Kizlar ben dün akşam trendyoldan bayramlık sipariş verdim sizce bayrama yetisirmi
Şubeye bile gelmesi yeterli ben gidip alırım ya
Nerede oturduğun ve kargoya verilen yer önemli canım bugün kargoya verilirse eğer arife günü de kargolar çalışır diye düşünüyorum ama asıl önemli olan bugün kargoya verilip verilmeyeceği
Kocam yüzünden . Böyle oldu
Böyle yapıyorlar ya keşke almasaydin yapmasaydin daha iyiydi denildiğinde de sen kötü oluyorsun bu sefer ahh ahh
Valla aynen öyle dedim ki bak çarşıya gidip alalım gidemem dedi yorgunum dedi gitmedi dün gelmiş e gel sipariş ver
Yani ertesi gün teslimat yapan yerden alabilirdin senin suçun bence Trendyol normalde de iki güne asla getirmez
Asıl getirmiyor Trendyol ekspres anında getiriyor ertesi gün getirdiği kargom bile oldu
Yaşadığın şehire ve kargoya verilen şehire bağlı ☺️
Valla eşim gelonce bakayim Şanlıurfa dayım ben normalde üçüncü genelde ekspres getiriy
Benmde dün verildi inşallah yetişir şube gelsin ben Alaçam diyorum yoksa bayramdan sonra ne yapacam ki
Valla aynen inşallah yetişir şubeye gelmesi yeter ua
takip et kargon yola çıkmışsa oturduğun ilede yakınsa gelir hem satıcıya danişabilirsin mesela bende pazartesi verdim bugün ulaştı elime İstanbul'dan geldi bende Eskişehir'de olduğum için hemen ulaştı elime
Seninki yakınmış eşimin tlfonunda akşam bakacam ancak
Bi bakın bakalım kaç gün içinde kargoda diyor şu an kargoda değilse. Ben zaman kısıtlıysa hızlı teslimattan seçiyorum mecbur.
Ne aldınız bilmiyorum ama kargoda değilse onu iptal edip hızlı teslimat seçip alın en azından şubeye gelir bence perşembeye kadar.
Ben ona bakmadım eşimin tlfndan söyledim
Ben cuma akşamı verdim dün elime ulaştı canım. Eğer bugün hemen kargoya çıkarırlarsa yetişir olmazsa sayfayla konuş bakalım
Ancak akşam yazayım
Tiripcan beni taniyonmu ,gecen gordum eskilerdenmişsjn
Tanıyorum isim olarak unuttum ama tanıyorum senin pimpirikliligini.kim bilmez😂
Kimsin 😅😅😅
Sende beni tanırsın:)
Bence biraz zor artik normal zamanda olsa bazen cok hizli geliyo ama boyle bayram arefelerinde aksiyo baya yogun oluyo
Artık hayırlısı ozaman
Eğer dün öğlen kargon yola çıktıysa yarın eline geçer en iyisi kargo şirketini ara öğren yoksa Bayram sonrası gelmesi işini gormezki
Malesef dün beste siparis veridm
Genelde kargoların nasıl gelır tahmın edersın
Normalde üç gün içinde geliyor Trendyol ekspres getiriyo
1,502,409 soru
24,531,363 cevap
359,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın