Kzlar saat 3 ten beri hastanedeydik 5 te geldik eve bu seferde bebek hasta bu ikinci kez krup oluşu hava verdiler ilaç verdiler başka ilaçlarda yazdılar geldik bu nebicim illet hastalik çok yoruldum ben artık ats öksürük nefes alamama vs bayram gunu bile hastanede olmak çok kotu bide ben size bişey sorayim doktor dolven yazmıştı ama eczane pedifen vermiş ikisi ayni dimi bide antibiyotiğimiz var
Aynıdır. Hepsi ibuprofen cinsinden.
Çocuklar için Rabbim şifalarını versin ama biliyormusun böyle giderse senin eski halin tekrarlanacak. Zor evet ama sakin kalmaya çalış ve o eşinin ağzını güzelce kapat. Kimse çocuğu hasta olsun istemez. Oğlumun ana okuluna başladğı sene ikizlerimde perişan oldu. Ad soy adda uzun. Hastanede Osmanlı hanedanı gibi seslenirlerdi. Randevular peşpeşeydi hep. Zamanla geçmedi ama azaldı. Sen iyi olmazsan çocukların hiç iyi olmaz. Uçakta nasıl önce anne maske takar,sonra çocuğa takarsa,normal hayatta öyle. Bazen ağlamaya fırsatım olmazdı. Bi yandan ağlar bi yandan yerdim. Geçiyor zaman.. Sen kendini sakin tutmaya çalış. Rabbim yardımcın olsun
Geçmiş olsun bizde öyleyiz bronsitimiz var öksürüğe ihlamur içir yaşı küçük değilse iyi geliyor nane limon veya elma portakal mandalina vs gibi meyvalari kaynat içir iyi geliyor bende bıktım havasını düzenli ver korkma benik 2 buçuk yaş kıza dolvem ve pedifen aynı anda verildi ikisini de iciriyorum ateş 40 olunca
Seni çok iyi anlıyorum 2. Çocuğum öyle benim alerjik Bir çocuk oda krup sık oluyor Rabbım uzun ömür versin şifa versin zor ama bir şekilde geçiyor öyle krup olduğunda havlama hırlama sesi duyarsınız ciğerlerden o zaman ya balkona çıkarın yada buzluğu açın kafasını oraya yaklaştırın bizede doktorumz söylemişti.. allahım tez zamanda şifa versin inşallah
1,502,653 soru
24,534,825 cevap
360,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın