Parke rengine uygun koltuk takımını nasıl seçerim?

0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (2,654 puan) tarafından

image

merhaba kızlar bu renk parkelere hiçbir koltuk takımı yakışmıyor gibi hisse sizce de öyle mi? 

Yani parkeleri değiştirmek istiyorum, Gümüşlükleri atmak istiyorum eşim istemiyor ben ne yapabilirim bu eve dekor ?

7 Cevaplar

+3 oy
(2,182 puan) tarafından

Yani tertemiz hiçbir kusuru olmayan parkeleri değiştirmek biraz müsriflik olur bence , insanın gözüne hoş gelmeyebiliyor ama kullanıma engel bir durum yoksa değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

(2,654 puan) tarafından

Evet ben de öyle düşünüyorum da ne bileyim ev hoş durmuyor gibi yada bu parkeye uygun dekorasyon nasıl olur bilemiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(7,082 puan) tarafından

Bence gayet güzel 

Fuzuli masraf olur 

Hiç gerek yok

0 oy
(9,715 puan) tarafından

Benim parkelerim de bu renk ben de sevmiyorum rengini o iki kapaklı dolap biraz yere ortada olmuş sanki

(2,654 puan) tarafından

Evet koyacak yer bulamadım ama kitaplık o da 

0 oy
(6,457 puan) tarafından

Ordaki beyaz dolap ne için var görevi ne ?parkeye mobilya yakışmıyor cümlesini de hayatımda İlk defa duymuş olabilirim 

0 oy
(794 puan) tarafından

Hiç parke rengine 

imagetakılmadım kızzz

0 oy
(310 puan) tarafından

Canım olay parke değil olay eşyaların. Halıların farklılığı ortada mobilyayla alakası olmayan dolap. En solsa sanırım gri renkli bir koltuk. Parkelerini değil de eşyalarını düzenleyebilirsin ya da değiştirebilirsin

0 oy
(2,121 puan) tarafından

Kitaplık çok bozmuş evin duzenini ortada tuhaf olmuş ev karmaşık duruyo . Parkelerini değiştirme israf olur ben halılarını uyumsuz buldum mavi falan var  değişik olmuş hiç uymamış birbirine 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Parke rengi ile uyumlu koltuk takımı nasıl seçilir?
Parke rengi ile uyumlu koltuk seçerken parkenin alt tonuna dikkat edilmelidir. Eğer parkeleriniz soğuk gri veya beyaz tonlarındaysa antrasit, füme veya mavi tonları; sıcak ahşap tonlarındaysa krem, vizon, toprak tonları veya yeşil gibi doğal renkler estetik bir bütünlük sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eski moda gümüşlükler ev dekorasyonunda nasıl değerlendirilir?
Eski gümüşlükleri atmak yerine onları modernleştirmek için boyama yöntemini kullanabilirsiniz. Mat siyah, beyaz veya antrasit renklere boyayarak, cam raflarına modern led aydınlatmalar ekleyerek veya sadece iç kısmını duvar kağıdıyla kaplayarak salonunuzda dekoratif bir köşe haline getirebilirsiniz.
Parkeleri değiştirmeden salonun havası nasıl değiştirilir?
Parkeleri değiştirmeden salonun enerjisini değiştirmek için büyük boyutlu alan halıları kullanabilirsiniz. Parkenin büyük bir kısmını kapatan açık renkli bir halı, parke renginin mobilyalar üzerindeki etkisini nötrlerken, duvarlarda yapacağınız aydınlatma değişiklikleri veya açık renkli perde seçimleri mekanı daha ferah gösterir.
Koyu renk parkelere hangi renk dekorasyon objeleri yakışır?
Koyu renk parkelerle kontrast oluşturmak için dekorasyonda metalik aksesuarlar, cam detaylar ve açık renkli tekstil ürünleri tercih edilmelidir. Özellikle altın veya pirinç detaylı aydınlatmalar, aynalar ve krem rengi kırlentler, koyu zemin üzerindeki ağır havayı kırarak daha modern bir görünüm kazandırır.
Ev dekorasyonunda parke ve mobilya uyumu neden önemlidir?
Parke ve mobilya uyumu, evdeki görsel dengenin ve ferahlık hissinin temelini oluşturur. Yanlış renk eşleşmeleri mekanın olduğundan küçük, karmaşık veya boğucu görünmesine neden olabilir; bu nedenle zemin ve mobilya arasında en az iki tonluk bir kontrast farkı bırakmak dekorasyonda derinlik algısı yaratır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 388 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 314 göst.
21 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 515 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nane.Limon (13,568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,069 soru

24,614,471 cevap

364,253 kullanıcı

...