Abimin nikahı için nasıl bir elbise seçmeliyim?

0 oy
987 göst.
Moda kategorisinde (5,819 puan) tarafından

Allah nasip ederse abim evleniyor. Sadece nikah yapmayı düşünüyorlar. Sizce bu elbise nasıl? Elbiseyi daha önce görümcemin kınasında giymiştim sadece

image

19 Cevaplar

+3 oy
(76 puan) tarafından

Çok eski demode bı model,''bence'' ..Ha başka seçenek yada alma durumun yoksa giyilebilir tabiki ona bişey diyemem. Ama varsa şayet madem abinin nikâhı, görümce olarak katılacaksn daha şık güzel bişey tercih etmeni öneririm 

(5,819 puan) tarafından

Peki "sence" nasıl bir model olmalı fikir verebilir misin? 

-Reklam-
0 oy
(3,308 puan) tarafından

Benim tarzım değil böyle modeller ben tercih etmezdim  canım ama sen bu tarz giyiniyorsan olabilir 

(5,819 puan) tarafından

Daha önce görümcemin kına gecesinde giydim çok beğenerek almıştım. Teşekkür ederim.

0 oy
(9,508 puan) tarafından

Bence güzel şık sade

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum. 5 dk bir nikah zaten. 

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Bence gayet iyi tek nikah olacaksa 

(5,819 puan) tarafından

Tek nikah olacak düğün olsa başka birşey düşünürdüm de elimde varken almak istemedim. Dolap bir kere giydiğim elbiselerle dolu 😀

0 oy
(15,329 puan) tarafından

tek nikah için uygun bir model bence 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim tek nikah olacak 5 dakikalık birşey elimde varken yenisini almak istemedim açıkçası zaten dolap alıp alıp 1 kere giydiğim elbiselerle dolu 😄

(15,329 puan) tarafından

gereksiz pahalı zaten böyle elbiseler, gerek yok yenisine

(5,819 puan) tarafından

Evet ben aldığım da 160 TL ymiş şimdi 1750 TL olmuş 😀 gerçi 17.500 de olabilirdi burası Türkiye 😄

0 oy
(1,468 puan) tarafından

5 dklik nikah için gayet şık ve güzel düğün vs yapılsaydı çok sade olurdu mesela ama böyle gayet uygun sanada çok yakışacaktır bacikom😘💃

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim mematicim 🤭🤭 düğün için olmazdı evet 

(1,468 puan) tarafından

🥰🙏

0 oy
tarafından

Açıkçası çok demode.  Ck daha sende şık birşeyler goyebilirain. Birde yaş olarak da sana uygun olacagini düşünmüyorum. Bekar kız giyebilir belki yaşı biraz daha küçük kiz

tarafından

Sorduğun için 3 dk da bulduğum elbiseler. 

image

image

image

image

(5,819 puan) tarafından

Nasıl kendinden emin şekilde 30 lu tayfa bunu asla giymez diyebiliyorsun anlamış değilim. Tam 30 yaşında aldım ben bu elbiseyi  çünkü 😄 bence genç kızlar giymez bunu daha farklı giyiniyorlar. Maalesef bu attıklarını dar olduğu için giyemem. Üzerime yapışmasını sevmiyorum. O yüzden attığım elbiseyi tercih ettim. 

tarafından

Sanki zorla alma demişim gibi konuşuyorsun. Anlamış değilim 😁 . Ben begenmedim

(5,819 puan) tarafından

Elbise zaten bende var canım zorla birşey yaptırır der gibi de konuştuğumu düşünmüyorum gayet normal bir şekilde anlattım derdimi 😀

(10,472 puan) tarafından

26 yaşındayım açık olsam giymem şahsen 18 yaşındaykende giymezdim 😄 kötü olduğu için değil daha olgun olduğu için 

0 oy
(6,294 puan) tarafından

Sadece bir nikah ve aile arasında ise gayet uygun bir elbise. Renk ve farklılık katmak adına çok şık bir broş takabilirsin mesela. 

(5,819 puan) tarafından

Evet sadece nikah ve aile arasında broş fikri değişikmiş olabilir teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(2,365 puan) tarafından

Bence nikah için gayet şık ve güzel 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
tarafından

gayet güzel ve şık sanada cok guzel yakısır umarım ❤️ 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 🥰 

0 oy
(9,331 puan) tarafından

Renk ve model olarak güzel bence bende açık giymiyorum bu tarz modelleri tercih ederim 

(5,819 puan) tarafından

Bende çok açık giymiyorum elbise bulmak zor oluyor o yüzden. Ya tesettüre uygun ya çok açık dekolte giyenlere uygun. İkisine de saygım var ama kıyafet üretenlerin bizlere de saygı duyması gerek diye düşünüyorum.

(9,331 puan) tarafından

Bende aynıyım ya tesettüre uygun ya çok açık oluyor hep elbiseler diz altı yarım kol bu tarz şeyler hiç yok 

(5,819 puan) tarafından

Maalesef bende elimde bu varken nikah için değerlendirmek istedim.

(9,331 puan) tarafından

Bence hiç masrafa gerek yok gayet uygun nikah dediğin şey toplamda 1 yada 2 saat arası bir şey oturup duruyorsun zaten gören eden olmuyor elbise uygun gitsin 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım giyeceğim 

0 oy
(10,472 puan) tarafından

Çok demode duruyor 

(5,819 puan) tarafından

Peki nasıl birşey olmalı sence 

(10,472 puan) tarafından

Daha zarif sade bir elbise olabilir bence. Aslında modelden çok rengini beğenmedim sanırım 😕

Pantolonlu takım giyiyorsan blazer takımlar çok güzel duruyor o tarz bir şey de giyebilirsin 

(5,819 puan) tarafından

Yok giymiyorum takım. Çok zorlanıyorum elbise bulma konusunda çünkü açık giyinmiyorum boyu uysa kolu uymuyor kolu uysa yakası uymuyor vs.

(10,472 puan) tarafından

Evet o konuda gerçekten zor bulunuyor 🫤 tesettür de bile adam akıllı kıyafet yok 

(5,819 puan) tarafından

En sonunda dikiş dikmeyi öğrenip kendim dikeceğim 😄

0 oy
(1,221 puan) tarafından

Nikah için uygun bence ben elbiseyi çok beğendim

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 🥰 

0 oy
(8,112 puan) tarafından

Ben çok beğendim çok güzel 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 🥰 

0 oy
(7,162 puan) tarafından

Beğenmedim başka seçenek olabilir 

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Cok güzel hem rengi hem modeli

(5,819 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰

0 oy
(5,244 puan) tarafından

Abinin düğünü için çok sade günlük gibi

(5,819 puan) tarafından

Düğün değil canım sadece aile arasında bir nikah olacak.

0 oy
(65 puan) tarafından

Çok şık ve sade canım bayıldımm. Nikah için ideal düğün olsa fazla sade kaçabilirdi ama gayet hoş nikah için. Link verirsen çok mutlu olurum çok beğendim çünkü

(5,819 puan) tarafından

https://ty.gl/6rjacv2kzgewb

Bende çok beğenerek almıştım. Bir kere giydim bir daha giymek kısmet olmadı. Nikah olunca değerlendireyim dedim. Teşekkür ederim.

0 oy
(382 puan) tarafından

Elbise çok kötü daha güzell şık bir elbise al kendine kaç yasndasn nasıl tarz giyiniyorsun bilsem sana önerirdim

(5,819 puan) tarafından

35 yaşındayım canım. Bu elbise benim var elimde bu tarz giyiyorum açık mini giyinmem ağır abiye sevmem sade şıklıktan yanayım.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Nikah töreninde giyilecek elbise seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Nikah töreninde elbise seçerken törenin yapılacağı mekanı ve günün saatini göz önünde bulundurmalısınız. Sade bir nikah için çok abartılı abiyeler yerine midi boy elbiseler, şık tulumlar veya zarif saten tasarımlar tercih etmek oldukça modern bir görünüm sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sadece nikah törenleri için en uygun elbise modelleri nelerdir?
Sadece nikah törenleri için en uygun modeller genellikle pastel tonlarda veya beyazın zarif tonlarındaki midi boy elbiselerdir. Vücut tipinize uygun kesimler seçerek törenin resmiyetine uygun bir şıklık yakalayabilir, aksesuar kullanımıyla elbisenizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.
Nikah için elbise seçiminde renk tercihi nasıl yapılmalı?
Nikah törenlerinde beyaz, ekru veya pudra tonları en çok tercih edilen renkler arasındadır ancak mevsimin özelliklerini de dikkate almalısınız. Yaz ayları için daha canlı ve ferah renkler uygunken, kış ayları için daha koyu veya pastel tonlar daha dengeli bir görünüm sunar.
Nikah elbisesi nasıl kombinlenir?
Nikah elbisesini kombinlerken sadelikten şaşmamak en etkili yöntemdir. Zarif bir topuklu ayakkabı, elbisenin tarzına uygun minimal takılar ve dengeli bir makyaj ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Çanta seçiminde ise elbiseyle uyumlu küçük portföy çantalar tercih edebilirsiniz.
Abimin nikahında nasıl bir elbise giymeliyim?
Abinizin nikahı gibi özel bir günde, gelinin önüne geçmeyecek kadar sade ama günün anlam ve önemine uygun şıklıkta bir elbise seçmelisiniz. Vücut yapınızı tanıyan ve kendinizi içinde rahat hissettiğiniz, törenin yapılacağı ortama uygun bir tasarım seçmek en doğru karar olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 258 göst.
7 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde eslemree (1,831 puan) tarafından soruldu
+5 oy
37 cevap 1,988 göst.
+1 oy
35 cevap 1,630 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,739 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,722 soru

24,700,831 cevap

368,898 kullanıcı