Selam teyzoşlar kızımın bayramlığı nasıl ben çok beğendim küçükken bayramlığımı baş ucuma katıp uyurdum sabah olsun da giyeyim diye kaç defa uyanırdım sbah oldu mu diyr şimdi yavrularıma giydirmek için sabırsızlanıyorum kızımın ilk bayramı Rabb'im nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Maşallah kuzuma nice bayramlar göresin.
Amin inşallah güzel teyzesi yakın olsak elini öpmeye gelirdik🥰
Maşallah maşallah ❤️❤️ geçen yüzünü açık atmıştın şimdi niye kapattın kız 😄
Çok güzel bir isim kızımın en yakın arkadaşının adıda mihrimah maşaAllah kız tüm 4 i.sınıflarda 1. Çok zeki çalışkan bir kız.
Genelde bu isimdeki kızlar çalışkan zekiler
Ayyy ciddi misin 😍😍 benim çok içime sinmiyor ama bunu duyduğuma sevindim 🤗❤️
Canım çok güzel isim bence içine sinsin
Benimde kızım 8 aylık babası defne koydu hiç içime sinmedi halada sinmiyor belediye dağıtmış gibi her yer defne ismi kaynıyor ben böyle popüler isim sevmiyorum
Bende popüler ve modern isim sevmiyorum çağrışımı ve anlamı önemli benim için sevmeye başlıyorum artık yavaş yavaş ❤️
Defne ismi de çok güzel adıyla büyüsün
Amin cümlemizin inşallah
Maşallah Allah'ım esirgesin tam net yüzü gözükmüyor ama aynı diğer kızına benziyor
İkiside aynı sayılır diğer kızım esmer sadcee göz rengine kadar aynısı 😁abisinede benziyor bizde tam çözemedik sarışın esmer beyaz her telden var teyzesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲❤️
Oy maşallah güle güle giysin inşallah 🤲
Amin inşallah teyzesiii ❤️
maşallah🧿
mamayı ne yaptın dün
Teşekkür ederiz teyzesi düz Bebelac aldık bulamadık
ben de baktım çoğu markete göremedim, inşallah içmiştir
İçti de tuvaletini yapamadı kabız yapıyor
bol bol masaj yap
Zeytin yağ ekledim mamasina masaj yaptım bide yaptı şimdi ne kadar sevindim bilemessin
MaşaAllah çok yakışmış güle güle giysin benim kardeşimde kızıma çok tatlı 1 elbise almış
Çok teşekkür ederiz teyzesi Elbisesi vardı evde bu takımı çok beğendim ksuuyor sürekli aslında kıyafetleri var ama ilk bayramı diye çok almak istedim bu defa heyecanım çocuklarım için 🥰 güle güle giysin prenses ❤️
Oyyyss Allah'ım cokk tatliggg yaaa icim gitti maşallah fındığa
Yorumun içtenliğine kalbimi bıraktım ❤️ çok teşekkür ederiz güzel teyzesi ❤️
🌼🌼🌼🌼💓
Allah ım prenses prenses Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sizlerle kardeşleriyle ❤️
Amin inşallah İdil teyzesiii çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 🥰
Oy oy oy 🤗🤗🤗🤗 yerim bu kızı ben Maaşallah 🥰🥰🥰🥰🥰 Rab'bim nazarlardan saklasın inşallah
Yaa teyzesiii çok teşekkür ederiz Amin inşallah Allah razı olsun ablamm ❤️🤲
Amin inşallah maşallah pek güzel olmuş bayramlıkları Rabbim daha nice uzun güzel bayramlara erdirsin inşallah
Bende çok beğenerek aldım amin inşallah teyzesiii Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️
Bazı bebekler çiçek açar annenin kalbinde sende çiçek gibisin maşallah 🩷
Gerçekten öyle teyzesi ❤️🥲yorumuna kalbimi bırakıyorum ❤️🌸 çok teşekkür ederim
Maşallah ne kadar yakısmıs nice bayramları olsun ınsallah kızımında bu sene ilk bayramı gecen sene 2 bayramdada içerdeydide kendısı 😅 bizim minnakta 7 aylık olcak 1 hafta sonra 🥰
Mamayı bulabıldınmı naptın
Amin inşallah bende beğenerek aldım kızımın güzelliği de daha da güzelleştirdi kıyafetini 🥰 o zamn yavrularımiz nice bayramlar görsünler hayırlı yaşları olsun inşallah annesi rabbim uzun ömürler versin inşallah 🤲❤️ 1 numara kaldırılmış düz Bebelac aldık ama e bebekte varmış bundan sonra ordan alacaz
inşallah inşallah ❤️tabıkı kıyafetten zıyade kızlarımız daha guzel 🥰 kabızlık falan yaparsa gunde 1 kere yaptıgının ıcıne zeytınyagı koy 2 3 damla falan işe yarıyor
Bu yorumunu okuyup kattım ama anca yazabildim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah kızım çok güzel rahat bi şekilde yapıyor ama zeytinyağı katmayinca yapmıyor 1 çay kaşığı kattım ben bide eşim dedi zeytinyağı sürekli vermek zararı olur mu mamanın vitamini ni öldürür mü dedi kafama takıldı
her yaptıgında katma mesela 3 gun yapmazsa oyle kat 1 kere
Maşallah minnoşum çok bayramlar göresin 💖
Amin inşallah teyzesiii ellerinden öptü minik kuşum 🥰❤️
Bayram şekerler imizi erkenden görmeye başladık. Maşallah Allahım esirgesin❤
Amin inşallah teyzesiii Allah'ım razı olsun inşallah tabi tâbi şeker almaya gerek Yok ❤️🥰
Bayrama özel şeker pembesi 😍 afiyetle yiyin🤗
Yememek için ben bile kendimi zor tutuyorum teyzesi çok tatlı çok ❤️🥰
Maşallah gülüm Allah hayırlı ömür nasip etsin ona çok şeker olmuş 😍🫶🏻
Amin inşallah güzel teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 🥰
Biraz ince degilmi bebek.kucuk daha ama
İnce evet evdeki takımları da İnce hep alttan atlet ve bir kat daha giydirip üzerine ne giydireceksem öyle giydiriyorum kış oldu için bide. Battaniyenin içinde sürekli battaniyesiz dışarı çıkmadık hiç evimiz sobalı oldu için hep kalın giydiriyorum
MasAllah nice guzel bayramlar gecirsin prenses
👸
Amin inşallah teyzesi teşekkür ederiz ❤️🥰
Aleykümselam canım MaşAllah canım benim Nice sağlıklı bayramlara yazdım unutun galiba mamayı merak ettim bende İnşAllah bu arada 🥰🤲🤲❤️❤️🌹
Amin inşallah teyzesiii düz Bebelac aldık bulamadık biz de e bebekte varmış ❤️
1,502,706 soru
24,535,775 cevap
360,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın