Bebek hediyesi için çanta ve hediye içeriği nasıl olmalı?

0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (741 puan) tarafından

Kızlar eşimin kuzeni doğum yaptı bi tane kızı oldu.Bu çantalar çok hoşuma gitti ama seçemiyorum çok çeşit var. Bir de alt üst takım, bi elbise ve 500 TL koyayım diyorum çantanın içine bu ay sıkışığız miktar olarak bu kadar koyabilirim az mı sizce

image

image

📊 Tek Seçim
85.3% (29 oy)
14.7% (5 oy)

12 Cevaplar

0 oy
(5,836 puan) tarafından

Kesinlikle Tavşanlı 🥰 bence gayet yeterli düşündüğünüz hediyelikler 

(741 puan) tarafından

Dimi daha tatlı duruyo kararsız kalmıştım eşim de alltaki olsun deyince teşekkür ederim 😊 

(5,836 puan) tarafından

Ötekinde mavi ağırlıklı kız için yapılmış ama şimdi yeni doğan bebeğe olmaz o renkler. Güle güle kullansın rica ederim 🥰

(741 puan) tarafından

Hımmm doğru inşallah beğenir bakalım ben çok beğendim şimdiden 🥰

-Reklam-
0 oy
(32,015 puan) tarafından

Kuzen için yeterli bence biz kardeşlerden görmedik o kadar şey 

(741 puan) tarafından

En yakınlarımızdan fazla beklentiye girdiğimiz için hayal kırıklığına uğruyoruz işte maalesef. İlk çocuğu olduğu için ailesi yeterince şey almıştır benimki yeterli olur mu diye sorayım dedim teşekkür ederim 😊 

(32,015 puan) tarafından

Ben hiç girmedim olmayacağını biliyordum zaten sıkıntı yok 

(741 puan) tarafından
+1

Sağlık olsun boşver sonradan lafını yapacaklarına yapmasınlar daha iyi zaten 

0 oy
(3,199 puan) tarafından

Tavşanlı çok güzel 😍

Hediyelerin de var  gayet yeterli 

(741 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊 🫠 

0 oy
(9,332 puan) tarafından

İkisi de güzel ama tavşanlı herkes de var o yüzden kelebek olan diyorum

(741 puan) tarafından

Onu da beğenmiştim :) Tavşanlı daha tatlı sanırım çoğunluk öyle teşekkür ederim 😊

0 oy
(187,531 puan) tarafından

kiz bu anne bebek cantasi degil krese gidenler kullaniyo suan yeni dogan bebek bu cantayi napsin 

(741 puan) tarafından

Ben de anne için değil bebek için alıyorum zaten  yaşına gelince kullanıcak 😂 oğlum 2 yaşından beri kullanıyo mesela kreşe de gitmiyor parka giderken suyunu yiyeceğini koyuyorum 

(187,531 puan) tarafından

yenidogan bebek buyuyup parka gidene kadar 1bucuk 2 sene gecer o zamanada bunun modasi gecer kullanilmaz hani suan icin gerekli bisi almak daha makul olur

(741 puan) tarafından

Valla şu tatlı şeylerin modası geçmez bence ya kıyafet değil ki. Bir de ilk çocukları olduğu için şuan ihtiyacı olan her şeyi var farklı olsun dedim

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Bence zarfın içine 1000 lira koy ver. 

(741 puan) tarafından

Miktarı az bulabilir belki ne bilim direkt para vermek te istemedim ayıp olur diye 

0 oy
(2,909 puan) tarafından

Tavşanlı bence yeterli gayete canım düşünmek önemli :)) 

(741 puan) tarafından

Orası öyle canım benim çok hoşuma gidiyor bu çantalar görünce alim dedim kullanışlı olur en azından 

(2,909 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım güle güle kullansın :) 

(741 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah beğenirler 🥰

(2,909 puan) tarafından

Ne demek canım İnşAllah 🥰 

0 oy
(2,768 puan) tarafından

Bence Tavşanlı güzel bu çantalar iyi oluyor o yüzden güzel düşünmüşsün

(741 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊 🫠 

0 oy
(1,657 puan) tarafından

Tavsanli cok tatli bence yeterli durumun neye el veriyosa oyle yapman daha iyi 

(741 puan) tarafından

Bu ay sıkışığız biraz böyle düşündüm ben de .Tavşanlıyı oy birliğiyle alıyorum teşekkür ederim 😊 🥰

0 oy
(34,565 puan) tarafından

Gayet ideal hediyelikler kafi

0 oy
tarafından

Bence içine bir takım kıyafette koyma. O bile vardır. Ya bebek bezi yada eğitici oyuncak, yada para miktarını arttır kıyafet yerine. Ama oldukça yeterli düşünmüşsün. Tebrikler

0 oy
(691 puan) tarafından

Tavşanlı canım yeterli durumunu zorlama 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yeni doğan bebek hediyesi için çanta seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Bebek bakım çantası seçerken en önemli detaylar çantanın hafif olması, kolay temizlenebilir kumaştan üretilmesi ve çok sayıda bölmeye sahip olmasıdır. İçine biberon, bez ve yedek kıyafet gibi eşyaların rahatça sığabileceği geniş iç hacimli modelleri tercih etmek, annenin günlük hayatta işini oldukça kolaylaştırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebek hediyesi olarak ne kadar nakit para koymak uygun olur?
Bebek hediyesi olarak nakit miktarını belirlerken kendi bütçenizi ve yakınlık derecenizi esas almalısınız. 500 TL gibi bir rakam, yanına ekleyeceğiniz elbise ve alt üst takımı gibi düşünceli hediyelerle birleştiğinde oldukça şık ve yeterli bir hediye seti oluşturur; önemli olan miktardan ziyade hatırlanmış olmaktır.
Bebek hediye seti hazırlarken hangi ürünler mutlaka olmalı?
Yeni doğan bir bebek için hediye seti hazırlarken işlevselliği ön planda tutan bir kombinasyon oluşturmak en doğrusudur. Bir adet alt-üst takım, bir elbise ve bakım çantası temel ihtiyaçları karşılar; üzerine ekleyeceğiniz bir miktar nakit para ise ebeveynlerin diğer eksiklerini tamamlaması için harika bir destektir.
Kullanışlı bir bebek bakım çantası nasıl olmalıdır?
Kullanışlı bir bebek bakım çantası, ıslak ve kuru eşyaları ayırabileceğiniz bölmelere, termal biberon gözüne ve bebek arabasına asılabilen askı aparatlarına sahip olmalıdır. Omuz askısının pedli ve ayarlanabilir olması, bebeğin eşyalarıyla yüklü bir çantayı uzun süre taşımanız gerektiğinde konforunuzu artıracaktır.
Yeni anneye hediye alırken bütçe planlaması nasıl yapılmalı?
Hediye bütçenizi belirlerken kendi finansal durumunuzu korumak en sağlıklısıdır. Hediyenin maddi değerinden ziyade bir set halinde sunulması ve kişisel ihtiyaçlara yönelik parçalar içermesi, yeni anne için çok daha anlamlı ve unutulmaz bir jest olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 727 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (974 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 165 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,717 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 999 göst.
28 Şubat 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 160 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde UykusuzBirAnne (1,796 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,801 soru

24,702,141 cevap

368,982 kullanıcı

...