Kizlar bir gun hersey duzeleri kotu olan evlilik hasta olan cocuklar hamile olanlar dogurur allah bit imtihana koyuyo bizleri oyle postlar okuyorum ki derdinizi dert bilip yorum yapmasamda dua ediyorum ama size sunu soyleyim bu yssima kadar neler yasadim evlendim neler gordum ama allaha inanip guvendim hersey yoluna giriyo simdi ikinciye hamileyim cok şükür size demem o ki umudunuzu kaybetmeyin sabredin allah sabredenlerle beraberdir rabbim hepinizin evine mutluluk bereket saglik huzur gecim versin cok guzel insalar tanidim cok huzunlu hikayeler okudum yeri geldi tanimadigim kisiyi bacim gordum derdimi anlattim allah bu uygulamayi bise sunandanda razi olsun dilerim yuzunuz hep gulsun ailenizle evlatlarinizla rabbim bebek isteyenlere tez zamanda mutlu haberi versin bebek bekleyenleride sagliklica kucaklarina almayi nasip etsin esleriyle kavgali olanlara huzur versin bizler kadiniz kadinin yeri islamda kiymetidir sevgili peygamberimiz efendimiz bize deger vermisken kullarini kafaniza takmayin allah hep yaninzda olsun dualarim heo sizinle can dostlarim iyiki varsiniz ♡