Evden çalışarak nasıl ek gelir elde edebilirim?

0 oy
158 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (3,482 puan) tarafından

Tek başıma çalışıyorum ama çocuk okul vs yetmiyor Malesef ek gelir getiren bildiğiniz bi iş yada fikir varmı ne yapabilirm

4 Cevaplar

0 oy
önce (521 puan) tarafından

Bende gecenlerde buna benzer bir post açmıştım 

Şuan hamileyim ve oglum henüz bir yaşında 

Şuan birşey yapamam ama ilerleyen zamanlarda yemek pasta vs ile ilgili birseyler yapmayı düşünüyorum 

Neye elverişli isen onu yap mesela kurabiye yapip satabilirsin böyle süslü süslü boncuk şekerli 

önce (3,482 puan) tarafından

Onun için iyi bi fırın bile yok Malesef 

-Reklam-
0 oy
önce (1,908 puan) tarafından

Tek cok zordur Allah yardımcın olsun canım cevrende var mı evlere iş veren yerler çok 

Amin bilmiyorum ya 

Öyle belki fikir olur dıye sordum 

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Evden müşteri temsilciliği işlerine bakabilirsin canım. Güvenilir site olarak LinkedIn en iyilerden biri. “remote / home office / müşteri temsilcisi / chat support”   bu gibi işleri evden yapabilirsin.  “Kariyer.net”  var yine güvenilir ordan da bakabilirsin. Ama çocuklu olduğun için sesli görüşmelerde,müşteri temsilciliği biraz zor olabilir çünkü sessiz bir ortam lazım o yüzden sen Chat destek işi bak,mesaj üzeri müşteri temsilciliği.

Bakayım bi

önce (285 puan) tarafından

Chat destek nereden başvuru yapabilirim

önce (179 puan) tarafından

Kariyer.net 

LinkedIn

Gibi sitelerden araştırabilirsin. Kimisi iş yerinde çalışacak birini arıyor,kimisi uzaktan arıyor. Sen kendine uygun olanı ararsın.

önce (1,390 puan) tarafından

Bunun icin bilgisayar şart mi tlfn olmuyor mu

0 oy
önce (686 puan) tarafından

Ben bir yerlerle anlasmali olarak amigurumi örüyorum. Yapabiliyorsan amigurumi örgü yazma yapıp satabilirsin.

Malesef yeteneklide değilim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evden çalışarak ek gelir elde etmek için hangi işler yapılabilir?
Evden ek gelir elde etmek için yapılabilecek en yaygın işler arasında freelance metin yazarlığı, grafik tasarım, veri girişi, online özel ders verme veya el yapımı ürünlerin e-ticaret sitelerinde satılması yer alır. Yeteneklerinize göre Bionluk veya Armut gibi platformlara üye olarak küçük projelerle başlayabilir ve zamanla kazancınızı artırabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sermayesiz olarak evden nasıl para kazanabilirim?
Sermayesiz evden para kazanmak için sahip olduğunuz dijital becerileri kullanmanız en hızlı yoldur. Sosyal medya yönetimi, sanal asistanlık veya çeviri gibi hizmetleri ev konforunda sunabilir, herhangi bir fiziksel ürün stok maliyetine girmeden sadece zamanınızı ve emeğinizi nakde dönüştürebilirsiniz.
Çocuk varken evden çalışmaya nasıl vakit ayırabilirim?
Çocuklu bir ebeveyn olarak evden çalışırken verimli olmak için çocukların uyku saatlerini veya okulda oldukları zaman dilimlerini planlamanız en etkili yöntemdir. Günlük 2 veya 3 saatlik odaklanmış çalışma blokları oluşturmak, ev işleri ve çocuk bakımı arasında sürdürülebilir bir denge kurmanıza yardımcı olur.
Evde paketleme işi yaparak gerçekten para kazanılır mı?
Evde paketleme işleri bazen dolandırıcılık riski taşıyabildiği için güvenilir firmaları bulmak oldukça önemlidir. Gerçek kazanç sağlamak adına evde paketleme yerine, kendi el becerinizle ürettiğiniz ürünleri Instagram veya Etsy gibi mecralarda satışa sunmak çok daha güvenli ve uzun vadeli bir gelir kaynağı oluşturur.
İnternet üzerinden ek gelir elde etmenin en kolay yolu nedir?
İnternet üzerinden ek gelir elde etmenin en kolay yolu, halihazırda uzman olduğunuz bir konuyu dijital hizmete dönüştürmektir. Anket doldurmak veya küçük görevler tamamlamak gibi yöntemler çok düşük kazançlar sağlarken, içerik üreticiliği veya online danışmanlık gibi alanlar düzenli ve daha yüksek bir gelir potansiyeli sunar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Anneolmak. (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 265 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 314 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (178 puan) tarafından soruldu