0 oy
182 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,244 puan) tarafından

Kızlar memnun kaldığınız travel sistem bebek arabası arıyorum. Kullanımı rahat özellikle taşıması kolay istiyorum. Benim baby maxi var çok büyük Bi yere gidemiyorum onunla 

7 Cevaplar

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Baston bebek arabası olur dersen ben cybex gb pocket plus  kullanıyorum inanılmaz memnunum. 

önce (9,244 puan) tarafından

Baston oğlumda e bebekten aldım hiç memnun kalmadım tekerlekleri sürekli sürtüğü için dokunduğum gibi elektrik çarpıyordu 😄 senin söylediğine de bakayım Bi 3 aylık şu an bebeğim uygun olur mu 

önce (218 puan) tarafından

Yok kuzum ya uygun olmaz. Tam oturabilmesi lazım. Biraz daha diren bunla sonra direk benim dediğimi alırsın. Yok yok bunda öyle elektiriklenme falan hiçbir şey yok. Youtube dan izle bak videolarını. İnanılmaz hafif ve katlandığında küçücük kalıyor

Evet baktım gerçekten çok güzel. Çanta gibi taşıma yönünden çok çok iyi. Çok teşekkür ederim 🌸

-Reklam-
0 oy
önce (5,406 puan) tarafından

Travel joeell marka vardi sakın alma yolda sürürken cat diye on iki tekeri kirildi bu markada oluyormuş böyle seyler çocuk da icindeydi 

image

önce (4,569 puan) tarafından

Aynısını kullanıyorum gayet memnunum ilk kızımda kullandım şuan ikincide kullanıyorum. Joel Truva olarak geçiyor 

önce (5,406 puan) tarafından

Benden söylemesi gerisi size kalmış tamir ettirdigimiz yer soyle dedi amartisor var bunlarin tekerinde  bir yerden geçince öne yükü bindirip amortisör mandalını kırıyor  hep şikayetler bu yonde imis biz elden cikardik hemen 

önce (4,569 puan) tarafından

Şans işi ya şükür biz 4 yıldır bir aksilik yaşamadık 🙏🏻

0 oy
önce (2,770 puan) tarafından

Travel da taşıma konforu olmaz ağırdır en iyisi kabin boy almak tek elle kapat sistemi çok iyi hep pişmanlığımdır 9 aylıkken aldım kabin boy bu esnada normal bebek arabasından bastona kadar diyorum eziyet miş bebeğimde kiloluydu fıtığımda var şu arabalara verene kadar çok iyi bir kabin alınırmış diyorum

Önerebileceğin kabin boy var mı peki 

önce (2,770 puan) tarafından

E bebeğin baby plus markaları iyi bence tabi maliyet açısından fazla verebilirim diyorsanız çok çok iyi markalar var ama onlarda iyi tuzlu fiyatlarda 

önce (1,290 puan) tarafından

Pierre cardin yehoo 2 kullanıyorum kabin boy. 

0 oy
önce (903 puan) tarafından

Maxi cosi lara 

Ona bakıyorum bende yorumları iyi baston mu omu kararsız kaldım 

0 oy
önce (100 puan) tarafından

Suny baby kabin boy bebek Arabası. Tek elle katnakiyor hafif mükemmel 

0 oy
önce (7,847 puan) tarafından

Joie kullanıyordum memnundum

Kabin boy mu travel mi nasıl seninki 

önce (7,847 puan) tarafından

Traveldi resmini ekliyorum

image

Teşekkür ederim canım 💖

0 oy
önce (7,874 puan) tarafından

Oğlum da travel kullanmıştık hiç memnun değildim çok da kullanmadım zaten. Bu bebede Kraft'ın kabin boy bebek arabasıni aldık hem sürüşü rahat hemde katlanması vs hafif iyi ama daha kullanmak  nasip olmadı:D

Travelden vaz geçtim şu an kabin boy daha kullanışlı diyorlar ona bakacam 

Evet hem travel kadar ağır da değil.

Benim şu an kullandığım travel değil ama çok büyük  İstanbul gibi bir yerde şahsi araban olmadığı sürece bü yere giderken çok zor oluyor hem ağır hem yer kaplıyor kabin boy almak en iyisi 😊

Evet canım kesinlikle daha rahat.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 210 göst.
0 oy
1 cevap 156 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ilknur1616 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,882 soru

24,538,407 cevap

360,387 kullanıcı