ramazandan sonra diyete başlayacağım diyerek iş yerimdeki herkesi tembihledim. kimse yemek getirmesin hepimiz diyet yapıcaz bak ona göre herkes hazır olsun dedim :)
sonra ne oldu biliyor musunuz? hepsi diyete başladı ben başlayamıyorum...
2 gündür tost yedim. bugünde canım istiyor ama utanıyorum söylemeye.. baya baya diyet yapıyorlar ya
aha da benimde .23 dakikadir ecel teri dokuom . sin 17 dakika
yine bak boyun varmış sana 60 olsa ideal olur. bana 50 ancak. ama tabi 77 de fazla :) gerçi 4 doğumla kolay da değil sende haklısın. ben iki de dağılmaya başladım
He ya . Demişin ya gardırop yüzünden kilo vermem lazım die
Bende ondan istiyorum okadar sevdiğim kıyafet varki 40 42 beden hepsi hiçbiri olmuyor. Çokta az giydim vermeye de kıyamıyorum.
ozaman pazartesi gel beraber başlayalım
Daha diyet psikolojine giremedim . Hatta oruç tutuyor gibiyim hâlâ hiçbir şey yiyesim yok.pazartesi oruca başlıcam inşallah. Bu Ramazan hem başında hem sonunda adet oldum 9 borç var🤦🏻♀️
mantıklı o da olur :)
Sen de yapıyor gibi görünüp kenarda köşede tıkın 😂
tostçu arkadaşımın kocası ;) yapamam... kız kendi kocasından tost almıyor diyet yapıyoruz diye
neyse du bakalım belki idare ederim yemeden
Kız Allah seni. Sen de bir dur de artık nefsine
Çok şükür ki bağımlı olduğum bişey yokmuş sigara, alkol gibi.. daha dümdüz boğazıma hakim olamıyorum öyle bişey olsa halim harap olurmuş....
diyet yapmak bence büyük başarı ya aşırı zor.. ama bugün olmazsa önümüzdeki pazartesi net başlayacağım.. hayatımda ilk kez yapcam bakalım. yapcam da inşallah tez vakitte başlamak nasip olur
Hayırlısı bakalım
Çok bi kilon yok. Boyun kaç
1 buçuk metre civarı aşağı yukarı.. kilom çok değil ama bu bana ait olan bi kilo değil. kıyafetlerim zor oluyor. yeni gardrop yapmaktansa kendi kiloma dönmek daha mantıklı o nedenle biraz da diyet yapmak istiyorum
evden yapıp getırebılırsın yanında yulaf tostu var hem kilo yapmaz severmısın bılmıyorum ama ben sevemedim 😂 bende diyet için tahlılı beklıyordum sonuc negatif olunca bugun basladım bakalım 😂 bebekle bırlıkte nasıl spor yapacaksam sız nasıl yapıyorsunuz evde annesı babası kardesı var bos bı odada yok çocuk uyuyuncada odada yapamam uyanır sureklı sese nasıl yaparım acaba
ben spor yapmıyorum :)) becerirsem diyet yapıcam inşallah işte... evde benim spor imkansıza yakın. 3 yaş altı 3 çocuğum var :)
çocuga bakması sorun değilde 30 yas ustune bakması laf anlatması sorun bu evde 😂
ahaahhha doğru o daha büyük sıkıntı olur :)
Hahah kurali o 😂
Bende aldım ramazanda el açması hamur işi gözleme börek derken
Bakalım atacaz allahın izniyle
Bol eksiler olsun
Bende pazartesi başladım 10 kilo vermem lazım kurbana kadar hedef koydum kendime :) kıyafetlerim olmuyor artık moralim bozuluyor kız bişey giyiyorum her tarafım çıkıyor depresyona giriyorum 3 gündür dikkat ediyorum psikolojik olarak hafifledim bile :))
hayırlı olsun inşallah istikrarla devam edet
Diyet Grubu acta hepimiz beraber başlayalım bari
nerden açayım
1,503,146 soru
24,541,560 cevap
360,549 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın