Kızlar memnun kaldığınız travel sistem bebek arabası arıyorum. Kullanımı rahat özellikle taşıması kolay istiyorum. Benim baby maxi var çok büyük Bi yere gidemiyorum onunla
Baston bebek arabası olur dersen ben cybex gb pocket plus kullanıyorum inanılmaz memnunum.
Baston oğlumda e bebekten aldım hiç memnun kalmadım tekerlekleri sürekli sürtüğü için dokunduğum gibi elektrik çarpıyordu 😄 senin söylediğine de bakayım Bi 3 aylık şu an bebeğim uygun olur mu
Yok kuzum ya uygun olmaz. Tam oturabilmesi lazım. Biraz daha diren bunla sonra direk benim dediğimi alırsın. Yok yok bunda öyle elektiriklenme falan hiçbir şey yok. Youtube dan izle bak videolarını. İnanılmaz hafif ve katlandığında küçücük kalıyor
Evet baktım gerçekten çok güzel. Çanta gibi taşıma yönünden çok çok iyi. Çok teşekkür ederim 🌸
Travel joeell marka vardi sakın alma yolda sürürken cat diye on iki tekeri kirildi bu markada oluyormuş böyle seyler çocuk da icindeydi
Aynısını kullanıyorum gayet memnunum ilk kızımda kullandım şuan ikincide kullanıyorum. Joel Truva olarak geçiyor
Benden söylemesi gerisi size kalmış tamir ettirdigimiz yer soyle dedi amartisor var bunlarin tekerinde bir yerden geçince öne yükü bindirip amortisör mandalını kırıyor hep şikayetler bu yonde imis biz elden cikardik hemen
Şans işi ya şükür biz 4 yıldır bir aksilik yaşamadık 🙏🏻
Travel da taşıma konforu olmaz ağırdır en iyisi kabin boy almak tek elle kapat sistemi çok iyi hep pişmanlığımdır 9 aylıkken aldım kabin boy bu esnada normal bebek arabasından bastona kadar diyorum eziyet miş bebeğimde kiloluydu fıtığımda var şu arabalara verene kadar çok iyi bir kabin alınırmış diyorum
Önerebileceğin kabin boy var mı peki
E bebeğin baby plus markaları iyi bence tabi maliyet açısından fazla verebilirim diyorsanız çok çok iyi markalar var ama onlarda iyi tuzlu fiyatlarda
Pierre cardin yehoo 2 kullanıyorum kabin boy.
Maxi cosi lara
Ona bakıyorum bende yorumları iyi baston mu omu kararsız kaldım
Suny baby kabin boy bebek Arabası. Tek elle katnakiyor hafif mükemmel
Joie kullanıyordum memnundum
Kabin boy mu travel mi nasıl seninki
Traveldi resmini ekliyorum
Teşekkür ederim canım 💖
Oğlum da travel kullanmıştık hiç memnun değildim çok da kullanmadım zaten. Bu bebede Kraft'ın kabin boy bebek arabasıni aldık hem sürüşü rahat hemde katlanması vs hafif iyi ama daha kullanmak nasip olmadı:D
Travelden vaz geçtim şu an kabin boy daha kullanışlı diyorlar ona bakacam
Evet hem travel kadar ağır da değil.
Benim şu an kullandığım travel değil ama çok büyük İstanbul gibi bir yerde şahsi araban olmadığı sürece bü yere giderken çok zor oluyor hem ağır hem yer kaplıyor kabin boy almak en iyisi 😊
Evet canım kesinlikle daha rahat.
1,502,882 soru
24,538,407 cevap
360,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın