Bu ay regller iptal mi ya. Gecikme yaşayan var mı?
Oruç sonrası hormonlar mı bozuldu? yoksa kurt naneyi yedi mı?😅
Daha var günüme 😄 kurt ayazı unuttu 5 sene sonra bir ayaz daha yemek istiyor ama nasip 😄
Ayy hadi hayırlısı olsun
Valla benimki zamanından önce bile geldi 😅
Harika ya bekletmeden gelsin en sevdiğim 😅
Benimki gelmesi gereken zamanda geldi nane ihtimalini bi düşün 🤣
Ahaha ya olma ihtimali yokta insan şüpheye düşmüyor değil 😅
Bayramın 1. Günü olmayı bekliyordum dün oldum malesef 😱
Gecikmeli ama sonuç güzel 😅
ben artık takip etmiyorum. ne son tarihimi biliyorum ne olması gereken tarihi...
gebelik düşünmeyi bıraktığım günden beri artık umrumda değil :) ama bu ay olmadı galiba
Bende gebelik düşünmüyorum da şişkinlik ve göğüs hassasiyeti sinirlerimi bozuyor olup bitsin diye bekliyorum 🫠
bende onlar da olmuyor :)
Zamanında geldi benimki hatta birkaç gün erken bile :)
İnşallah gelir seninkine hemen bugün :)
Çok iyi ya 😊 Aminnn😅
İptal cünkü kurt ikinciye hamile kaldi 😂
Neee kurdun içine kurt mu düştü yani😅😅
Bu yoruma cok guldum ahahaaa
Benimki de uzun sürdü hala reglim bitmedi 😀 hirmonlarda dengesizlik var galiba 😀
Benim döngümü çalmış olabilir misiniz acaba😅😅
Valla hemen verebilirim döngünü 😄 ben Ramazan'ın başında oldum hızını alamadı arefeden önceki gün bir daha oldum. Hala devam bitse altı günlere başlıcam 😀
Evet canım 3 gün gecikti sabah test yaptım negatif di
Benimde negatif çok şükür
bende bende tek oldu saniyorum birazda test yapmaya korkuyorum korkunun ecele faydasi yok yarin test yapicam gelmezse gecen ayin 23'ünde geldi normalde erken gelir 6 gun kadar daha gelmedi hatta gecikti bakalim
Ben yaptım negatif darısı başına canım 😅
amin amin bir suprizle karşilaşmayi beklemiyorum kalbim dayanmaz yoksa 😅
ben oldum ramazanda 😎😎😎
Ramazan dan 3 gün önce oldum ilk iki gün tutamadım bu ay yok daha
bi kaza oldumuydu
Ben aksine oruç ayında tam gününde oldum. Normalde hep gecikme olur. Şimdiki adete 1 hafta kaldı bakalım ne zaman gelecek
Gecikme olmaz inşallah 🌸
Cok şükür geldi geçtiiii. Yeni temizlendim
Darısı başımıza 💖
Benim uygulamadaki günü Şaşmaz
Maşallah diyeyim
Maşallah 🩵
Kurt yediği ayazı unuttu ve şimdi de naneyi yedi😅😅😅
Neeeeeee😅
😅😅😅
Kurt o ayazı unutmadı. 2-3 sene daha unutmaz :))
Bende bendede 😅
Benim 2 gün erken bile oldu
Darısı başımıza 😊
Sapma mampa olmadi iki gündür yerimden kalkamıyorum çok sancım var ama nedense hep iltahap geliyor
Vallahi naneyi yedi kurt hemde dördüncü olarak 😀🫣 dört gözle doğumu bekliyor şafak atarsa 🫣😀
Rabbim hayirlisinj versin ben o naneyi yiyeli 30 ay oldu 4 çocuklu tımarhane dönemine hoşgeldin 🤣
Ayyy ne olur korkutma korkular içindeyim 😀 yav benim cücükler akıllılar sessizlerde bu dördüncü hamilelik çok ama çok yorucu yıpratıcı 😀🫣
Eee yaş gidiyorrr kafa yapısı çöküyor birde yeni Doğanlar diğerlerini hep aratıyor korkma korkma bişey yok bişey yok en fazla huni takacan ne olmuş yani🤣🤣🤣
1,503,121 soru
24,541,113 cevap
360,532 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın