0 oy
514 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,045 puan) tarafından

Allah'ım 3 tane hasta çocukla bana Seyit onbaşı gücü ver yarabbimmmmm 

Kalkın kizzzzzzz yardıma gelinn litfeeeennnn

image

21 Cevaplar

+1 oy
önce (2,263 puan) tarafından

3 hasta çocukla temizlik mi yapıyorsun?

bana hiç mantıklı gelmedi ama amin diyelim..

tam da 17 martta istemişsin yarın istesen tam denk gelecekti

önce (7,100 puan) tarafından

Okudukça kalıyor aklımda 😅 mesela @Delirik de 4 çocuklu ben gibi en küçüğü 9 aylık felan . En büyük 17 yaş sanırsam onunda Nezireninde

önce (2,016 puan) tarafından

Büyüğüm 17 küçügum 18 aylik olacak ablası 😂Doğan büyüyor ya valla 

Aa bak evet yanlış yazdım gecen senede kalmışım ben 😅 

Gecen aşağı komşuma oğlumun küçülen leri göndercektim  onunda 4.oğlu oldu . Msjlaşıyoruz komşuyla dedim 6 ay bitti demi senin oğlanın yok kız ne 6 ayı 2 aylık olmadı daha dedi 🤣 dedim ben hayatı hızlı yaşıyorum ondandır

önce (2,016 puan) tarafından

Keşke yazdığın kadar hızlı gecseydi o günler oğlum öyle güzelki ablası 18 aylık oldu 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Aman sende hasta cocuk varken ne isi cikardin 1 de degil 3 tane bosver gitsin kiz 🤭

önce (1,045 puan) tarafından

Ya en küçüğünü babası ve abisi bakiyor şükür onu onlara sattım diğer ikisi büyük yemek yedi uyudular 

önce (1,021 puan) tarafından

Dinlen iste aksam hepsi sana kalacak aman bacim hic caninin kiymeyini bilmiyon bende oyleydim simdi yattikca yatasim geliyo valla 

+1 oy
önce (1,433 puan) tarafından

Hasta çocukla ev temizliği nasıl olur en iyi ben seni anlarım bacım bende seninle aynı durumdayım üzerine bende hastayım ve sadece mutfak sandalyelerini yikayabildim diğerleri Bayram sonrasına kaldı 

Bol bol kolaylıklar dilerim 

Sandalyeleri dün zar zor yıkadım makinayla daha oturma odasından çıkamadım🥺🥺sular da kesildi deli oldum 

önce (1,433 puan) tarafından

Ramazan ramazan suların ve elektriklerin kesilmesine bende deli oluyorum geleli tam yemek vakti gelince yapiyorlar

0 oy
önce (10,645 puan) tarafından

hadi kolay gelsin 😂😂

ben o işi tuvalet eğitiminden sonra yapacağım 😂😂

Normalde hava ısınınca yapacaktım ama küçük kız hastalanınca ishal olmuş bez taşmış🙄🙄🙄

önce (10,645 puan) tarafından

ayy fena, mecbur o zaman yapacak bir şey yok

0 oy
önce (381 puan) tarafından

Benim koltuklarıda yıkarsak hemen geliyorum 😂

Tamam söz yıkayalım canın sağolsun 

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Kolay gelsin sana ben o işi bayramdan sonra yapacam

Teşekkürler ya ben de yapmayacaktim aslında hava ısınsın halı filan yıkarken yaparım dedim ama benim ufaklık hasta olunca afedersin ishal oldu bezden taşmış icim el vermedi 

önce (244 puan) tarafından

Sana tekrardan kolay gelsin 

0 oy
önce (4,286 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.benimkini yakın zamanda kardeşim gelip yıkadı sağolsun.benimkine bebeler mama dökmüştü elimle silince çıkmıyordu lekesi.

Yok çıkmaz birde kokuyor 

0 oy
önce (16,610 puan) tarafından

Ya kurumaz diye açmadım ben de makineyi kız ama niyetim var

Amaaan ev sıcak klimada var odada hava da sicak

0 oy
önce (4,000 puan) tarafından

Hey maşallah ,bir yerden başlayınca bitiyor. Darısı, çocuklu, çok çocuklu, desteksiz, desteği yetmeyen, başka sorumlulukları da olan tüm annelere 😂

+1

Aminnn aminnnnn işte o dediğin tam benim🤣

0 oy
önce (454 puan) tarafından

Ben bi gazla yaptim bu isi bi kac gun once kollarim iki gun agridi ama olsun yine temizlik ataklarim artti boyle postlar gorunce hosuma gidiyor 😂

Temizlik olmazsa olmazim

0 oy
önce (562 puan) tarafından

Gecmiş olsuun Kız bende bugun baslıycam perdelerı attım sıra sıra sımdı kızı uyuttum uyanana kadar camları ve yemegı yapmaya calısıcam ve yıne kendımıze zaman ayırmadan aksam olcak 🤦😂

Zaman ayirmayi geçtim sular kesildi kriz gecircem😡😡😡😡

0 oy
önce (16,558 puan) tarafından

Çocuklarım odasını halısını buharla temizleyecektim ama çocuklar evdeler kendime dedim otur okul başlayınca yaparsın 😀

Kolay gelsin sana 🥳

Teşekkürler 😊 ben başladım pişman oldum🤣🤣🤣

0 oy
önce (4,851 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

Makinanadan memnun musun bende çok istiyorum almaya değer mi kullanışlı mı iş görüyor mü markası filan küçük bir bilgilendirme yapsan😀

Ben çok memnunum yaklaşık 2 senedir hem koltuk hem sandalye yatak ve yetmez gibi araç koltuklarını devamlı yıkıyorum kiwi marka a101den almıştım güzel kuvvetli çekimi var tek sorunu haznesi biraz hızlı doluyor ama okadar da olsun yanıma kova alıp döküyorum pis suyu

önce (4,851 puan) tarafından

Bende kiwiye bakıyorum herkes çok memnun ama bazısı çekimi için erkek gücü lazım filan yazmışlar öyle zor mu canım:)

Güle güle kullan sanırım bende alacağım 😀

0 oy
önce (5,317 puan) tarafından

Ay çocuğum hasta oldu inan yemek yapmak bile icimden gelmiyor evi silecektim oda kenarda bekliyor enerji felan yok 

Havayı bugün güzel bulunca kacirmayim dedim ama pişman oldum kucak istiyor kafayı yiyecem tam 5 kişi var bakan ama o yine benim peşinde birde üstüne suları kesip duruyorlar

0 oy
önce (660 puan) tarafından

Bende bayrama annemlere geldim 2 gündür mutfaktan bugün zor çıktım camlar tavan yer öbür odalar o kadar zor değil benim mutfak bitti şükür 

Mutfak zaten insandan ömür alıyor yarın oraya gircem ama nasıl cikacam Allah bilir

0 oy
önce (614 puan) tarafından

Temizlik bıtmıyor kafayı yıcemmm

Çıkamadım hala odadan bugün kızım biraz iyi yapayim dedim Allah'ım kucak istiyor 30 aylık danaaa

0 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Markası ne memnunmusun

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

Ayyyy cok zor coook ne halin kalıyor ne mecalin cok efor istiyo ya allah yardimcin olsun ben yaptım kurtuldum bide hastalarmis allah sifa versin inşallah zencefil tarcin zerdeçal bal veya seker farketmiyo bide limon ohh mis aktarlarda atom cayi satiliyo oda cok iyi gekiyo bide eczanelerde taylot toz var grip icin hemen toparliyo

0 oy
önce (2,287 puan) tarafından

Allahım kolaylık versin İnşAllah canım sana insan yapınca temizlik rahatlıyor ben öyle oluyorum 🤗😍

0 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Kolay gelsin canım. Makinen kiwi mi memnun musun? 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
13 cevap 737 göst.
0 oy
7 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,502,647 soru

24,534,753 cevap