0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (6,073 puan) tarafından

Günaydın yataktan cikamayanlara

Günaydın tek gözü açık olup günaydın yazanlara

Günaydın gece bebekten ve sinirden uyuyamayanlara

Günaydın gün aymayanlara

Günaydın kahvaltı basında olup beni davet etmeyenlere:angry:

Gunaydin sabahin korunde usenmeden makyajını yapıp ise gidenlere :kissing:

8 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Çalışanlarada günaydınnnnn ❤☺
(6,073 puan) tarafından
Pardon hemen ekledim :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
gunaydinn kuzuuu sen bu saatte uyanirmiydin :)) cay demliom daha gel : ))
tarafından
annemdeyim bugun olsun arada cay demi :) ne zaman acildiki o tek gozz :))) ben 6 bucuktan beri uyanigimmmm
(6,073 puan) tarafından
10 dk oldu olmadi buraya giriyorum Allahım nasıl bir bağımlılık. Bende özledim annemi ya valla slm söyle ellerinden öperim anne sofrası ne tatlıdır şimdi
tarafından
isten geldi simdi ben hazirladim kahvaltiyi :)
(6,073 puan) tarafından
Sen niye sabahın köründe uyandın derdi ne
tarafından
kocami ise yolladim bidaha yatamiorumm napimmm
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Günaydın canım benim :) ben gece bebekten uyuyamayanlardanım :) ama bi acıktım kii cidden karnımdan  zil sesleri duyuyorum :getlost:

kızım  az uyusa kahvaltı hazırlayacağım da uyumuyo ki..:happy:

(3,694 puan) tarafından
Ay valla ne iyi olurdu ya
(6,073 puan) tarafından
Kim hazirlicak şimdi bize kahvaltıyı:( kalkalim bari
(3,694 puan) tarafından
Ben kız  uyumadan kalkamam bacım valla sürekli  huysuzlanıyo 40 kere gider gelirim mutfağa eşime dedim 10 dk geç git  en azından ekmek arası bir şeyler yapayım  diye çekti gitti  sanki niye geç geldin diyen olacak :/
Kayinvalidem de mesaj atmış  hamur yoğur diye Allahımmm ben ac karnımı doyuramadım daha :))
(6,073 puan) tarafından
Kendi eli ayağı yok mu yoksa unu mu yok Allahım ya bide mesaj atıyor hay o mesaj yazipda hamur yoguramayan parmaklarina tövbe estagfurullah
(3,694 puan) tarafından
Kuran  kursuna gidiyor sabahları kendi. Kızım uyusa hamur yoğurmak bir şey değil de kız  bana ben kıza oyle bakışıyoruz  :D
0 oy
tarafından

Ayyy iyi bari kahvlti soframi toplamsm 7 de kalktim 7 bucktan 8 bucuga kdar esimle.kahvlti.keyfisi yaptim :woot::woot: onu gnderdm kardesm geldi.kucuk olan bisey taklms aklna bi soru onu yaptk o okula gtti bnde hoooop yataga :D :D 2.40 da randevum var son kez detayliya grcm saolsn detayci.bi doktorm var :blink: snra naparm bilmiyorm :sideways:

tarafından
Bana benzesin diyom wsim Allah korusun diyi :D kiz olmazmi.devlettede var ozeldedw dewlette renkli bile.var burda :D  suda dogumu ectm bende esim.cocuk bogulmazmi askim dedi.doktor yikildi gulmekten :D
(6,073 puan) tarafından
Kız detaylı da kime benzediği belli olmuyor mu konyaya da da devletlerde detaylı varda özellerde çok pahalı bakalım ben ne yaparım ilk ne zaman girdin ben 20 haftaligim
tarafından
Bn ozzel devlet karsik gdiyorm 18.    19 gbi girdm galiba. Cinsiyetni orda ogrendm snra 20 yi braz gectm.fgne grsim smdi 31  dha grcm. Kiz makinadan ne kdar anlicn :D eli ayagi duzgun saglikli olsunda.kime benzerse benzesin :)))
(757 puan) tarafından
Buglemm bugramm konyanin neresindesin canim :)
(6,073 puan) tarafından
Karatay canim
0 oy
tarafından
Günaydın oğlum iki aylık aşısı oldu sabaha kadar ateşine baktım yükselmesine diye .... Çok şükür hiç ateş cikmadi
(6,073 puan) tarafından
Yaaa annelik kutsaldır demi :) çıkmaz inşallah kuzum çok yoruldun biraz dinlen istersen al.yanina bebikini birlikte uyuyun
tarafından
Evet canm annemizi daha iyi anlıyoruz simdi çok şükür.... Canım yemek yapcm eşim gelecek
0 oy
(5,053 puan) tarafından

Günaydınğğğğğ:angel::):angel:<3

(6,073 puan) tarafından
Günaydın arsız kaynanali:D
0 oy
(295 puan) tarafından
Yine gün aymayanlar da ben Günaydın canım :))
(6,073 puan) tarafından
Daha iyilesmedin mi doktora git bari
(295 puan) tarafından
Daha kötü oldum öksürmeyede başladım doktorda ilaç falan vermiyor ki :(
(6,073 puan) tarafından
Ilık ballı limonlu su iç bari nasıl usutmeymis o
(295 puan) tarafından
İstanbul havasından ne olucak ki bi iyi bi kötü bunyemiz sasiyor
0 oy
(757 puan) tarafından

koltukda oturmus acaba harekt edecekmi diye bekleyenlerede günaydinn<38-)

(6,073 puan) tarafından
Masaj yap gobusune benimki cirit atıyor tabi bagirsaklarim değilse:-\
(757 puan) tarafından
Ayyy ayni haftalardayizz bide seninle ne guzel ya ben neden hissetmiyorum :( bazen sadece karnima yapisiyormus gibi hissediyorum
(6,073 puan) tarafından
Kuzum dr 20. Haftada da hissedersin demişti ben bile düşüncedeyim bagirsaklarim mı bebek mi diye norma yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,157 soru

23,675,815 cevap

309,890 kullanıcı

...