İyi bayramlar çıtırlar🍬🍭nasılsınız ne yapıyorsunuz.biz sabahın köründe kaynanamlara geldik.oturuyoruz öyle burda.arın bakalım bayramlıklarınızı.ben sanki kaynanama süslenmişim o bana bakıyor ben ona.
Bizde sabah namazdan sonra gittik yaptık kahvaltıyı eltimle yardım ettik biraz yemeğe akşama görümceler gelici
Sonra çıktık eve geldik ütü felan yaptım cumadan sonra tekrar çıkarız.
Ay ben eve çıktım sonunda bu kadar kaynana görümce görmek yeter.
Maraşlımısın kız
Hangimiz
Arkadas gelici yazmıs genelde maraşlılar öyle der ondan merak ettim :))
Yok Konyalıyım. Benim kendime has birr dilim vardır her memleketten vardır şivem konuşmam 😅
Sen yine oraya bari gitmisin bizde o bile yok kahvalti yapıyoruz kizimla
Afiyet olsun canım.valla evde oturmayı tercih ederdim.
Sende bendensin🤣🥺
İyi bayramlar canım bizde kaynanamlara gidiyoruz birazdan bende onun için süslendim😂
Teşekkür ederim.kaynanalar kapatılsın artık.😁
Tek aktivitemiz oraya gitmek
Bende kendi koyume geldim çok şükür bu sefer bizimkilerle geçiriyorum
Ne güzel.biz anca 3.günü gideriz.
Bizdede durum böyle dışarda soğuk yağış var çocuklar sıkldı:( gurbetteyiz gidecek kaynana bile yok.
Burası da öyle.birde köyde yaşıyoruz.kaynanamda aynı avluda.bari evi yzakta olaydı
en güzel süs kaynanaya yapılan süstür demiştir atalarımız hdjdklflfl
bende çok şükür kızımı uyuttum zaten annemlere gelmiştim bu bayram çok şükür gurbette değilim kaynanamla aramız yok gitmeyecem zaten kocamda burda değil gerek yok 🐸
En güzeli.bende gün sayıyorum gitmek için.farklı şehirdeyim bende
Bizim gidecek yer olmayinca avmye sarış ahshsh.
Birazdan dışarı cikcaz özel olarak birsey giymiycem muhtemelen boyle olucam
o kirler aynanin kiyafetimde gibi gözükmüş ahshsh.
Kız cıkın cocuklarla dışarı gezin bunaltma kendini.
Bu canım sikiliyooorr
Benimdeeeeeeeeee
Repliği geldi aklima
Ay inşallah 3muze de nasip olurr🥺 ben şimdi de girerim cok hevesliyim. Ama malesef eşim olumlu bakmıyor şu anlık. Ulkemize temelli tasindiktan sonra kapan diyor Rusyaa da müslümanlara kimse sıcak bakmıyor diye. Ama bu sebepler benim icin asla geçerli degil. Esim biraz da yaşımın gecmesini istiyor .
Ya rabbim eşinin içine sıcaklık versin fakat şer i hüküm olduğu içün dinlememe hakkın var. Normalde eşe itaat evet gerekir, şer i hüküm ayet olduğu için istiyorsan tesettüre girebilirsin.
Benim de eşim çarşaf giymemi istemiyor cemaati temsil ediyor diye şekilciliğe karşı yani hakk veriyorum ben de diyorum bir cemaatin kıyafeti diye giymiyorum ki sevdiğim rahat ettiğim içün tercih ediyorum hiç bir cemaatin mensubu değilim diyorum ikna olmuyor.
Yaa inşallah esin de ikna olur. Amin hocam amin eşimin de kalbine iman din sevgisi versin rabbim
İster olsun ister olmasın sürekli darlıyor fakat ferace de aldı giy diye 1 2 giydim yok çarşafın rahatlığı başka o yüzden ben aynı devam
Hee giyiyormusun ne güzel hocammm❤️
Oğlumla ben pijamalarımızla oturuyoruz. Eşim çalışıyor 5 de gelecek eve oradan Köye geçicez hiç keyfim yok bayram gibi gelmiyor 😊
Bizimki bugünde kahveye gitti.şimdide bacısına anasıyla oturuyor.eve geldim bende
İyi bayramlar. Havalar yağışlı ona rağmen çocuklar dolaşıyor. Benimde gidebileceğim tek yer eltim gul birazdan yemek yer eşimle onlara gideriz belki bir iki komşuda gezer eve döneriz.
Havalar genel olarak yağışlı hep.bende evime geldim oturuyorum otur sıkıldım artık
Nedir bu gelinlerin çektiği 😄
Burda da aynı annnem babam ablam abim yeğenlerimle görüntülü konuşma yetmedi kesmedi beni ama geleneksel koca tarafına gidiliyor işte.
Yetmiyor valla.insanın kendi memleketinde gibisi yok.kaynanamlardaydım görümceler geldi ee konuşmuyorum oturuyorum öyle sıkılıp eve geldim
çok güzel olmuşsun beybi 😍
biz de annemlerdn çıktık kaynanama geçiyoruz. suratsız kızımla günü geçiriyoruz😂
Teşekkür ederim senin güzelliğin o🌸💞
Benim bebeklerde bugün ateş yumuşar sanki durmayınca evime çıktım geri.
Bende gün sayıyorum adanaya gelmek için burda bayramlar havası bile yok
1,502,805 soru
24,537,398 cevap
360,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın