Hayirli aksamlar kizlar napiyosunuz nasilsiniz gununuz nasil gecti aksam sohbeti postu bu sefer de benden olsun
Ben sabahtan beri kosturmayla geciyo oglene kadar sakir sakir yagmur yagdi masaAllah ogleden sonra cikabildim ehliyetimin tarihi bitmis yeniletmek gerekiyomus hic kullanmadan eskittim ehliyeti helal olsun bana bi de buna uzuldum 18 yasindayken buyuk heveslerle aldigim ehliyet cuzdanda curudu bekarken babam kullandirtmadi evlenincede yoktu zaten araba esime kalsa napcan diyo annemde emegin bosa gitmesin yenilet dursun diyo dun gittim doktor yoktu bugun gittim gozlerin cok ilerlemis bu sekilde veremem goz doktoruna muayene ol o verecek raporunu dedi yeniletme icin saglik rapaoru var ya onu vermedi esim geldi konustuk Allahtan aile hekimi yonlendirince devlet hastanesinde randevu bulabildik yarina ona gitcem
Bi yandan da nufus mudurlugunden randevu almak icin ugrastim o gunde esim yok ehliyetin son kullanma tarihi 8 nisan yetismiyo diye kendim gitcem hic bilmedigim bi yer napcam bilmiyorum babami aradim kardesim gelebilir mi diye 2 kisi bakkal isletiyolar o da mal gelir bisey olur gonderemem dedi ona da uzuldum tamam mecbur degiller kac yasinda kadinim kendim yapmam gerekiyo da kirk yilin basi bisey istedim yok deyince zoruma gitti neyse herkes kendince hakli aman ne bos seyler yasiyorum bugun ya bosverin beni
Esim geceye gitti cocugu da oglen uyutmamistim yatirdim simdi bende yatarim birazdan napiyim siz napiyosunuz nasilsiniz
Büyükşehir de mi yaşıyorsunuz
Orta diyebilirim yok kiz benim alinganligim ustumde ondan bi de bu zamana kadar hic minnet etmedim ben kimseye ilk defa boyle bisey istedim reddedilince uzuldum aslinda gozlerime uzuldum o da ustune geldi bi de hamilelik olunca 😌
En fazla çocuğunu bir kaç saatliğine birine bırakabilirsin. Diğer türlü kendin de gider halledersin, ne var bunda 🌸
Cocugu birakabilecegim kimse yok onunla gitmek zorundayim bi de hamileyim ve top gibiyim karnim burnuma degecek bu halde hic bilmedigim bi yere yurumek istemedim cocukda dayanamayabilir kestiremiyorum heritadan baktigim kadariyla yarim saat falan yurume mesafesi yok bi sekilde is basa dustu mu hallederim tabiki ilk defa bisey isteyip olumsuz cevap alinca zoruma gitti galiba kayinbabama soylesem sabahtan gelir mesela da surda yakinimda babamla karsim olup onlari uzak yerden cagirmak da ustemiyorum aslinda ben gozlerime uzuldum hamilelik duygusalligiyla ustune boyle olunca alinganlik yaptim yoksa kimseye minnet etmem zaten 😌
Kız gözlerine niye üzüldün ☺️ Göz numaran yükselir önce, belli bir zaman sonra da duraksar. Bundan sonra 2 çocuklusun. Her şeyi tek yapmayı bilmen lazım. Çocuk için de ufak boy puset al yanına, oldu.
Kadin duvarq yaslan harfleri soyle dedi ben yonleri soylesem olur mu dedim en ustteki koca koca harflerden baska okuyamadim en az 2 bucuk 3 olmus gozlerin dedi bu zamana kadar nasil hayatina devam ettin sen dedi yakin takibimi de yaptigi icin gecmisimi biliyo siddetli bas agrilarim vardi muhtemelen bas agrinda bu yuzden dedi sabahlara kadar tv isiginda ders calistigim gunler aklima geldi oyle uzuldum mahfetmisim gozlerimi iste haritadan baktim uzak ama duz yoldan kolay gibi erken cikip cocugu da hayvanli bisikleti var ona koycam artik dinlene dinlene haritadan takip ederek halletcem isimi insaAllah 🤲
Bazen insanın tek kalması gerekıyor her zmn herkes yanımızda olmuyor ben gurbetteyım kımse yok eşimde işten pek izin alamıyor herseye koşan ben oluyorum alıştım ogrendım :)
Bu siteye girince internet asırı kotu oluyor cekmıyo sayfa yenılenmıyor kaç kez yenıledım olmadı cıkıp gırdım olmadı netimi açtım olmadı şimdi 3G geçtim yine aynı insta baska yerler hepsıne rahat gırıyo bı burası cekmıyor yorum yarım saate dusuyor
Evet tek kalmak gerekiyo gercekten kiz yok bu zamana kadar hic ne kendi ailemden ne esimin ailesinden boyle bisey istemedim kendi isimizi kendimiz gorduk hep esimle simdi tarih gelmis catmis islemler uzadi biri karnimda biri yanimda zorlancam yani onun icin istedim agzimin payini da aldim 🤭
Of evet ya bende internet cekmiyo saniyorum
Kaç yılında aldınki ehliyeti
2016 da
Benimde değiştirmemmi lazım ozamn ben daha önce aldım 2010
Arkasinda yaziyodur baksana esim benden once almis onunki 2029a kadar vakti var gorunuyo
Bakayım bi
bende bugun kızıma 2.doz menenjit aşısını yaptırdım aksama kadar bısey yoktuu takı uyumasına yarım saat yakın bacak agrısı basladı dokundurtmuyor yere yatırsam aglıyor 🤦 ne zaman geçer agrısı agrı kesıcı 4 saat oncesınden vermıstım yatırırkende agrı kesıcı fitil verdım ne zamn bitecek bu aşılar 🥺
Bacim 2 gun surer en fazla daha da uzarsa acile goturmen gerekir zaten Rabbim ugratmasin 4 yas asisi son canim ondan sonrasini okulda yapiyolar 1 2 tane o da zaten
Cok gecmis olsun minige
teşekkur ederız canım önceki aşılarda bu kadar olmamıstı ilk menenjıtte böyle cok etkı etmemıstı bakalım şimdi uyudu gecer inşallah sabaha kadar daha 7 ayda sankı 9. aydan sonra 13.ay aşıları oluyor dıye bılıyorum ama yanlışmı bılıyorumkı
9 12 24 48 aylarda oluyo 9 ay asisi kampanya asisi 12inci aydaki asinin on dozu yaptirmak zorunda degilsin ama bence yaptir cunku kkk asisi yapilacak neden boyle bi kampanya yapildi biliyo musun son donemlerde ulkeye cok fazla goc yapildi ya yurt disindan asisiz cocuklarin gecirdigi hastaliklarla kizamik kizamikcik kabakulak gibi hastaliklarda salgin cikti o yuzden onlem almak icin 9 uncu ayda da asi cikardilar benim oglumun yumurta hassasiyeti vardi mesela o asinin icinde yumurta embriyosu vardi sanirim o yuzden saglik ocagi yapmadi hastane ortaminda gozetim altinds yapilmali kampanya asisi bu yaptirma istersen dedi ben sehir hastanesine goturdum gozlem odasinda yaptirdim 4 saat bekledim cok sukur bisey olmadi da ciktik geldik ama yaptirmasam da Allah korusun o surecte biyerden bi hastalik kapsaydi Allah korusun
Allah korusun ya aşılarını hep yaptırıyoruz zaten onlar iyi olsunlarda 2 gun aglasalar bısey olmaz ya
Hıc ıyı deılım ya kapalı bebek arabasının altına sepet kısmına kedi yavrulamıs onlarda orda ölmüş belkı 3aydır kullanmıyoruz bır haftadır kapıdan kötü kokular geliyor du dun kapının onunu yıkadım yine kokuyo evın ıcıne kadar koktu heralde dedım arabaya kedi çiş yaptı cunku kapalı gırdıgı yere elim zor gırıyodu ya hıc aklıma gelmezdi yıkamak ıcın balkona cıkardım dahada koktu acamadım esımı bekledim o kestı sepetı attı öyle ama ne koku cıkıyo aklımdan nede o yavruların oraya nasıl gırdıgı 😔
Ah canim benimmmm cok uzuldum hic mi ses cikarmamislar yazik belkide gidiler cikamadilar ondan öldüler
Yok hıc ses gelmedı gelse duyarım zaten kapı yatak odasına cok yakın bıde aşşagı katttakıler hep kapıları acık bıraktı mama verdiler kedileri ıcerıye alıstırdı gırıp cıkıyolardı ama hıc mıyavlamadı annem de dedı annesı ölmus tur yoksa mutlaka agzıyla alırdı onları yada beklerdı orda dedı ama hıc kapıya gelmedı
Eceli yetmis demekki yavrucaklarin yoksa sesini duyar yardim ederdin tuh ya cok uzuldum
Bende üzüldüm yavruların sesı bıle gelmedi ya bıde apartman dakılerde dıymamıs ben duymasam bırı mutlaka onların sesını duyardı kendımıde suçluyorum ama aklıma gelmez ya da once araba acıktı ıcıne yattılar yatmasınlar dıye kapattım ya bıde 😔
Yok canim vadesi dolana sen ne yapabilcen o takdiri ilahi sen kendini suclama gorsen eminim ilgilenirdin kimin vicdani olmasine el verir sende yapmazdin tabiki kendini suclama
Ehliyetini sakın yakma bir gun zorlanırsın ama mutlaka yenilet.
Nerde yaşadığını merak ettim çocuğun küçükse tek başına gitmek zor olacak otobüs dolmuş.
Böyle zamanlarda bende eşime muhtacım bu sebeple bir iki ay içinde en kısa zamanda kursa yazılacağım.
Eger yakarsam zaten yeniden ehliyet alacak ne vaktim var ne de kafam o defterde orda kapanir ankara etimesguttayim ben yani soyle cocuk olmasa yurunur de otobus dolmjsta kullanilir gidilir bi sekilde ama oglumu araba tutuyo ayni mesafede hastane var oraya giderken bile seker veriyorum bulanmasin diye otobus imkansiz yani 2 dk binse kusar kesin bi de hamileyim kendim zayif oldugum icin de cok zorlaniyorum karnim haftama gore buyuk evin icinde bi is yaparken bile dinlenerek yapiyorum en az 25 30 dk yurumem lazim yani esim bu yuzden tek basima gitmemi istemiyo babami csgiralim dedi kayinbabam icin onlar sehir icine uzak mesafede oturuyolar sayet durumu anlatsam 5 dkda gelir halleder isimi ama babamin dukkani daha yakin bu kadar yakinimda o varken kayinbabama da bisey soylemek istemiyorum dogumumda annem beni yalniz birakti ilk evlendigim 2 yil boyunca cok yakin olmalarina ramen benim ailemden kimse gelip gitmedi hala da oyle annem kardeslerim gelse bile babam binde bir gelir bin de bir arar biz gitsek sohbet etmez buz gibi duvar gibi bi adam yani esimin ailesi ne kadar iyi olsa da laf vermek istemiyorum bu zamana kadar da kimseye minnet etmedim bi yolunu bulup kendim gitcem en kotu ihtimalle taksiye biner giderim param rezil olsun bu da bana ders olsun
Allah yardımcın olsun canım oğlunun bulantısı için yara bandı denedin mi hiç? Hamilelikte bana faydası olmuştu araba tutuyordu çapraz bir sekildr göbek deliğine iki adet yara bandını yapıştırıyorsun. Aileden yana bir bağlılık olmamış ama anladığım kadarıyla eşinin ailesi dsha yakın size. Bende olsam allahu alrm senin gibi yapar kendim gider gelirdim. Sen zaten teklif etmişsin onlar kabul etmemiş üstüne birde hamileymişsin. İnşallah hızlıca kazasız belasız halledersin işlerini
Ay her seferinde deneyim diyorum unutuyorum onu bu sefer insaAllah unutmam
Ailem aslinda baglilar ama aileyi ayakta tutan kisi annemdir ben evlendikten 3 ay sonra ananemi 1 yil gecmeden de dedemi kaybettik benim dugun donemimde de annemi kardesleri yalniz biraktilar baska sorunlar oldu ailesiyle ilgili o yuzden o denemde annem bi buhran yasiyodu yinede hakkini yiyemem hemen hergun aradi 5 dk olsun konustuk destegi olmadiysa da ihmalde etti diyemem Allah icin ama babam hep boyledir ben kendimi bildim bileli tek yaptigi aktivite film izlemek kimseyle konusmaz soru sorsan cevap vermez evin yapilacak bi isi varsa yapar calisir bu kadar yemek yer namaz kilar film izler baska hic bisey yok esim bayram kandil hic atlamaz arar sorar cogu zaman acmaz bile telefpnu geri de donmez biri sorunca da gormedim unuttum der cikar hep boyle onceligi de kendi menfaatidir acikcasi herseyi annemin soylemesiyle yapar kardeslerimle biz birbirimize cok bagliyiz mesela simdi annemde biraz toparlandi bu seferki hamileligimde cok iyi geldi anneme ama babam boyle esimin ailesi hepsi birbirine bagli Allah icin iyi insanlarda suan iyiyiz ama ilerde belki ters duscez benim ailem kotu de olsa neden onlara o firsati vereyim ki her sikintina biz kostuk deme firsati neden olsun hic olmadi taksiye biner yine giderim ama bu isi yalan sokmadan esime nasil aciklarim bilmiyorum bi yolunu bulurum Allahin izniyle
İyiyim kuzum oğlanı uyuttum eşimle birlikte oturuyoruz uykum yok telefonla takılıyorum
Gec oldi abla yatsaydin ya
3 gündür taziyeye gidiyoruz iki yan binada hem köylü hem sitede şehit vardı onun okuması vardı üzgünüz ya ilk defa yakınımda denk geldim çok sarstı bizi
Akşam uykusu için oğlumu sallıyorum bacım 🥹 saat 8
1,504,010 soru
24,555,936 cevap
361,179 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın