Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bizim yan komşu bir kaç ay önce bir nedenden dolayı wayfi şifresini istedi tv bozulmuş İnternetsiz olmuyormuş bizde verdik sora ailecek internetimizi sömürdüler öyle ki artık hiç giremiyorduk cekmiyordu sonra şifreyi değiştirdik bu kez de üst komşumuz tv bulmuş şifreyi verir misiniz dedi bende eşime verme dedım bahane uydurup yalan söyledik ama şimdi de üzüldük veremedik diye ne yapsak bilemedik sizce vermeli miydik yada vermemekle haklı mıyız? Kendimizi kötü hissediyoruz
Parasını benim ödediğim şeyi neden başkalarına bedava kullandırayı. Üstelik güvenli değil sizden bağlandığı internetle abuk sabuk bir şey yapsa suç işlese olay size kalır
+++++++
Wifi şifresi vermek hiç doğru değil diyorlar.
Allah muhafaza suç işlese İnternet üstünden o zaman siz yanarsınız o üzüldüğünüz kişi değil.
Niye kötü hissediyorsunuz ki
En doğrusunu yapmissiniz
Millet sömuruyor hakka giriyor ondan sonra
Asla vermeyin kimseye
Ya verip kendim madur olacağıma vermem daha iyi . Eğer tek kişi girecekse telefondan baglanacaksa veririm sonuçta o İnternete para veriliyor . Ki 3 4 telefon bağlantısında internet zayıflıyor . Tek kişi girecekse ben verirdim yoksa sömürecekse vermezdim
Yan komşumuz 3 kisiydiler girdiklerinde doğru düzgün arama bile yapılmıyor o derece çekmiyor üst komşu daha kalabalık hepsi girse hiç giremeyiz
Diyeydiniz daha once verdik komsumuza bağlantı cok zayıfladı, bu yuzden yine aynindurmunyasamaknistemiyituz diye. Hemde yasal değil, evime gelene telefondan paylasiyoruz ama ev ayti bir durum
Çok haklısın valla
Bunda üzülecek bir durum yok ki herkes evine wi-fi alsın..
Bence doğruyu söyleyin verdik bağlantı zayıfladı diye siz mağdur olup ödeme yapmanız çok saçma.Zaten isteyen niye ister ki anlamadım bizde 10 katlı aparttayiz herkesin wifisi var
Söyledik aslında çekmiyor diye işte sadece tv bozulmuş onun için istiyorum falan dedi bide bizi tanımadığı halde belki 5 kere aramış bunun icin cidden bazı insanlar ne kadar yüzsüz ben asla isiyemem. Ama diğer komşuda öyle istemişti ama sonra hepsi girince cekmiyordu
Biz akrabalara veriyoz bi sorun yaşamadım gelen oldumu kulanır kalabalıkta oluruz genelde
Bende evime gelen akrabaya veriyorum zaten gidince çekmez ama eşim komşuya vermişti gerçekten hic çekmıyordu yani her ay yüklü bir miktar ödüyoruz ama hic kullanamıyoruz bizde değiştirdik
En iyisi vermemek bizim internet sınırsiz
Evine gelip oturan insana veririm ama evine gidince zaten çekmez komsularimla öyle gel git çok çok nadir yaparım internet sıkıntılı iş aslında çünkü yasaklı sitelere vs girilse suç direk size kaliyor
bende komsularimi tanımıyorum onlar da bizi tanımıyor doğru düzgün zaten taşınali 1 sene oldu ama bunu nasıl isteyebiliyorlar anlamıyorum ben hayatta istiyemem
vermeyin, vermeyin, vermeyin.
paranızla rezil olmayın. tv almayı biliyorlarsa evlerine internette bağlatsınlar
Bağlamışlar kapandı falan dedi ama ben olamasam eşim hemen verir şifreyi ben izin vermedim
parayı ödememişlerdir veya taahhüt süresi bitince yenilememişlerdir.
vermeyin kimselere, herkes enayi bulma derdinde.
bu devirde internetsiz ev kalmış mı yaa
Evet var bjzim ev😀😀
peki neden :))
Hem fiyatları çok yükseldi hemde cocuklara engel koymak zor oluyor
o açıdan mantıklı tabi :)
ben interneti elektrik gibi görüyorum artık. robot süpürge, çocuk kamerası falanda ona bağlı olunca
Evet sizde haklısınız bende robot süpürge falan yok sadece TV'ye baglanmada falan kullanıyoruz onda da bizim telefonlar yetiyo
kotali taahhtut verdik cok fazla internet kullanma limiti yok bize bile zor yetio de. biye millet sizin odediginiz interneti kullansinki . zaten cok kullaninca yavasliyor da donma monma oluo ne gerek var az yesinde herkes evine internet baglatsin okadar lazimsa
ortaklisa ofersek verirrlim dersiniz yarisini siz yarisinida biz.oduyrlim
Zaten verin kulaniyim demedi tvyi yapicam sadece dedi ama diğer komşu da öyle istemişti ve ailecek girdiler çekmedi eğer ver beraber kullanalım deseydi o zaman yok sadece bize yetiyor derdik yani isteme şekli çok tuhaf bizi doğru düzgün tanımıyor bile yeni taşındık zaten
vala inanki benim cevremde cok ar bjrinden istemekten ytaniyirum benim telefonum interneti ar ama cocuklara baglarim hemen biter ayi glemeden bi televiyon yine istemem 1yilik otuyorum oda istemeyem kimseden
Vala ben yazin komşudan istedim ama hani ver beraber ortak verelim faturayı yok dersen anlayışla karşılarım dedim verdi sağolsun onlar iki kişi sadece bizim Evde de tek benim eşim bile bağlanmaz, bende kendimi kötü hissediyorum kaç defa dedim bak ne kadar tutarsa verim sana yok dedi sağolsun ama vermeseydi saygı duyardim
Ogrenci iken karşı komsu ile ortak paylasir ortak oderdik ama simdi hem yüksek maliyetli hemde cekim gücü çok yüksek degil ben vermezdim diye düşünüyorum
Kendi internetinizi vermek yerine bir tane internet çoğaltıcı alın onun şifresini verin
Arada bir kendiniz girecekseniz fişi cekersiniz
O nedir kız ilk defa duydum 😁
Wi-fi bağlantını paylaşmak Bildiğim kadarıyla çok güvenli değil canım açıkçası eski Ben olsam Gönül rahatlığıyla paylaş derdim ben çünkü paylaşıyordum Hatta isteyen herkese ama artık bu devirde insanlara güven olmuyor Bir zahmet Herkes kendi evini internetini çeksin
Ay bide durumu anlattık yinede ısrarla istiyordu
1,503,052 soru
24,540,512 cevap
360,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın