Hayır 😅😅
🤣🤣 ben bundan sonra dikkat ederim artik gerçekten böyle mi diye 🤣🤣
Diş doktorunun dişine çok bakarım ben 😂
Ben hic dikkat etmem ama bundan sonra bir bakacam yani 🤣🤣🤣
Bak bak 😬
Kız bende gördüm bunu bügün
Hatta biri yorum yapmış diyetisyene gittim doktor 200 kilo olmuş bana diyo ekmek yeme diye
Yaaa 🤣🤣🤣🤣
Gerçekten yaa bende okurken güldüm 😁😁🤣
Bu arada 4,,aynı kişi 😁😂🤣
🤣🤣🤣
Vla bnm psikologum cok yakisikli😆😆😆😅
Ooooo 🤭 bende gittim 1 defa da böyle o da iyiydi 🤭🤭
Ahahaa aman eslerimiz duymasin😀
🤭🤭
şisman diyetisyenler mesela asla guven vermiyor. ve cirkin estetik plastik cerrahlar 😂😂😂
Öylesine olmuyor ki diyesjn kel in ilacı olsa ilk kendine sürer 🤣🤣
%70 haklılık payı var 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 telefon başında gülmekten yıkılıyorum yaaa ne maharetli kocalarımız varrr 🤣🤣
Vallah nerdeyse iki yıl oldu bu eve tasinali vallahi avizeyi iki gün önce taktı 😂 iki yıldır odanın ışığı yanmıyor
🤣🤣🤣🤣 ben herseyi kendjm yapmaya başladım çünkü kendjn söyle kendin dinle oluyor. Hep hallederizlerrr 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Eşim liseyi elektrik elektronik okumuş herşeyden anlıyor , bulaşık Makinem bozuldu asla parmağımı kıpırdatmam çağır tamirci gelsin dedi yaptırmaya verdik 5300 TL istiyorlar. 13 gündür anakart gelmedi bugün de komple bulaşık Makinesini almaya geldiler adamlara elektrik ile alakalı sorular soruyor neden hâlâ daha yapamadınız bilmem ne parçası bilmem ne soketini çıkarıp tamir etmek 1 saati alır vs diye akıl veriyor. Eee be adam madem biliyorsun neden sen kendin yapmadın🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
Geçen bir doktoru dinledim göz doktorları neden gözlerini cızdırmıyor gözlük takıyorlar diye soruyorlar oda cevap veriyor bır işin ayrıntısını ne kadar iyi bilirsen o kadar korkarsın diye bu fotoğrafta o hesap :D
🤣😂
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı 😂
Bı plastik ceragina gittim yüzümdeki benleri aldırmaya doktorun yüzü ben doluydu 😂 yemin geçenlerde de lekeler çıkiyirud gene gittim inan kadının yüzü lekellerle doluydu ama nasıl leke hamilelik lekeleiri gibi koca koca lekeler Güneş lekelei yuvarlak kararmalar 😂 yani bence doğru
Yaa ben hic dikkat etmem bu sekilde incelemem insanları ama bundan sonra bakacam detay 🤭🤭
Yemin bı arada gözüm kaymisti şasilik bolumune sevk etti beni doktor gittim kadın gözlüklü 😂 dedi benimde sağ gizum de sasislik var bak dedi 😂 baktım gerçektende bı gözü kaymisti 😂😂 bu post tam benim için açılmış
Anılar anılarrrrr valla neler neler duyuyorum böyle 🤣🤣🤣🤣🤣
1,502,965 soru
24,539,455 cevap
360,441 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın