0 oy
445 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,697 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Günaydın hanımlar, yeni haftanız hayırlı olsun, güzel olsun 

ama size kötü bir haberim var

image

durumlar çok fena 🤦🏼‍♀️

(61.5) , imdaat, helpp, s.o.s plizzzz😂

kimler beni gibi diyet diye diye açtı gözünü 😂

image

21 Cevaplar

+1 oy
önce (27,675 puan) tarafından

Ben artık planlarımı vermek üzerine değil de almamak üzerine yaptım 😅😅

önce (10,697 puan) tarafından

insülin direnci olunca baya zor oluyor. 

önce (1,046 puan) tarafından

😂😂😂 cok iyimis yaaa tarti rakam sayilara gerek yok zate😂😂 

bende ramazanda almama mantalitesini yuruttum vok kusur.  ramzan baslangici sabahi ile bu sabah arasinda -500 fark var 😂😂 almayip 500 gram da eksilmisim  artik bugun normal standart hayatima döndum

Valla bu politika beni kurtarmıyor ama mecburum geçen Ramazan üç dört kilo + ile çıkmıştım o yüzden bu Ramazan dikkat etmeye çalıştım benim için yeni bir diyet süreci başlayacak zaten ama en azından artan kilolarım olmadı çok şükür 

önce (1,046 puan) tarafından

aynen bunada sukur. 

benim esim sinek sklet. 4 kilo vererek bitirdi ramazani.  ki habire kebapvari kizartmali girin yemekleri pilav pide mide  tatli yiyerek. zalim dunya ben tavuk salata ile cigu ramazani gecirdim bi iki salata suyuna pide bandim ama zalim dunya😂😂

esim 170 boyunda 68 kilo. ramazanlarda 64 e dusuo. sonra sene boyunca alio onu yavas yavas seneye ramazana kadar yine 67 68 olur seneye ramazanda yine uc dort kilo veriri. yaşam döngusu boyle

Benim eşimde zayıf abur cubur tatlı yiyen biri ama çok kilo almıyor 80 leri benle evlendikten sonra gördü ama bu yemeğe rağmen ramazanda kilo verir hiç anlamıyorum bu haksızlığı 

-Reklam-
0 oy
önce (617 puan) tarafından

image

Az once tartıldım durumlar gercekten fena 
önce (74 puan) tarafından

Bendede aynı tartı var fakat bu yağ oranı herkeste aynı gösteriyor nedir bozuk galiba

Varım aha daha taze sjsjs 

Valla bılmıyom ona pek takılmıyom kılo onemlı basladım bughn bakalım nasıl olcak

sanki attığın fotolarda kilo yoktu ya da boyun mu çok uzun?

gerçi kimi sıkı oluyor bedeni, kiloyu göstermiyor dışarıdan 

önce (12,490 puan) tarafından

Esma bende arti +4800 bir ayda şakami bu ya

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Günaydın  Bn dünden diyet diyet demeye başladım  ama sabah başlarım do dedim başlamadan  pes  dedim 🤣

şu qn kahvaltım diyete uygun😂 gün sonu ne olur bilmiyorum 😂

Hahah  🤣🤣 sabah öyle oluyor gün sonu bozuluyor 

ay inşallah bozulmaz 😂

İnşallah  🤣

Şu japonlar  Çinliler o kadar çok yiyorlar nasıl kilo almıyorlar acaba 🤣

0 oy
önce (8,743 puan) tarafından

Ramazan da almadım ama 76 dan da inemedim 😃 benide gazlayııınnn

ben gazla çalışmıyorum ya bana başka bir yöntem lazım😂😂

önce (1,858 puan) tarafından

Ben verdim şükür 74 e indim darısı başınıza

önce (8,743 puan) tarafından

Ay darısı başıma. Başlayamıyorum bile. Aç kalınca elim ayağım titriyor. Eskiden öyle bişey yoktu çok güzel veriyordum.

0 oy
önce (2,274 puan) tarafından

ben bayramı +1 le kapattım. ramazan öncesine kıyasla hala 2 kilo daha zayıfım:)) diyete de yarın başlayayım diyorum ya bakalım hayırlısı belki de haftaya pazartesi olur

ne zaman başlıyorsun diyete

inşallah bugün, güzel diyete uygun bir kahvaltı yaptım 

1 yumurta, 3 zeytin, biraz peynir, 1 bardak kefir.

evde domates salatalık falan yoktu, bugün alırız yarın onlar da olur inşallah 😅

akşama da inşallah abartmadan yiyebilirsem gerisi gelir. benim için başlamak büyük sıkıntı 😂

benim için de devam ettirmek... yanıma ekstra bir insan gelince ipin ucu kaçıyor. yalnız yaşasam olur aslında da

benim eşim bu konuda aşırı katı, hayatımda bu kadar dirayetlibirini görmedim. evde misafirlikte dışarıda hiç farketmez, asla bozmuyor. gititği yerde yemek diyete uygun değilse ya az yiyor ya da ertesi gün telafi ediyor. bu sayede 25kilo verdi. 

maşallah maşallah

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Ben Ramazan başından beri diyetle gözümü açtım tartı ile kapattım ama hala istegime ulasamadim🥹😃

çok uzun bir süreç bu dirayetli olursak anca başarılı olabiliyoruz ama bu da zor işte😂

hedef kaçtı kaç gitti

0 oy
önce (382 puan) tarafından

Çok şükür tartım annemde tartilamadim 😂

ahahahagöz görmeyince gönül katlanır 😂

0 oy

Ayyyyy bende tartıldım aldığımı biliyordum tahmin ediyorum ama bu kadar aldığımı düşünmemiştim 🤣🤣 neyse vericez sen kaç kilo aldın totolde bakalım rekor kimde 

ben almadım aslında vermeye çalışıyordum sabit kalmışım 60-62 arasındaydım artık yeter. yaş artıkça vücut yağ depolarmış, kilo vermek zorlaşırmış. özellikle 40 tan sonra daha yağlı olurmuş vücut. 40a varmadan kilo sorununu çözmek lazım 😂

Bende en son 62 ydim Ramazan ayı boyunca ve bayramda yarınlar yokmuşcasina yedim baya almışım. Başladım bakalım önce aldiklarimi verip sonra asıl hedefe gidicem inşallah 

inşallah güzel veririz kiloları 🤗

0 oy
önce (1,132 puan) tarafından

Çocukluğu ve ergenliği hep kilolu geçiren biriydim. Üni ve sadece iki yıllık çalışma hayatımda zayıftım sadece o da açlıktan:) sonra evlilik ve gebelikler derken eski kilolarıma dönmüştüm. Yedi ay önce diyete başladım ve ramazanda diyet sürecin bitti koruma dönemindeyim. Ama gel gör ki hem şeker hem insülin direnci hem de galiba uzun süre kilolu kaldığım için öyle bir iştahım açık ki vücut bana kilo aldır diye yalvarıyor resmen. Bayramda canım sarma çekti gir çık iki üç tane yiyerek kendimi durdurmaya çalıştım ama sabah böyle bir leğen kısır yapmışım limon sıkıp sıkıp yiyordum öyle uyandım:)))) durumlar hakikaten çok fena😅

dikkat etmeliyim dediğimde bende de inanılmaz iştah açılıyor, inada biniyor sanki iş🤦🏼‍♀️

ben hiç diyet yapmadım. zaten bir dönem Allahım ne güzel dönemmiş o, yiyor yiyor kilo almıyor denilen kızdım😂😂deli gibi yerdim karnım bile şişmezdi😂😂

ama ne olduysa 30dan sonra oldu😂 

önce (1,132 puan) tarafından

İnada biniyor gerçekten halk arasında derler ya vücut kilolu yaa kilo versen bile vücut kiloyu geri almak istiyor diye:) 

Vücut tiplerine göre değişiyor işte benim de hiç öyle bir dönemin olmadı:) önceden zayıfsan şimdi orta yaş kilosu oturmuştur belki sana hep zayıf olunca kilolu gibi geliyordur. İki doğumun benim yakın aralıklarla oldu bir kaç sene 90 üstü kilo larda gezdim:) ben de eylülde 31 olucam 30 bitmeden kiloyu veriyim ilerleyen zamanlarda daha da şişme yim dedim ama inşallah kalıcı olur. Etraftan çevreden görüp çok şaşıran oluyor. Nazar değecek kesin. Yan binadan komşular gördü dün Rahime ince hastalığa mı yakalandın dediler:) Niye dedim sizin binaya birileri girip çıkıyor tanıyamadık ilk başta sonra çocuklardan tanıdık falan dedi işte sabah klaktım o rğyayı gördüm öğlen de tahmin edilen son oldu bir leğen kısır :) 

0 oy
önce (7,622 puan) tarafından

Keske o sekılde acsaydım hastanedeyım suan oglum akcıger enfeksıyonu olmus

çok geçmiş olsun, insan kıyamıyor çocuklara. inşallah çabuk atlatır. tam geçiş mevsimi, havalar bir sıcak bir soğuk herkes hasta, bu dönemi hasta olmadan atlatan yok sanırım

0 oy
önce (647 puan) tarafından

Ben 1 ay oldu tartıyı attım sabah gözünü aç tartıl wc git gel tartıl açken tartıl tokken tartıl bu ne be pisikoluzum bozulmuş apla attım kurtuldum oh 

😂😂😂 ya öyle psikolojik bir etkisi oluyor tabi

0 oy
önce (574 puan) tarafından

Bende bende bu aralar kızda emmıyor gecıkmede var dıye dıye strese gırdım 🙈ama eskisi gibi değilim ya bayramda zaten senede 2 kere dıye herseyı abartıyordum bu sene hiç canım cekmedı ustune midem almıyor artık bakalım basladık ne zamana kadar verıcez acaba 😂

0 oy
önce (3,832 puan) tarafından

Ben de almışım ama reglim diye avutuyorum kendimi bu hafta da bitsin artık sıkı bir diyet bekliyor beni

0 oy
önce (7,179 puan) tarafından

Evdeki tartışın pili yok 3 aydır ne kilo beni biliyor nede ben kiloyu biliyorum inşallah 95 gecmemisim dir😂😂

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Küçük baş tavuğa kadar inmek nekadar zamana alır 😂 zira buzağı kısmındayım 

0 oy
önce (704 puan) tarafından

Neyseki evde tartım yok 🤣🤣🤣 

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Off aynı döngü icinden artık bıktım ramazanda 69.9 gördüm derken yine 71 olmusummmm

0 oy
önce (13,039 puan) tarafından

3 günde 2 kilo aldım şaka gibi 🥹 zaten diyetteydim 10 kilo vermiştim bayram diye ara verdim bugün tekrar başladım 72.55 ile 

0 oy
önce (4,063 puan) tarafından

3 kilo almıştım ilk 15 gün 😢 anca birinden kurtuldum. Hedefim 7-9 ama hiç sanmıyorum. Gerçekten bir yaştan sonra çok zorlaşıyor. Bide yiyip yiyip kilo almayan kocan varsa hepten gıcık. Adam alıştım sahura gel yiyelim diyor gece ya 😁

0 oy
önce (24,397 puan) tarafından

Sen utanmıuor musun bacım bu kiloyla s.o.s vermeye😂

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 431 göst.
0 oy
13 cevap 1,338 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,336 göst.
0 oy