Sınıf gurubuna tütün kullanımıyla ilgili atılan rehberlik videosu hakkında benim çenemi tutamayis🤣🤣🤣
Yani yanlış anlama da gerçekten çok cahilsin sen daha bir sigaranın tütün kullanımının ne kadar kötü ve yanlış olduğunu kabul etmiyorken senin gibi bir sorumsuz insan senin gibi böyle şeyleri küçümseyen bir insanın çocuğu en iyi yere gelse de ne olacak yarın olacak uyuşturucuyu kullanacak ondan sonra sen sağ ben selamet Bir de utanmadan içen de ölüyor içmeyen de ölüyor yazmışsın sen madde destek sağlasan çocuk gider o paraya kakain alır içer
Dilan Polat da enerji diyordu
Siz ani çıkışlarına alışık olabilirsiniz. Ama bu ani çıkıştan çok hakaret etme gibi uslübü olmayan bir konuşmaydı demekki ben ya da post sahibi alışkın değil. Ayrıca kim neden bu üslüba alışkın olsun ki. @Fatiyme
Onun enerjisi paraydi onu örnek al demedimya ben sana🤣parasız sade ve normal bir enerjiden bahsediyorum mutluluk olan mesela basit bir çikolata eğlenceli bir müzik ufak bir yürüyüş bir kactane kaliteli ve doğru arkadaş bunlarda mutluluk verir Kara para akla demedim🤣
@Hayhak sus söylediği lafı yut mu dedim sanki. Ama başka konudan vurmasına gerek yok. Konu üzerinden tartışabilir. Bana yapsa ben öyle yapardım şahsen.
@Fatiyme burda nekadar süredir vardır bilmiyorum ama bazı insanlari önce geçmişte verdiği yorumlardan analiz eder sonra gerekeni söylerim evet belki eşinden vurmam yanlış ama bazı insanlara anladığı dilden konuşmak gerekli yoksa başa çıkamazsın o beni anneligimle evlatlarimla vurdu ama ben onu öyle vurmam bir annnenin ne zorluklarla evlat buyuttugunu en iyi kendimden bilirim çünkü
Bence yerinde bir davranış olmamış yada bu tarz şeyleri ben çok ciddiye alıyorum
Yok aslında konunun yukarı kısmı çok farklı mesajlaşma var öğretmenle gurupta hem bu tütün olayı hemde para konusunda sıkıntı yaşandı öğretmen velilere bişey dediği zaman cimere şikayette bulunuyorlar kadınlada benim aramda ciddi bir samimiyet var videoyu anlamayan velilerimiz oldu konu cooook uzadı ogretmende tekrar videoyu attı bende konu kapansin diye altına onu yazdım bilerek yani bilinçli yapılmış bişey bir çok Veli videonun içeriğini anlamayip gurupta siz bizim cebimize de mi karisir oldunuz tarzı konuşmalarda bulundu o yüzden anlaşmalı yazılmış bir durum 😊yoksa tütün olayını hafife alacak biri degilim
Devrim öğretmen de tütün kullananlar arasında galiba:D
İçmiyor bildiğim kadariyla
1,503,275 soru
24,543,486 cevap
360,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın