https://www.instagram.com/reel/DWpVpLVgkzq/?igsh=MXE2MnEzdDJuamVoeA==
Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sen bunun devamını görmedin galiba atayım sansürsüz
https://www.instagram.com/reel/DWpV7_NCKWz/?igsh=cnlqOG16ZWh6NGln
Çok kötü ya iğrenç hatta katlanamadım izlemeye
Birde İlk kez oldu diyor yakalanmasa belki devamı gelecekti
Video kaldırılmışta farkı ne her yerde olan videoadan
İnstagram yok giremedim. Rabbim kimseye bu imtihanı yaşatmasın inşallah
Mervexbb - yok canım kaldırılmadı bir daha dene istersen
Ben hiçbir komşumu eve almam kabul etmem kendim de asla gitmem kiradayiz çok parkta görüyorum hiç tanımadığım kadın gel bize bigün kahveye evin nerde ay bende uğrarım sana belki gibisinden derler kesinlikle yüzlerine hayır kabul etmiyorum diyorum dışarıda böyle karşılaşırsak sohbet muhabbet ederiz ama eve kabul edemem diyorum çokta iyi yapıyorum kimseye güvenim yok kuzenlerim dahi olsa boşuna dememişler babana bile güvenmeyeceksin
Bende aynıyım 5 senedir şu binadayım
Kimseye gitmiyorum kimseyide kabul etmiyorum
Ben bana yetiyorum
Gel kahve içelim cümlesine ayrı bi gıcık oluyoruö
Herkes evinde içsin ne içiyorsa
Bende yani sadece bu aldatma olayi için demiyorum herşey için olabilr kimseye güvenim yok asla herkes heran herşey yapabilir
Dün izlerken çok kötü oldum Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin aldatan adam da evli aldatan kadın da ve bunların çocukları var hangi akla hizmet azgınlıktan rahatlıktan hep bunlar komşunun kocasıyla birşeyler yaşamak birde bidaha olmuyacak diyo yok birdaha olsun orsbu yazık değil mi kocana çocuklarına kocası da garibim hicbiseyden haberi yok düşünseniz ya kocasını arıyor karın karşı komşunun yatak odasından çıktı adam beyninden vurulmuşa döner 5 dakikalık zevk bak insanın başına neler açıyormuş canlı örneği
ay bende bu sabah izledim bunu sabah 7 gibi uyanmistim . resmen iliklerime kadar hissettim kadinin o sinirpen panikten nefes nefese kalisini zor konustugunu belki uc dort kere izledim vok etkiledi gercekten benide
Azmışlar bacım yan komşu nedir ya artık evime bırak kahveyi kimseyi çay içmeye bile almam srsfz kocası nasıl kaçıyor ama
Sonra kadın cinayeti diyorlar vallahi ben eşimi gebertirim yani bir kadın olarak
aynen bide aldatilan kadin bile yani o anki sinirle bir anlik cinnetle kadinida kicasinaida kateldecek sandim ilk izlerken videoyu
Allah'ın sopası yoktur diyorum
Kul görmez ama Allah görür
Eden yaptığını biryere kadar saklar biiznillah
Allah şaşırtmasın diyelim
Aman Allah ım izlerken çok kötü oldum.
Her iki taraf için de çok kötü bir durum. Birisi haketmis diğeri haketmemis sadece
İzlerken benim içim rahatladı ama neden dayağı tek taraf yedi 🙄 kocasını o şekilde dövmesi gerekirdi bence
Koca direk evden kaçmış
Bu videoyla mahkemede kocası donsuz kalınca dayağın hasını görür zaten
Elllerine sağlık kadının. Or.. kadın evde yok ne işi var orada birde diyor birdefa oldu daha olmayacak. Keşke o kocasının hallederken çekseler içimizin yağları erir. Erkekse olmasa o kadın oraya giremez.
Haberlerde izledim bı güzel dövup kocasını aramisneline sağlık o hemcinsimin bide utanmaz diyo kocamı arama öldürür beni böyle pislikleri yüzünü saklamadan aynısını yapican az bile
Bizim ülkede kadın olmak zor bende gittim devlete sonuç hiç değişmedi çocuklarımi kaçırdı polis bana abla sakin ol oda babası dedi tanımıyorlar vahsimi degilmi bilmiyorlar eğer böyle olmasa eminim çoğu kadın yuvasında Durmaz ama mecbur kalıp dönüyor napicak gidecek kapı yok baba yok çocukları için kendimizi feda ediyoruz hiç acımam böyle or.... Kimsede kusura bakmasin
Kuranda zinaya 100 değnek cezası vardır. Recm yoktur. Okumadan hükum sürmeyin. Hadisi şeriflerde vardır recm. Hadisi şerifler peygamber efendimizden 200 yıl sonra rivaletlere dayanılarak yazılmıştır. Aldatmak aldatılmak asla ama asla kabul etmeyeceğim bir şeydir. Ama ben ne Allahımın ne de efendimizin bu şekilde bir ceza vereceğini düşünmüyorum. Kuranda yazmıyor. Hadisi şeriflerin de gerçeklik payı yok malesef. İnsanın aklı fikri var Allah bize boşuna vermemiş bunu. Düşünelim diye vermiş. Allah sizce o kadar acımasız mı ya da efendimiz. Taşlayarak öldürme nedir. Ayrıca dinimizde birini öldürmek de yasak konu ne olursa olsun. Onda da hukuken karae veriliyor. İdam gibi.
Bekarlar için 100 sopa cezası (Nuh süresinde )geçiyor hadislerde ise evli olan için taşla öldürme ve 4 şahit bide itiraf etmesi olarak geçiyor bunları bilmek önemli değil burdaki konuda uygulamak önemli kimse gitsin katil olsun demiyoruz ki bizde
Evet bekarlara 100 değnek. Evli kadına recm
Hadislerin gerçeklik payı yok diyorsan . Tartışmayı uzatmaya gerek yok herkes inandığı üzere yaşasın
Malesef öyle gülüm 🤔
Her türlü pisliği ahlaksızlığı yaparken kocalarının varlıklarını unutup yakalanınca eşim duymasın ay bunu yapan kadın ya da erkek hepsinin Allah belasını versin yalnız kadına takıldım sadece kadına yüklenmiş o sırada kocanla ikisinin kafasına birbirine sürter kıvılcım çıkartırım
Haberde adam kaçmış diye verdi Tv'de akşam
Vallahi hiçbirinizi böyle bir şeyle sınamasın ben kaldıracak bir şey değil o evde dursan duramazsın yatak odandan çıkmış arsız pislikler Ay ne denir bilmiyorum Allah yardımcısı olsun
Akşam eşim ve kayınpederimle izledik oh iyi yapmış dedim tek sorun ettiğim kısım kadın sonunda çocuklarını alıp sığınma evine gitti demiş haberde ben olsam adamı evden atar evimde kalırdım
Ama şöyle de düşünmek lazım o evi gördükçe midesi bulanırdı onlar aklına gelirdi. Demek ki gidecek başka yeri de yokmuş ki sığınma evine gitmiş Allah'tan mesleği varmış kadının
Ya kadının sığınma evinde olması fikri bana çok üzücü geldi. Açıkçası o yüzden öyle bir yorum yaptım taşınsam bile o evdeki her şeyi yakıp yıkıp ondan sonra kendi eşyalarım ile taşınırdım sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın tabi
Bana da o kısmı üzücü geldi ama şöyle düşündüm daha boşanma davası açmış muhtemelen kanıtları da var tüm Türkiye biliyor evi kendi üzerlerine ise kadına kalır yüklü de bir tazminat alır şimdilik sıgınma evindedir herhalde
Hem o kadını ve birlikte olan kocasını evire cevire bir güzel döverdim
Neden bir tek o kadın dövülüyor?
Koca kaçmış evden
Allah'ım ıslah etsin burda her ikisinde de suç var kapıyı kadın acmadiya kocası açtı insan evine alan kişiyi bile iyi seçmeli
Allah korusun kinadigin yerden imtihan olurmus insan o yuzden bisey soylemeye cekiniyorum ama ibreti alem olsun diye ikisini de ciril ciplak soyup kadini meydana salcan herkes bi suratina tükürecek o adami da ormana atacaksin ki ayilar da onun hakkindan gelsin
haberi izlerken ben utandım.Allah islah etsin.Kadinin düşmanı yine kadın diye boşa demiyorlar
Kadının kocası öğrenince ne yaptı acaba
Kocam duyarsa beni öldürür diyen kadın şimdi ne yapıyor acaba ben onu merak ediyorum.
bana biraz sıkıntılı geldi bu durum ya.
bir kısım bunlar karı koca milleti böyle duruma düşürüyorlar falan yazmışlar.
belki de o kadının gerçekten suçu yok.
ha olay doğruysa kadını niye döversin sen önce evdeki horozunu bağlayacan
Yorumunuzu görmeden bende aynı şeyi yazdım bilmiyorum ama kafama oturmayan çok şey var kurgu değil ama başka bişey var bu olayın içinde
Bu haberi bende gördüm ama devamı yok yalan bence
Öyle olsa da mantık hatası var çünkü kadın kendisi bir kere oldu ,bir daha yapmayacağım, aramızda halledelim eşime duyurmayın gibi şeyler söylüyor
Evet kadın bişey yapmasa kumbas kurulsa öyle konuşmazdı . Demek oda yemiş bir haltlar
Bende az önce izledim yaa Allah belalarını versin 🤲
Bende bugün gördüm bu videoyu kadının ellerine saglık ama onun için çok üzücü bir durum Allah o kadına ve çocuklarına yardım etsin.
Her türlü pisliği yapıp sonra kocası aklına geliyor. Benimde cok iyi tanıdığım biri böyle ama kanitim yok olsa kadına söylemek isterdim, hâlâ arsızca evine girip çıkıyor utanmadan kadını parçalamak istiyorum ama elimde kanıt yok o masum ben suçlu olurum kocasından çocuğundan utanmıyor haberi izlerken aklıma geldi deli oldum.
1,509,784 soru
24,635,725 cevap
365,454 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın