarafından

Sende saol Allah razı olsun sendende canım mübarek günlerde Cümlemize Amin şifa 🤲🤲

0 oy
önce (2,328 puan) tarafından

Merhaba canım , benim oğlum da 1 buçuk yaşında falan oldu. Geçen sene yani. Çok çok hareketli olduğu döneme geldi, 4 gün hastanede kalabildik, zaten sadece serum veriyorlar. O serumun ayarina dokunma yavaş yavaş alıyor, potasyum veriyorlar zaten. Benimki çok hareketli olduğu için serumu Max 4 gün verebildik sonra tedavi reddi verdim çıktım hastaneden. Evde bol bol sıvı takviyesi yaptım, hava verdim aynı şekilde. Çok şükür atlattik. Aşı olsa daha kolay atlatırdi ama kendini yıpratıp eşine de daha fazla kızma, olan oldu bir kere. Benim oğlumun da aşısı yoktu çok pişman oldum yaotirmadigima, neyse ki atlattik

Biz de öyle yarın 4 olacak bizimki de çok hareketli sürekli üstüne tırmanıyor ne kadar damar yoluna dikkat ediyorum illa çıkardı yine bugün bulamıyorlar da tekrar ben de yarın doktora söyleyeceğim işte tutamıyorum artık yatakta bize çıkarın diye bugün beslenmesi biraz iyi oldu ishalde afedersin biraz katılaştı artık eğer vücudun su kaybı dengelemise çıkacağız bakalım

0 oy
önce (190 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun canım, Rabbim biran evvel sağlığına kavuştursun. 

Benim oğlumda 2 yaşındayken rota virüsü olmuştu. Evde 3 gün sayısını hatırlayamadığım kadar ishali vardı. 3 gün üst üste acile götürdük devlete özele. Kaç tane serum takıldı fayda etmedi. Tekrar özele götürdük durumu izah ettik oradaki doktor rota virüsü olabilir dedi ve test yaptık ve kesinleşti. Tek çare hastaneye yatması yoksa evde geçilecek gibi değildi. Bizde hastaneye yatışını yaptık 5 gün hastanede kaldı. Gün gün iyiye gidiyor hiç merak etme. Sürekli seruma bağlı kalıyor. Belki senin bebeğin daha çabuk iyileşip az yatar hastanede, o yüzden canını sıkma, sen güçlü ol bebeğinin şuan sana ve senin ilgine ihtiyacı var. 

Bu günler de geçiyor, ben o zaman yeni doğum yapmıştım 20 günlük bebeğimle bir başka hastanede küçük bebeğimin böbreği için doktorun istediği testleri yaptırıyordum, emar röntgen.... Aklım diğer oğlumda onun yanında annem kalıyordu ama ben gidemiyordum küçük bebeğimle ilgilenmek zorundaydım. Doktor ise bebeğimin ameliyat olması gerektiğini söyledi ve bayramdan sonra ameliyat olacak. 2 çocuğumun sağlık problemi aynı anda denk gelince sıkıntıdan sütüm kesildi vs.  Yani diyeceğim o ki bu sıkıntılı günler de geçiyor, geçecek. Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,204 soru

24,527,942 cevap

359,853 kullanıcı