Boya aldım asse marka ombre yapacaktım haftaya oda hamileymişim maske taksam öyle boyatsam olur mu acaba
Boyama diyorsa doktor boyamayacaksin tabiki
Henüz gitmedim doktora test yaptım evde
Niye riske atacaksın gerek yok hayirlisi olsun
Aynen haklısn
Dursun kenarda doğumdan sonra boyarsin
Doğumdan sonrada önerilmiyor sanırım emzirme olduğu için
Hamilelige göre yine bir nebze yaptiriliyor ama suan kokusu vs zarar verebilir
Hamileyken bebek içindeyken önerilir mi sence? Boya artığı rahimde toplanıyor dolaşıma geçince gerek var mı
Ben hiç boya yapmadım , yapmadığım için bilmiyorum, hamileyken boya yapınca ne oluyor ki ? Neticede bebek anne karnında milyonlarca damarların arasında çok korunaklı bir yerde
Ağır kimyasal, hem nefes hem de ten toluyla içimize işliyor. nasıl her ilacı gebeyken içemiyoruz onun gibi
Oda mantıklı ama bu doğal organik boyalar var onlar olmazmı ki
bitkisel boyalara izin veriliyor sanırım ama yine ilk 3 ay değil diye biliyorum
İlk üç ay boyama organlar beyin kalp vb etkilenmesin üç ay sonra boyayabilirsin zaten bütün organları oluşmuş olur
Kız ben 3 aylıkken boyadım 2 kere hemde doktorum bebekle alakası yok dedi
Nasıl yapyrsnz. Cnm evde bana da anlatirmisn bir türlü kendim evde tek yapmyrm
İlk 3 ay boya yapmayı kesinlikle istemiyor doktorlar. 3 aydan sonra diplere değdirmeden yaptırabilirsin diye biliyorum. Ama doktoruna sormadan asla boyama
Yok yok en az 3 ay kullanma sonrasinda doktor izin verirse kullanirsin sonucta kokusunu solumasan nolur kimyasal sac derisine degiyo
ne kadarlik hamilesin
Maske takman bir ise yaramaz cunku zaten sacina ve sac dibine nufuz edecek boya. Ben beyazlarim coktu dogal boya ile boyamistim ama yani 1 yilda 2 kere boyadim sadece
1,502,342 soru
24,530,086 cevap
359,935 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın