Hayırlı kandiller bacılar , Rabbim bu mübarek günde gönülden edilen tüm güzel duaları kabul etsin inşallah. Kızlar bir garip olay oldu sizinle de paylaşmak istedim ben böyle mübarek gecelerde duygusal olarak biraz hassaslaşıyorum bilmiyorum namazı geçerken Ağlama hissi falan oluyor Ben de Miraç kandili ve Kadir gecesinde özellikle ki benim kızım da Kadir gecesinde doğmuş Bu yüzden çok çok daha önem vermeye çalışıyorum öyle namaza geçmeden önce bir duygusallık geldi bana biraz ağladım Namaz kıldım Rabb'ime teslim oldum ama öyle güzel iyi geliyorki bana içeride iki çocuğum çizgi film izliyorlar Benim büyük oğlum 9 yaşında atipikotizm, fark ettim ben namazdayken gelmiş Arkamdan beni izliyor duamı ettim döndüm dedim oğlum Buyur bir şey mi istiyorsun geldi bana sarıldı ağladı bayağı böyle hüngür hüngür ağladı Ne oldu anneciğim dedim anne çok güzel Namaz kıldın ben çok duygulandım seni çok seviyorum falan dedi ama nasıl ağlıyor sarıldım ben de seni seviyorum dedim ben de kötü oldum biraz ağladım Sonra gönderdim su içti Ben Kaza namazları kılmak istedim biraz daha kıldım baktım tekrar geldi namazımı bitirdikten sonra yine geldi yanıma oturdu bana sarıldı seninle gurur duyuyorum Annem çok güzel namaz kılıyorsun hüngür hüngür böyle bildiğiniz gibi değil ağlıyor öptüm gel beraber Sure okuyalım dua okuyalım dedim Beraber yaptık öyle tuhaf oldum yani otizmli çocukları olanlar var mı Hani böyle bir durumda Neden böyle bir tepki verir herhangi bir fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim Kusura bakmayın uzun oldu
Maşallah bende bugün oğullarım la namaz kılıp dua ettik kelimeyi şahadet getirdik çok duygulandilar
Duygulaniyolar çocuklar normaldir bide ağladığını gordu etkilendi
Aynen canım oğlum duygusaldır ,ama ben ağladığımda o yanımda değildi .
Rabbim kabul etsin inşallah
MaşaAllah sizi melekler selamlamış kardeşim Kadir süresinin tefsirinde geçtiği üzere alametler üzerinizde vuku bulmuş.
Allah razı olsun, Çok duygulandım 🥹Rabbim tüm ibadet ve güzel dualarımızı kabul etsin inşallah. Hayırlı kandiller kardeşim
1,503,234 soru
24,542,786 cevap
360,596 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın