Sizce hangı şehire ilk gıtmelıyım mardin mı şanlıurfa mı
Aslında bunu sen planlayarak anlayabilrisin. Mesela nerden gidecen bulundugun yerle gideceğin şehirler arasındaki mesafe, nereye ne zaman daha müsait ve daha kolay gidebileceğini, hava şartları gıbi unsurları değerlendirmen gerekir ki önce şuraya ya da buraya gıtmelıyim diyebilesin. Ama hiç bir sıkıntı tasan yoksa nereye estiysen artık ordan başla 😅
Ikısıde yakın bana maddı olarak sırayla gidebilirim o yüzden önce hangısıns gıtmelıyım bılemedım
İlk Urfaya 🤗
Ne zaman gideceğine bağlı biraz. Yazın Urfa 50° oluyor 🥵 Mardin ise 40-45😅
Bu aralar
Ben urfaliyim ama mardin diyorum
Neresi
Merkez
Siverek 😂
Urfaya git önce sonra mardine geçersin. Urfa yazın aşırı sıcak oluyor. Termometreler doğru göstermiyor sıcaklık 60 ın üstüne çıkıyor
Eski Mardin, zinciriye ve kasımiye medresesi çok güzel. Tercihim Mardin ❤️
Ne zaman gıtmıstınız
En son 2023 eylülde. Kaynananamlar Mardin de oturuyor gidince buraları da geziyorduk. Beyazsu be Midyatı göremedim inşallah buradan gelince gideceğim başka ülkeye taşındım 1 ay sonrası
Tabiki mardin💙
Mardını sectım
mardin, mardin, mardin
urfa yı hiç sevemedim
Bende mardını sectım
Bu aralar gidecekseniz Urfa gezmek için çok güzel bir şehir Mardini bilmiyorum
Halfeti tekne turundaki tekneler kaliteli gelmeyebilir ama magaralarin arasından suyun içinden çok güzel oralar
Bır yanım urfa bır yanım mardınde ıkısını çok merak ediyorum okadar param yok
Ben ilk olsam Mardin'e giderdim orayi merak ediyorum
Mardini secerım
Güzergahta mutlaka biri önce geliyordur biz Adanadayız mesela Antep,Urfa,Mardin,Diyarbakır yapmıştık ilk önce hangisi geliyorsa oradan başlayın bence şimdiden iyi gezmeler çok güzel şehirler🌺
Ben Mardini aşırı derecede merak ediyorum
Adı bile güzel Mardin ❤️💞
Yerinde olsam Mardin'e giderim
💞❤️
İkisinede gittim ama ilk mardin bence ya cok güzeldi heryerini gezmistik aşık oldum cok guzel yer
1,502,369 soru
24,530,631 cevap
359,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın